Victoria's Secret - Secret Charm

20:42




Jázmin illat fanatikus vagyok, így a Victoria's Secret Secret Charm termékcsaládja nálam telitalálat. Jázmin és a japán lonc illata keveredik az üvegcsékben. Számomra olyan üde és tiszta ez az illat, ha tusolok olyan érzésem van mintha a paradicsomban lennék. Mind a tusfürdőnek, mind pedig a testpermetnek élénk illata van, a testpermet akkora adag, hogy évekig ki fog majd tartani. Nagyon szeretem őket, ezekhez a termékekhez nyúlok mostanában a leggyakrabban. Ha esetleg nincs eme termék kipróbálására lehetőséged, ajánlom az Avon Fehér tea és jázmin habfürdő megillatozását, egészen hasonlóak az illatok!

I am a huge jasmine scent lover, so Victoria's Secret's Secret Charm for me is a huge hit. Jasmine is mixed withy honeysuckle in these bottles. This scent is so fresh and clean, when I am taking a shower I feel like I am in the Paradise. If Paradise has a defined scent this would be exactly. Both body wash and fragrance mist has vibrant scent. The body mist is so huge, that it definitely will take me a while to use it up. I love them so  much, these are the most reached-for products recently. If you are interested in this scent, but not ready to pay the price, you should definitely check out Avon's White Tea and Jasmine Bubble Bath, their scent is quite similar!



Ti próbáltatok már Victoria's Secret kozmetikai termékeket?

What do you think of Victoria's Secret products?



Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Kíváncsi lennék ennek az illatára is, 3 VS testpermetem és egy testápoló tejem van, imádom őket mind, nyárra lehet nézek is még egy testpermetet, mert nem lehet velük betelni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naggyon jó az illata, üde, friss és virágos, nagyon szeretem :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. A testpermetet külföldről kaptam ajándékba, sajnos nem vagyok vele tisztában, hogy itthon a Vitoria's Secret üzletben kapható-e!

      Törlés