Variációk levendulára / Variations for Lavender

16:30






Idén Májusban rendelhetjük meg először az Avonos katalógusban az új gél hatású lakkokat. Próbaképpen, hosszú gondolkodás után a Lavender Sky nevű levendulás színre esett a választásom. Szép tavaszi szín, lássuk milyen is lesz! Úgy gondoltam, felkenem hozzá a Moyra Gel Look levendulás színét 912 számmal. Mivel mindkettő gél hatású tekinthetjük is akár egy nem hivatalos összehasonlításnak is. Hozzá is kell tennem, hogy ez az első ismerkedésem a márka lakkjával, ugyanis ha jól emlékszem nem nagyon volt mostanában ilyen lakkból nálunk otthon készleten.

This May will be the first time when you can order Avon's brand new Gel Finish nail polishes in Hungary. Thought I give it a try and ordered Lavender Sky. This is a nice lavender colour and matched with Moyra's Gel Look nail polish with the number 912. This one is also a kind of lavender-like colour. These two claim to give that gel-like shine. This is not meant to be an official comparison, but wanted to speak both of them in one post.


Külsőre a Moyra lakk átlagos. Kevésbé minőségi a csomagolás beütése, de hozzá kell tenni, hogy ez a lakk egy tökéletes büdzsé barát lakk lehet a tavaszi időszakban, ugyanis körülbelül a felébe kerül az Avonosnak. Ettől függetlenül a minőségének jó híre van ám. Az Avon lakkját a megszokott fekete papírdobozban kaptam készhez, ami a drogériás lakkokhoz képest szebben mutat. Maga a tubus hasonlít a márka más lakkjaihoz. Az ecsete keskeny, ( a Moyrának keskenyebb) így a keskenyebb körömmel rendelkezőknek könnyebb lehet a festés.

The Moyra one's packaging doesn't look stunning, but can be a budget friendly chioce and the quality is quit impressing. Who sees the bottle of the polish, rather than the paint on your nails? Avon's Gel Finish polish has the similar bottle as the brand's other polish bottle, no surprise. And also comes in a black box. Love that.


Mindkét lakk állaga közepes, se nem túl híg, se nem túl sűrű. Mindenesetre két-két vékonyabb réteggel indítottam, ugyanis hajlamosak hosszabb hosszabb ideig száradni, így pedig a gyűrődésre. Szépen terülnek a körmömön és két rétegben megfelelően fednek.  A fényük nincs olyan erős, mint az Essence Gel at Home Nails szettel elkészített körmöknek. Barátnőm, aki gyakran géllakkoztat megkérdezte, amikor a Moyra lakkot viseltem, hogy rajtam is az van-e. Körülbelül 2-3 nap az amíg szép a gél hatású fénye, utána kezd megkopni.

The consistency of both is goos, not too thick, not too loose. I apply two thin coats of the polish, becasue both has some drying speed issues. The shine is not so bright as the one with Essence's Gel at home set, but really impressing. After 2 or 3 days the shine starts going away.


A színük nem teljesen egyezik meg, így nem is szeretném kijelenteni hogy hasonmások, inkább alternatívák más tónusú bőrhöz. A Moyra lakk színe rózsaszínes-lilás neonos beütésű, míg az Avonos az igazi levendulás, van egy kis hideg beütése a színnek. Én a Moyra lakkot valószínű, hogy inkább strandolás után fogom majd viselni, ugyanis úgy érzem, engem kicsit sápaszt. Szó mi szó a Moyra 912-es lakkját inkább olyanoknak ajánlom, akiknek van némi ,,színük", míg az Avon Lavender Sky színét a világos bőrömhöz perpillanat jobban passzolónak találom.

Their colour is not exactly the same. I don't want to say that they are each other's dupes, because they not, rather alternatives for different skintones. The 912 Moyra Gel Look polish has a violet - pink tone with a neon effect. The Avon's Lavender Sky has more like a lavender colour with cool undertones. I think Lavender Sky's colour is a better match for my skintype right now. I would recommend Moyra's colour for those who has some tan.


Tartósságukkal elégedett vagyok, a napi egyszeri mosogatással három nap után csak enyhe kopást láttam mindkét színen, talán a Moyra kevésbé kopott. Persze ez nagyon sok körülményen múlik, így lesz akinek bejön a tartósság és lesznek olyanok akiknek gondot fog majd okozni.

I am quite impressed with their lasting power. With one diswashing per day lasted me nicely. There was no chipping at all. I think Moyra's colour lasted better on my nails. This depends on many factors so there will be people who love it and people who won't like at all.





Összességében elégedett vagyok mindkét lakkal. Meglepődtem, hogy az Avon Gel Finish lakkja jobban a szívemhez nőtt. Szeretnék majd mind két fajtából több színt is beszerezni a következőkben. Sőt! Az Avonnál a májusi kampányban a bátrak két színt rendelhetnek akár 1598 forintért, így darabját 800 Ft-ért, 45%-os bevezető kedvezménnyel? Hogy én mit fogok majd rendelni? Nemsokára kiderül, de a Barely There már egyszer elgondolkodtatott és lehet jön hozzá egy szép rózsaszín szín, mert azt nagyon szeretem:)

All in all I am impressed with both os the polishes. I am planning to buy more colours both of them, so stay tuned!



 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Meg nincs ilyen Avon lakkom, de tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Moyra színe jobban tetszik, de az Avon is nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  3. Óh milyen szép színük van *.* Azt hiszem Moyra lakk picit jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem semmi hogy mindenkinek a Moyra tetszik jobban :)

      Törlés
  4. Nálam is nagy kedvenc most ez az árnyalat. Az Aden 57-es számú lakkját tudom még ajánlani, igazi pasztell levendula szín :)

    VálaszTörlés