Rimmel Apocalips dupe, avagy a Manhattan Lip Lacquer/ Manhattan Lip Lacquer, the Rimmel Apocalips Dupe

20:11






Tavaly rengeteg külföldi Youtube guru annyira nagyon áradozott a Rimmel Apocalips Lip Lacquer-ről , hogy a sok jó vélemény végül engem is meggyőzött a beszerzéséről. Sokan 2013 egyik legjobb termékének is nevezték. Végül a Celestial-ra (101) esett a választásom, ami egy szép, visszafogottnak tekinthető rózsaszín szín. Tökéletesen feldobta a fáradt, szürke sapkás arcomat a télen, nyáron pedig tuti befutó lesz a készletemben.

Last year many YouTube guru raved about Rimmel Apocalips Lip Lacuer, so many good reviews convinced me to buy Celestial (101). This is a nice, natural-like pink. Gave my grey, tired complexion a nice colourful pop and will be a perfect choice for summer.


De a jó beauty blogger nézi rendszeresen a Krémmániát és kiszúrja, hogy a Rimmelnek van ám egy tökéletes hasonmása a Manhattannél. Tulajdonképpen ugyanazok, csak a címke tér el. Ugyanaz a furcsa illat, ugyanaz a textúra, megegyezik az applikátor. ( Időközben kiszúrtam, hogy az Astornak is van egy nagyon hasonló kupakú szájfénye). Azok a szerencsések, akik még karácsony előtt le tudtak csapni a limitált kollekció darabjaira. Én a 004-es Date Me-t hoztam el, amit amiatt választottam, mert nagyon megtetszett a barackos nude színe, ami egy az egyben az Apocalips Lunájának a kiköpött másolata. Mostanában többet nyúlok e szín után, valahogy a hétköznapokban kevéssé feltűnő, nem szeretnék kilógni nagyon a sorból, nálunk az egyetemen nem nagyon sminkelnek erősen a lányok. Ha több időm van néha a Date Me-re a Real Techniques eye liner ecsetemmel vittem fel néhány pöttyöt a Celestial-ből. Ajkaimmal eldolgozva egész természetes hatású színt sikerül kikevernem.

As I tried to be a good beauty blogger I found a post about a lip lacquer from Manhattan and thought it could be a perfect dupe for the Apocalips. Everything is the same. The same weird scent, the creamy texture and identically same applicator. I was one of those few who could get one piece from Manhattan's limited edition. I chose 004 Date me, which is the same colour as Rimmel Apocalips Luna. Nowadays I prefer Date Me, because it it a peachy nude and I prefer nude colours in everydays.


Felmerülhet a kérdés az olvasóban, vajon hogy lehet az, hogy két különböző márka ennyire hasonló terméket kínáljon? Kis kutatás után kiderült, hogy a két márka ugyanannak a cégnek a csoportjába tartozik.

Gondoltam összegzem a két termék sok jó tulajdonságát.  Jellemző rájuk a szájfényekre jellemző fény és a rúzsokra jellemző magas pigmentáltság. Mindezt egy könnyen felapplikálható, krémes ajaklakk formájában kapjuk. Nem ragad, nem csúszik el. Könnyed érzés az ajkakon viselni. Az elején tartottam attól, hogy túl fényes lesz, de egyáltalán nem. Nekem ez a fény még belefér a hétköznapi viseletbe, viszont ha az ember bomba hatást szeretne elérni, csak dob az ajkaira még egy réteget és ultra intenzív lesz a színe. Fokozatosan kopik, először a fénye tűnik el majd pedig fokozatosan a színe is. De ez nem olyan gyorsan következik ám be mint egy szájfény esetében. Ha óvatosan iszok vele, akár 3-4 órán át is az ajkaimon marad. Nincs olyan tartós, mint a Max Factor Lipfinityje, de elégedett vagyok a tartósságával.

These two products have so many good qualities. They have both the shine of a lipgloss and a pigmentation of lipsticks. Doesn't stick, doesn't slip. For me it is feels like a lip balm on my lips. I was afraid of the high shine, that I could not use for everyday. The result is not so glossy, rather has a  lipstick-like finish. This kind of shine fits my everyday makeup routine, with another layer the intensity and shine will be ultra intensive. This lacquer leaves lips slowly. I had problems with testing, because I drink water many times a day. Fisrt the glossy effect leaves, then the colour. Their lasting time is much more longer than a lipgloss. If I take good care it could last 3-4 hours which is quite good for me.




A Manhattan német oldalán már az ünnepek környékén bejelentették, hogy bekerülnek színek az állandó készletbe. A bejegyzés kapcsán írtam a DM Magyarországnak, akik gyorsan választ is küldtek, ami lelombozott. Sajnos Magyarországon nem fognak bekerülni az állandó szortimentbe ezek a termékek. Így csak reménykedhetünk, hogy a következőkben lesz még olyan trendkiadás, amelyben majd hozzájuthatunk még ezekhez a különleges hibrid termékekhez.

Ezeket a termékeket én csak ajánlani tudom, őszinte szívvel. Ha szeretnétek a Luna színt a kezetekben tartani, az ASOS nevű oldalt tudom ajánlani, ahol ingyenes a házhoz szállítás és én eddig elégedett voltam az ott beszerzett termékekkel. Itt  tudtok nézelődni. Ár-érték arányában 5/5-ös és a kissé magas összegért egy hosszútávon használható, megbízható folyékony rúzst kapunk.

All in all I can just recommend these products from the bottom of my heart. If you would like to buy Rimmel Apocalips's Luna or Celestial  should check ASOS's page from where you could buy the colours with free shipping. More information here.


Mint ahogy a képek is mutatják ennek a posztnak a képei már jó ideje elkészültek, viszont sokat tűnődtem rajta, közzétegyem-e. Remélem ezzel a poszttal segíthettem azoknak az olvasóknak, akik gondolkoztak az Apocalips Luna árnyalatának beszerzésén.

As you see this post was written a long time ago. I hesitated about posting it, found it could be important for those who can buy Manhattan's lip lacquer in Germany, or interested in Rimmel Apocalips's colours. 
Hope you loved the post!




 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

0 megjegyzés