May Haul - C&A, H&M, Bourjois, Clinique, Aliexpress

16:18



Zajlik az élet, hiszen Áprilisban ünnepeltem a névnapom, megérkeztek az Aliexpress-es csomagjaim is, no meg Joy-napok is voltak. Gondoltam egy bejegyzésben megmutatom Nektek mivel gyarapodott a ruhatáram, no meg a sminkes hadállományom. 
Elsőként kezdeném a névnapi ajándékokkal. A képen nincs rajta minden, ugyanis összespóroltam végre egy nagyon-nagyon régóta vágyott botmixerre, amivel nem csupán turmixolni lehet, hanem van aprító és habverő feje is. Imádom, rengeteg turmixot készítek vele. Ezenkívül megkaptam a C&A-ban még Glamour-napokkor beszerzett púderrózsaszín ruhát is. Imádom a színét, csak még meg kell látogatnom a szoláriumot pár alkalommal, hogy ne legyek hullasápadt ha viselem. A Beauty bakancslistámról nagy örömömre még egy terméket kipipálhatok, ugyanis a Bourjois Rouge Edition Velvet- Happy Nude Year árnyalatának boldog tulajdonosa lettem. Imádom, bár semmi köze nincs a nude színhez, inkább bogyós rózsaszín. A húgom pedig meglepett egy Pops of Pink and Purple Clinique csomaggal. Az elején nem tudtam mit is mondjak, hiszen annyira nem volt szükségem ezekre a termékekre, de amikor tüzetesebben megnéztem észre is vettem, hogy egy régóta vágyott szín is lapult a csomagban, ugyanis a Clinique Chubby Stick for Eyes Lavish Lilac színt tartalmazta a csomag másik kettő Chubby Sticken és egy cuki mini neszesszeren kívül. 


Aliexpressről elsőként tokot választottam a tabletemre, ez a csokibarna ajtókás tok nagyon hasznos a táskában hordozáshoz, jó minőségű, minden forintot megért. Sűrűn gondolkozom egy élénk, vidám szín beszerzésén is. A 7 darabos ecsetszett 50%-os akcóban volt akkoriban kapható, több száz elégedett vélemény után végül én is beruháztam rá. Ambivalens érzéseim vannak az ecsettel kapcsolatban, ugyanis irtózatosan puhák, a leírás azt állítja, hogy póni szőréből készültek a szálak, viszont rettenetesen hullatják a szőrt. Remélem a szőrhullás el fog állni, még fogóval próbálok rászorítani az ecsetek nyakára, nagyon sajnálnám őket félre tenni. Végül, de nem utolsó sorban egy finom, elegáns statement nyakláncot is választottam. Korábban már rendeltem ilyet ajándékba és nagyon szépen mutatott, úgy gondoltam itt az idő rá, hogy én is beszerezzem. A kép alatt találjátok az említett újdonságok linkjét. 


A Joy napoknak nagy reményekkel indultam neki, ám amikor kiderült, hogy a DM-ben L'Oréal és Maybelline termékekre egy darab kedvezmény sem lesz kicsit elcsüggedtem, ugyanis szívesen beszereztem volna a Maybelline The Nudes palettát és a L'Oreal Infallible 24hr Matte alapozót. Így végül az Essence ajak- és szemceruzáját vettem le a Müller polcáról, választottam egy olcsó műszempilla ragasztót szintén az Essence-től. Vettem egy új nude lakkot a Rimmel állandó szortimentjéből, valamint beruháztam a L'Oreal Paris Casting Sunkiss Jelly hajszínezőre is. Nem festem a hajam, de egy ilyen szőkítő hatású hajszínezőt muszáj kipróbálnom. Remélem sikerül finom  napszítta eredményt elérnem drasztikusabb változások nélkül.


Valami miatt a H&M egész jó cuccokat kínál mostanában. Rövidnadrágok híján voltam, így kettőt is választottam, melyeknek nagyon örülök. Kicsit magasabb a dereka, ami nekem kifejezetten tetszik, a hossza is pont ideális a számomra. A fehér nagyon csini, a barnás-bézses pedig szaladgálós hétköznapokra is tökéletes lesz. Végül de nem utolsó sorban kettő csipke betétes felsőt is vettem. Elsőként egy feketét vásároltam, ugyanis temetésre kellett mennem, az sajnos a szennyesben van, így  azért nem került a képre. A fehéret meg már csak azért is vettem meg, mert 30% kedvezmény volt már a feketére is, így 2100 Ft -ért nem tudtam a másikat sem otthagyni, tökéletes lesz vizsgázáshoz, alkalmakra. 



Remélem tetszettek a szerzeményeim! Ti miket szereztetek be mostanában?


 Noémi

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szuper dolgokat vásároltál. A C&A ruha gyönyörű, és is felpróbáltam, de túl fehér voltam benne és hiányérzetem volt, szóval inkább otthagytam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog majd szuperálni rajtam a ruha :)

      Törlés
  2. Nagyon szép dolgokat vásároltál, pont ilyen nyakláncom van nekem is, és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés