Glamour-napi kívánságlista

9:42





Vészesen közelegnek a Glamour-napok, úgy gondoltam idén összeállítom a kívánságlistámat. Vannak még kérdéses pontok a listán, de a fixeket gondoltam megosztom Veletek!

DM
Nagyon csalogatóak a DM kuponjai, ahogy már megszokhattuk. Sok az 50%-os kedvezmény köztük. Sok mindent ki is néztem magamnak! Az 1. a Maybelline Color Sensational szájfény, aminek eredeti árát sokallom, de így teszek egy próbát vele. A konkrét színen még gondolkozom, valami barackos lesz szerintem a befutó. 2-es számmal a Manhattan Cololur Splash szájfény került fel a listámra. Hogy miért is? Úgy érzem megtaláltam a L'Oréal Colour Caresse Wet Shine Stain hasonmását. No persze nem külsőben, de úgy érzem a belső hasonló terméket takar. Színekben nem találtam hasonlóságot, viszont ha valaki szeretné olcsóbban megúszni és nem fontos számára a márka jó alternatíva lehet. Alább mellékeltem is egy swatchot, láthatjátok a textúra hasonló és a szín ugyanúgy megfestette a kézfejemet mint a L'Oréal.  3.és 5.-ként feltettem a listámra a fogkrémeket. A Blend-a-med-re 50%, míg a Vademecumra úgy emlékszem 30% kedvezmény jár. 4. sorszámmal a Nivea zuhanyzás közbeni testápolót választottam, ugyanis mostanában eléggé száraz a bőröm és sok helyen viszket. Gondoltam, így a 25+15%-os kedvezménnyel kipróbálok egyet. Nekem a minták tetszettek, aztán majd meglátjuk a kapcsolatunk folytatását. A 6. a L'Oréal Elseve termékek a Firbralogy hajpakolást és boostert szeretném beszerezni, mert hallottam róla elégedett véleményeket.
A végére hagytam a legjobb hírt! Sikerült azok közé a szerencsés vásárlók közé bekerülnöm, akik átvehetik majd a DM boxát! Nagyon várom már, főleg, hogy mostanában nem rendeltem, vagy nem volt szerencsém a Pixibox rendeléséhez!


Müller
Itt már nem fog úgy elszaladni velem a ló, mint a DM-ben! Itt ugyanis a 7.-sel jelölt Wilkinson Xtreme 3 női borotvára pályázom, ugyanis arra 50%-os kedvezmény szól, csak sajnos egy terméket lehet megvenni kuponnal. Majd pedig a Bourjois 123 CC krémje lett a 8. Szerettem volna megvárni vele a kedvezményt, bár néztem ASOS-on is, csak sajnos olyan az árfolyam, hogy így perpillanat éri meg beszerezni. Remélem, hogy lesz a legvilágosabb szín az üzletben.


Rossmann
Úgy döntöttem, hogy megvárom a 25%-os kedvezményt és beszerzem a Lovely Nude make up kit palettáját. Tisztában vagyok vele, hogy nem túl pigmentáltak a színek, de úgy gondolom visszafogott, hétköznapi sminkhez tökéletes lesz.



Swatchok

Ruházati termékek terén most nem nagyon szeretnék újítani. Viszont szandált, balerinacipőt és Brikenstock hasonmást szeretnék mindenképpen. Perpill ezek hiánycikkek nálam. Konkrétumot még nem tudok mondani, ezt majd a helyszínen fogom eldönteni, viszont zárásképp szeretnék a Birkenstockról kicsit mesélni. Én erről a márkáról eddig még nem hallottam. Viszont a C&A-ban figyelmes lettem a hasonmásaira. Szép, virágmintásak, viszont én az 5 ezer forintot személy szerint sajnálnám érte. Sajnos azokról nem is találtam képet, de a 2. H&M-es, míg az 1.és 3. Deichmann-os. Ezek már korrektebb áron kaphatóak, 3500-4000 Forintért.


Erre a Glamour-napokra ennyi lesz a listám, remélem minden terméket be fogok tudni szerezni és megjárom rekordidő alatt, ugyanis tanulnom kell utána. Csodák már pedig vannak és mindenem meglesz egy délelőtt alatt!

Ti miket terveztek venni Glamour-napokon?


 Noémi



  Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

Képek forrása: Google

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia!

    A DM-kuponokkal ilyenkor sok pénzt lehet megtakarítani. Mivel kb. minden van itthon, nem fogom mindet felhasználni, de ami megtetszik az hazajön velem, esetleg szempillaspirál, ha találok bontatlant.
    A lányok azt írták a Lovely paletta már mindenhol elfogyott a kemény 900Ft-os árával.
    Az ilyen papucsokat nem szeretem, ha fehér lenne, olyan lenne, mint a gyógypapucsok amikben a konyhásnénik, takarítók járnak. Színesben még ugyanolyan a forma, én nem venném fel (főleg a 3 gáz, az első még talán elmegy), de te tudod, otthon mondjuk nem látja senki, csak te meg a családod.
    H&M-be akarok bemenni, ha találok normális fehér vagy mindenesetre világos inget akkor venni fogok. Vékonyabb nadrág is jöhet, meg elegánsabb is nem csak hétköznapi. Rövidnadrág se ártana, csak ne legyen nagyon rövid, mert munkába is felvenném esetleg. Láttam régebben egy farmeringet ami tetszett, de nem ér 6 ezret, ha még megvan és jól áll, akkor megveszem.
    Reggel a fodrásznál kezdtem, csak azután járom a boltokat. Bemegyek a fodrászkellékeshez is, egy samponért, ami szerintem jobb lesz, mint a boltiak, mint mindig.
    Összességében sok helyre benézek, nyáron már nem akarok venni semmit és időm se lesz rá. Itt jut eszembe fényvédőt is kell még vennem a nyárra. Remélem nem lesz tömegnyomor és lehet látni az árut a boltokban a vevőktől. Nagyon rühellem, mikor egy agyatlan anya megáll a lányával a sminkeknél, aztán 15 percig állnak és esélyed nincs rá, hogy odaférj (akkor is rád néznek bambán ha megkéred őket engedjenek már tovább, mert nem férsz el mellettük és a sor közepén állnak). Végre kinézik a szemöldökceruzát amit megvennének, erre a kamasz lány leejti, eltörik, visszarakják aztán egy teljesen újjal távoznak, mint aki jól végezte dolgát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha! akkor te is jó sok helyre el fogsz menni a napokban! Szerencsére nekem holnap nem lesz semmi kötelező elfoglaltságom, így reggel 9kor kezdek is hogy amiket eltetettem, meg a többit gyorsan megvegyem és 9.45-kor legkésőbb már ott sem legyek. Utálom a tömeget. :)

      Törlés