Mit is rejt a DM Dekor dobozom?

21:18




Valahogy nem jutott a fülembe kellően korán a DM szépségdoboz híre, de a többieknél látott termékek alapján mindenképp szerettem volna egyet beszerezni. A sajátomat a debreceni plazaból szereztem be. A csomagolásról annyit, hogy az én dobozomat fóliával bevonva kaptam, így még lehetőségem sem volt meglesni a dobozka tartalmát. Maga a doboz írtó cuki, és ajándékot is szívesen adnék ilyenben!
A dobozt kibontva megkönnyebbült a lelkem!

Dove Intense Repair Expressz hajpakolás  50ml
Nagyon szeretem a márka Nourishing Oil Care pakolását, így szerintem tökéletes lesz ez az 50 milis minta kipróbálásra. Nemsokára használatba is veszem!

Astor Fashion Studio körömlakk   271 Majestic Blue
Teljes méretű lakk, zöldeskék színben.Nyáron, ha sötét színre vágyom, esetleg őszre kitűnő választás. Eddig az egyik körmömön tettem csak vele egy próbált, két rétegben nagyjából jó, de hárommal volt az igazi!

Astor Soft Sensation Ajakrúzs   730
Amikor kibontottam a csomagot rögtön a rúzs után nyúltam, arra voltam a leginkább kíváncsi, milyen színben kaptam. Ez egy élénk, neonos rózsaszín, amit az arcomon nem szokványosnak találtam! A ,,színeimhez" nem nagyon passzol sajna. Ha sötétbarna hajam lenne kicsit szolizott bőrrel azt mondanám, hogy igen, de így még nagyon kell gondolkodnom.



Összességében hasznosnak találtam ezt a pakkot. Talán ez a legolcsóbb módja a szépségdobozoknak, hisz azokban is random termékeket kapunk, így megvan a meglepetés öröme, viszont nem szükséges nagy költségekbe verni magunkat.


Ti mit szóltok a csomaghoz? Tervezitek beszerezni, vagy nem éri meg az 50 pontot?

Legyetek résen, mert csütörtökön blogvásárt tartok! Nyitás este hatkor!



 Noémi


 Kövess/ Follow me on:  FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem most ez nem éri meg az 50 pontot ezért nem is csaptam le rá. A kék lakkot nem szeretem (már nem nekem való), rúzsom van egy pár, szemhéjfestékem is. :) A hajpakolás jó, de az volt a pixibag-emben :D

    VálaszTörlés
  2. Viszont a blogvásár agyon érdekel :) Már várom :)

    VálaszTörlés