Born Pretty Store Lips

8:28




Itt az ideje az ajaktermékek véleményezésére, melyet a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre. Mostanában egyre inkább azon kapom magam, hogy ajaktermékeket vásárolok. Lehet az szájfény, folyékony rúzs, vagy matt ajakceruza. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az ajkaim hangsúlyozására. Lássuk, miket tapasztaltam!

It is the time to tell my opinion about those products I got from Born Pretty Store. These days I find myself on buying lip products. Like lipgloss, liquid lipstick or matte lip crayon. I started putting more attention on my lips. Let's see what my opinion is!

Ajakrúzs

,,Magas minőségű szájfény, olcsó áron. Ápolja és szexivé varázsolja az ajkakat. Alkalmas professzionális és otthoni alkalmazásra egyaránt."

A külső teljesen átlátszó, a termék körülbelül 3 cm-es tokban található. Nyilván ilyen összegért nem várok el exkluzív külsőt. A kupak meglehetősen jól záródik, egyedül ebbe tudtam volna belekötni, de így lehetővé van téve a biztonságos szállítás. Egyedül az zavar, hogy nem húzódik vissza a rúzs teljesen a tokba, így minden egyes alkalommal attól tartok, hogy mikor fogom félbe vágni a kupakkal a kikandikáló részt.
Pontosítanám a megnevezést, ugyanis inkább rúzs formátumú, ápoló hatású szájfény lenne a pontos leírás. Az ajkakon zamatos érzetet nyújt, mégsem olyan tömény, mint egy szájfény. Ez a terméket én inkább hívnám egy jól színezett ajakápolónak. Nincs akkora fénye, mint egy szájfénynek szokott lenni alapesetben. Én a 09-es színt választottam, az tűnt a legnatúrabb árnyalatnak. Szerintem a kezemen swatcholva neonosabb a hatása, ezenkívül kicsit rágógumi színre hajaz. Pigmentáltsága nagyon jó egy egy ajakápolóhoz vagy szájfényhez képest.
Tartósságát közepes- gyengének tartom, nem bírja az evést-ivást, így hamar eltűnik. Egymagában, ha nem fogyasztok semmit, úgy tart kicsivel tovább.

Szájkontúrceruza

A ceruza színe a csomag kibontásakor nagyon meglepett. Ugyanis én egy közepes rózsaszín színre gondoltam a rendeléskor, ehelyett egy erőteljes bordó színt kaptam a 20as színnel címkézve. Az elején megdöbbentem, hiszen ez számomra cseppet sem hétköznapi szín, sőt el is mondhatom, ehhez hasonlót még az ajkaimon nem viseltem.  De hát az embernek néha ki kell lépnie a komfortzónájából, és akkor egészen meglepő dolgokat is tapasztalhat. Ugyanis megtetszett magamon a szín!

Zsíros, tömény állaga van, nem túl puha, jól lehet a széli réseket kontúrozni, viszont ha nagy mennyiségben visszük fel csúszkálás tapasztalható, ami ilyen sötét szín esetében nem a legideálisabb dolog. Mindenképp valami különleges alkalomra ajánlom.



Lipstick
,, This is a high quality lip gloss with inexpensive price. Moisturizing your lips and make you sexy! Suitable for professional use and home use."

The cover is totally clear. I don't expect any extras for this price, much more interested in the inside. The cap fits surprisingly well, so good choice for throwing in a party bag. The one thing that annoys me, is that the tip of the lipstick not covered well . I am afraid of cutting the tip of the lipstick in half. 

I would like to specify the description: it is rather a nourishing lipgloss in a lipstick shape. It feels luscious on the lips and not as thick as a lipgloss. I chose number 09, because it seemed to me as a natral shade. The swatch looks more neon-like as it supposed to be and it is definitely a bublegum pink colour. Pigmentation is nice.
Lasting power is not so good, disappears after eating and drinking. 


Lip liner

,, Apply smoothly without pulling or tugging. Gives you good lip shape"

The lip liner's colour surprised me the most when I unpacked my gifts. I expected a medium pink and I got a strong dark wine colour with the number 20.  I was surprised, because this colour is not an everyday colour and I have to say I haven't wore anything on my lips before! Sometimes people have to stand out of their comfort zones and miracles happen! I do like it on my lips!

It has a thick kind of greasy texture, but not too soft either. Lining the lips is quite easy.I noticed sliding if I apply the liner full on my lips. This is definitely a good choice for special occasions.



Számomra az ajaktermékek rengeteg meglepetést tartogattak ebben a rendelésben. A termékek ár/érték arányát megfelelőnek tartom, viszont szerintem érdemesebb az oldal által kínált ecseteit inkább jobban szemügyre venni, nemsokára kiderül miért is pontosan!
( 10% kedvezmény szerezhető az EFB10 kód használatával)


Lip products surprised me quite a bit in this order. The products have good value for the price. However I suggest paying more attention to the site's brushes. You will see what I am mentioning soon!
(Use the code EFB10 to get 10% off on your next pruchase!)
















Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép mind a kettő!:) Egyébként én ezért félek rendelni, mert benne van, hogy vagy rosszat küldenek vagy teljesen máshogy néz ki...:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem lehet jobb ha ecsetet vagy körömdíszeket választasz, azzal biztosan nem tudsz mellélőni így első körben ;)

      Törlés