Beauty bakancslista 2015 // Beuaty Bucket List for 2015

20:32



Nem szeretek fogadalmakat tenni szilveszterkor. Valahogy nem az én világom, viszont az utóbbi napokban tisztázódott bennem, hogy idén milyen termékeket szeretnék mindenképp megvásárolni. Mindenképpen. Ha törik ha szakad. Vannak köztük ,,nagy" álmok is, viszont szerintem egy évre beosztva tökéletesen teljesíthető az összes termék beszerzése. Sokszor drágállom kiadni a pénzt egy drágább termékre, viszont azt ötlöttem ki, ha elkezdek rá időben tartalékolni, úgy nem viseli meg a pénztárcámat. Főleg ha még párat megkapok ajándékba!  Mutatom is nektek a kívánságlistámat, mit is szeretnék idén mindenképpen beszerezni:
1. Real Techniques Bold Metals Collection 301-es flat contour brush. Ez az ecsetszett teljesen levett a lábamról, igazából az ecsetszett minden darabját szívesen elfogadnám, de valahol kezdeni kell azt a sort. Ilyen kontúrozó ecsetre rég vártam már, ritkának mondható a polcokon. Ezt persze követheti majd a 100 arched powder brush, ami szintén toplistás.
2. Estée Lauder Pure Color Envy rúzs. Régóta szemezek vele, Krémmánián rengeteg dicsőítő himnuszt olvastam róla, sokan a rúzsok legjének tartják. Mindenképp természetes árnyalatot szereznék be belőle és Duty Free-ben vagy Glamor napok alkalmával 2000 Ft kedvezménnyel, mert hát az ára kicsit borsos... Mindenképp valami natúr és természetes színre ruháznék be, amit a hétköznapokban is kényelmesen viselhetek.
3. Clinique Chubby Stick for Cheeks. Engem a Clinique Cheek Pop pirosító tavaly levett a lábamról, ezt sem szeretném kihagyni! Szeretem a krém állagú pirosítókat, remélem ez sem fog csalódást okozni.
4-5. Bourjois.  Ez a márka belopta magát az én szívembe az évek folyamán. Nem tudok ellene mit tenni. Kezdeném a Rouge Edition Velvet folyékony ajakrúzzsal, melyből tavaly megjelent egy új árnyalat, melynek a neve Happy Nude Year ( boldog nude évet). Nude szín, ami természetes hatású. Kell kell és kell. Addig halogattam a megvásárlását, hogy a valuta árfolyam fenekestől felfordult, nem tudom figyeltétek-e. A karácsony előtti 240 forintos dollár árfolyam helyett most 270-es árfolyammal számolhatok. 240-es árfolyamon 15 dollárral számolva 3600 ft lenne, míg 4050, no meg plusz a postaköltség. Ami sok.
Viszont ha már vásárolok akkor a Healthy Mix Serum alapozót sem hagynám ott, hiszen azt hazánkban már nem lehet kapni. Kuponnal, 20% kedvezménnyel pedig egy újabb adag Healthy Balance púder is jöhet, melynek mennyei az illata.
6. Az idén szeretnék a Tarte-tól kipróbálni terméket.  Beszerzése sajnos csak nyaraláson lesz leghamarabb esedékes, de annál nagyobb örömmel takarítom meg addig rá az összeget. A Tarte Amazonian Clay Mineral Powder Foundation hívta fel a márkára a figyelmemet, no meg a méltán híres Amazonian Clay pirosító. Ezenkívül a teljes fedést biztosító folyékony alapozó is tetszik, majd kiderül mi lesz a végső döntés. Igazából mindhármat szívesen fogadnám!
7. Szeretnék Revlon körömlakkot kipróbálni. Rengetegféle finish és szín elérhető. A képen látható két színt elfogadnám, no de a legjobb lenne személyesen szemügyre venni a kínálatot!
8. Eddig csak wishlistes termék volt,  de idén eldöntöttem, kettejük közül valamelyiket az idén beszerzem. A szárazba néhány helyen áthajló kombinált, érzékeny bőröm tisztítására a The Body Shop-tól két terméket is találtam, a kamillás kollekcióból:  kamillás arctisztító olajat és a Kamillás arctisztító vajat. Még egy E-vitaminos arctisztító is birizgálja a fantáziámat, meglátjuk melyik lesz!
9. Több natúr termék kipróbálása. Sminktermékek terén az Alverde és a Terra Naturi  drogériás márkák keltették fel a figyelmemet, de szívesen kipróbálnám a Pixibox új szériáját, mely idén januárban fog debütálni, a Pure by Pixibox, melyben natúr termékeket próbálhatunk ki évi négy alkalommal. Remélem azon szerencsések közé jutok majd, aki hozzájuthat majd az első dobozkához!
10, Nuxe. Új márka a gyógyszertárak polcain. Már tesztelés alatt áll a Joy napokon beszerzett mintacsomag. A következő hideg időszakban, ez év végén tervezem majd a Réve de Miel ajakbalzsam beszerzését.




