USA drogériás haul / USA Drugstore Haul

9:18


Bár még a New York-ról szóló élménybeszámolóm tart, gondoltam megosztom Veletek, milyen termékekre is sikerült lecsapnom az utazásom alatt. Első körben pár drogérás terméket szeretnék nektek bemutatni, egy másik bejegyzésben pedig majd a high-end termékekről olvashattok. Nagyrészt Duane Reade-ben és CVS-ben jártam a városnézések során, ezekben az üzletekben pedig a régóta vágyott termékeket vadásztam, lehetőség szerint nagy mértékű kedvezménnyel. Lássuk hát, mik is kerültek a kosaramba és mi derült ki róluk eddig használat közben!


L'Oreal Magic Lumi Light Infusing Primer mindig is érdekelt, hogyan működik. Mivel elég száraz típusú a bőröm, gondoltam ezzel a primerrel egy kis fényt hozhatok a kívánt területekre. Teljes primerként nem használom, csak az arccsontomra szoktam ecsettel felütögetni a sminkelés végén. Szeretem, szép a fénye, sőt bőrirritációt sem okozott, szerintem hosszú távon is barátok leszünk. L'Oreal Infallible Makeup Extender Setting Spray-ről megannyi jó véleményt olvastam, úgyhogy muszáj volt a kosaramba tenni. Elég borsos az ára szerintem és első körben én nem tapasztaltam meg a várt lenyűgöző hatást. Tovább is olvastam a teszteket vele kapcsolatban és valaki említette, hogy az érzékeny bőrét a benne található alkohol ki is kezdte, így úgy döntöttem, hogy félre is teszem, inkább megválok tőle. Így meg is ragadom az alkalmat, hogy beharangozhassam, hogy ez a sminkfixáló is a beszerezhető termékek között lesz a nemsokára nyíló bolgovásáron.
A Maybelline Instant Age Rewind Eraser egy nagyon jó kis korrektor. Közepes a fedése, mesésen krémes az állaga és nagyon jól passzol a színe. Nagyon hype-olt termék, teljesen egyet értek sokak rajongásával, megéri az árát. Egyedül a szivacsos applikátorral nem vagyok kibékülve, időnként át kell öblíteni, mert nem jó szagúvá válik.


L'Oreal Magic Lumi pimer fénye


A Maybelline Color Tatto Creamy Beige árnyalata itthon nem kapható és egy nagyon jó alternatíva a MAC Groundwork barnás színű paint pot-jára. Így a swatch-on annyira nem feltűnő, de a barnás színnek van egy taupe-os beütése, némi leheletnyi csillámmal, igazi őszi darab. A Wet n Wild-tól  a Creme Brulee árnyalatot választottam a mono szemhéjpúderek közül és nagyon megszerettem. Az ősz folyamán szinte csak ezt a bézses-csonthéj színt viseltem a szemhéjamon némi alappal. Szerintem nagyon krémes a textúrája és könnyedén lehet eldolgozni. A Wet n Wild-tól még egy rúzst választottam Will You Be With Me színben. A rúzzsal nem teljesen vagyok megelégedve, ugyanis a tubusban sokkal természetesebb a színe, mint swatcholva a kézfejen. Sajna itt kicsit eltért az eredmény attól amit vártam.


Wet n Wild- Will You Be With Me, Maybelline Color Tatto -Creamy Beige, Wet n Wild- Creme Brulee 


Körömlakk nélkül nem távozhattam, így a Revlon lakkok közül egynek a Priviliged (715) árnyalatot választottam. Az üvegben egy nagyon szép barack színt találunk, amire öröm ránézni. Sajnos a körmökön nekem nem fedett rendesen, nagyot csalódtam benne, ő volt az egyik utolsó mentsváram a barackszínű lakkok körében. Azt hittem a Revlon lakk esetében elégedett leszek majd a fedéssel. A NYC In a Minute gyorsszárító körömlakkját nagyon szeretem, viszont itthon az üzletekben akárhogy keresem, nem találom. Muszáj volt egyet a kosaramba tenni, ez az én nagy drogériás kedvencem. A Revlon Colorstay Gel Envy  Lucky us (345) lakkja valami mesés. Jól terül, egész jó a száradási ideje és két vékony réteg elég is belőle. Ebből a szériából szívesen vásárolnék még a későbbiekben is. Ha esetleg szívesen látnátok erről a lakkról egy bejegyzést, mindenképp szóljatok, szívesen elkészítem!

A végére is értünk a drogériás szerzemények bejegyzésemnek. Remélem tetszett ez a véleményekkel megtűzdelt formája a bejegyzésnek. Egyúttal, így zárásként szeretném bejelenteni, hogy pénteken, azaz holnap este 6 után nyílik majd a Blogvásár a blogon, megannyi jó márkával, lesz pár Revlon darab, a fent említett L'Oreal, sőt Sephora márkájú ajakkence is a termékek között. Mindenképp nézzetek majd be!

Ti, ha lenne rá lehetőségetek milyen drogériás termékeket szereznétek be külföldről? Elégedettek vagytok a Müller drogériákba frissen kihelyezett Revlon pultokkal?


Szép estét kívánok Nektek!

 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A Maybelline Instant Age Rewind Eraser-re már én is nagyon régóta vágyok. Tavaly Párizsban láttam, már bánom, hogy nem vettem meg, de a tizennéhány eurót sajnáltam rá. :/ Biztos hatalmas élmény volt az USA! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Maybelline Age Rewind-nak kint is volt ára, sikerült kedvezményesen lecsapnom rá. Igazából nekem nagyon tetszik, simán kiadnám érte az eredeti árát is :)
      Nagyon jól éreztem magam kinn, a legjobb az volt, hogy mindezt a rengeteg élményt a párommal is meg tudtam osztani :)

      Törlés