Avon Stardust homoklakk, azaz a tökéletes hasonmás // Avon Stardust Nail Polish, The Perfect Dupe

18:49




Rég volt már a blogon igazi manikűrös bejegyzés. Így ezt az alkalmat megragadva most bemutatom nektek az én nagy örömömet, a Rimmel Space Dust 003-as Aurora színének a tökéletes hasonmását, az Avon Stardust homoklakkot crystalized pink színben.
A Space Dust lakkok olyan hirtelen eltűntek a polcokról, hogy emlékszem még kellő időm sem volt egy utánpótlást beszerezni. Fájt is az én szívem sokáig. Aztán az Avon katalógusában megláttam a crystalized pink színt, és eszembe ötlött, hátha ez lesz az. Így megrendeltem, felkentem, és a döbbenet fogott el, ugyanis a két lakk szinte egy az egyben megegyezik. A csillámok mérete és a lakk alapszínében gyakorlatilag nincs szemmel látható nagy különbség. A különleges formájú üvegcséből egy közepesen széles ecsettel vihetjük fel a lakkot a körmeinkre. Itt is a kevesebb több, érdemes több vékonyabb réteget felvinni egymás után, így biztos a teljes száradás. Tartósságban talán az Avon Stardust lakk egy leheletnyivel kevésbé szuperál, de mindenképp tartósnak mondanám, csak ajánlani tudom!

It has been a long time since I posted a manicure-themed post. So I just grab the opportunity to introduce you my biggest surprise, the perfect dupe for the Rimmel Space Dust 003 Aurora is the new Avon Stardust nail polish in Crystalized Pink colour. 
Space Dust polishes wanished from the drugstore shelves so quickly, that I did not have the chance to buy another bottle. I really, really liked it. Later, this December I came across with the new Avon Stardust range and I had a feeling, this could be the dupe. So I ordered Crystalized Pink, painted my nails then came the biggest surprise: this is the perfect dupe. There is not a big difference between the colour and the glitters. The Avon polish has an unique shaped bottle. It has a medium sized brush. More thin layers are the best for the perfect finish, and drying time is much better. I think that the Rimmel polish has a little bit better lasting power, but still stays in the log-lasting category. All I can say is I am lucky to find the perfect dupe.



A, Avon Stardust // Crsytalized Pink
R, Rimmel Space Dust // 003 Aurora



Mit szóltok? Ti találtatok eltérést?
What do you think? Have you find any difference?



 Noémi

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Hú, tényleg nagyon hasonlítanak. Ha nem jelölöd, hogy melyik körmödön mi van, simán azt hittem volna, hogy ugyanaz van mindegyiken.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem sokunknak nagy öröm, hogy a Rimmel Aurórának lett utánpótlása!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reménykedtem benne, hogy csak lesz majd valahol :)

      Törlés
  3. Úristen :O Tényleg nem látszik eltérés. Ez a Rimmel Space Dust kedvenc körömlakkom, már lassan üres is az üvegcse. Lehet, hogy beszerzem az Avonosat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp ajánlom! Nekem is ez a Rimmel lakk a legkedvesebb mind közül :)

      Törlés