Nektek mi az az álomtermék, amelyet idén mindenképp szeretnétek beszerezni?


 Noémi

You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Nagyon szép lista. Remélem sikerül megvenned őket. :) Nekem nincs most listám, egyedül az egyik Paula's Choice hidratálót szeretném megvenni teljes kiszerelésben, de elég drága sajnos. Ráadásul most még drágábbak lettek 1-2 ezer Ft-tal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Paula's Choice termékeiről annyi sok jót hallottam már, de sajnos tény hogy a termékek ára nem túl pénztárcabarát. Ha valamikor majd sikerül beszerezned nagyon kíváncsi leszek a véleményedre! :)

      Törlés
  2. Szép dolgokra vágysz! :)
    Remélem sikerül megvenni, egy-egy régóta vágyott termékre valóban megéri spórolni és jó minőségű dolgokból használni keveset, mint az olcsóbbakból többet.
    Nekem most nincs sminkes kívánságlistám, inkább körmös dolgokra vágyom (új nyomdák, néhány drágább lakk)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm szépen! Idővel megnőtt az érdeklődésem a minőségibb termékek iránt. Persze az átállás nem könnyű, könnyen el tudok csábulni. Nyilván kipróbálok majd 1-2 új drogériás terméket, de nem szeretném az érzékeny bőrömet sok rossz minőségű termékkel rontani. No meg a spórolás alatt legalább a közzé nem tett bejegyzésekkel is utol tudom magam érni ;)

      Törlés
  3. Beauty ;) es Glamour ;)

    Egyebkent jo kis lista! :)

    VálaszTörlés
  4. Én nem vagyok nagy rúzsos, de az Envy rúzsokat nagyon szívesen kipróbálnám. Mivel még sosem próbáltam egyetlen Bourjois terméket sem, így az nekem is kívánságlistás. Ahogy a Nuxe ajakápoló is. Ez a Tarte por állagú alapozó az, amit Essie Button és Ingrid Nilsen is annyira szeret?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, erről beszéltek rengeteget ;) Csak hát nem túl olcsó az alapozó.. :(

      Törlés
  5. Nagyon klassz dolgokat néztél ki, a The Body Shop kamillás olajos lemosóját én is szeretném majd beszerezni...meg mellette még "egy pár apróságot". (Itt összeszedtem a naaagy, 2015-ös kívánságlistámat: http://inspirallak.blogspot.hu/2015/01/kivansaglistam-2015.html)

    A Nuxe ajakbalzsam egyébként egy csoda, én nagyjából november óta használom rendszeresen, és már nem is tudnám elképzelni nélküle a reggeli és az esti "szeánszaimat". :D Írtam is róla egy rövid véleményt, ha kíváncsi vagy rá, itt el tudod olvasni: http://inspirallak.blogspot.hu/2015/01/teli-estek-kedvencei.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy látom te is nagyon szép listát állítottál össze az évre! Azok a Dorka Petrity táskák olyan széépek! Nyilván az áruk a tervezői különlegességet és minőséget is magukban foglalják, de ha az ember egy jól kihasználható kombinációt talál azt aztán hosszútávon, éveken át ki lehet használni. A tükörreflexes gépek pedig igazán különleges képeket tudnak csinálni, most kezdem csak én is tapasztalni. :)

      Törlés
  6. Szuper kis lista!:) Remélem a legtöbbet sikerül megvenned. Egyébként újévi fogadalmat én sem szeretek tenni, mert vagy nem tudom megcsinálni mert lehetetlen vagy túl könnyű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából rájöttem, hogy ha fogadalmat teszek csak még több terhet teszek a vállamra. Az pedig cseppet sem jó érzés, ha az embernek minden pillanatban valamilyen listának vagy ígéretnek meg kell felelnie :)

      Törlés
  7. Szuper kis lista!:) Remélem a legtöbbet sikerül megvenned. Egyébként újévi fogadalmat én sem szeretek tenni, mert vagy nem tudom megcsinálni mert lehetetlen vagy túl könnyű.

    VálaszTörlés