Revlon Colorburst Matte Balm- Complex

14:05
A korábbi Revlon újdonságok közül a Matte Balm már régóta felkeltette a figyelmemet. A Complex volt az egyik árnyalat, amire nagyon vágytam, szerencsémre sikerült beszereznem és már egy jó ideje használom. A Revlon Matte Balm vibráló színeket kínál a ,,Triple Butter Complex"-nek ( három vaj komplex) köszönhetően. Intenzív matt színek ajakbalzsam érzettel.

The Matte Balm caught my eyes from the previous Revlon additions long time ago. Complex was the shade I finally chose. I have been using it for a while now, so it is the time to tell my thoughts. Firstly, this balm claims to offer: "Vibrant colors infused with a Triple Butter Complex give you a bold, beautiful lip. It's a burst of matte color with a balm-like feel. Go bold and get moisturized in 10 craveable, collectible shades"


A külső megnyerő, modern, letisztult és a finishre utalva matt a színezete. Nagyon jól formált az alakja, kicsit dundi, kézre áll a használatkor. A csavaros megoldás szuper, minden igénynek megfelel a külseje.
Az illata már a felbontáskor megfogott, engem ez a mentolos illat elsőre nagyon meglepett! Eddig csak a vaníliához hasonló, esetleg gyümölcsös illatokkal volt szerencsém ajaktermékek esetében találkozni. Ez lehet, hogy valakinek gondolt okozhat, de én imádom a mentolos, mentás csokikat, így ez is csak még jobban függővé tesz! Az állaga igazán krémes és nem szárítja az ajkakat, viszont a matt finishnek és a világos nude színnek köszönhetően kiemeli a száraz területeket az ajkakon, így mindenképp ajánlatos előtte az ajkak alapos ápolása. A tartóssága jónak mondható, 3 órát gond nélkül bír az ajkakon, a balzsamos formula miatt nyilván kevesebb, mint egy matt rúzs esetében. Maga szín különleges, szimpatikus nude szín lett számomra, úgy érzem nem sápaszt a barackos-barnás árnyalata.

The outside is modern, simple and matte, that suggests the finish we get. The shape is well formed, a little bit thick but fits in my hand easily. The inside can be twisted out, so easy to use. The scent of mint caught my nose and I was surprised that it did not went away after time. This minty scent could be a problem for someone, I thought it is important to tell. I love minty sweets like After Eight so it makes me more attracted! This is truly a balm, creamy, does not dries out the lips, however it does not look good on dry lips at all. It emphasizes dry patches. It makes the lip preparation process more complicated, so I use this balm more often in the spring or summertime. Lasting power is baout 3 hours, which is really nice, however it has just balmy texture. I was afraid of the nude tone, but this peachy-brown nude fits my complexion well.A több évszakon át tartó használatnak köszönhetően észre vettem, hogy ez után a kence után inkább a melegebb időszakokban nyúlok, ugyanis télen a hűvös időszakban már az enyhén száraz ajkakon is csúnyán mutat. Viszont így a tavaszi-nyári időszakban előszeretettel használom, mivel könnyen és egyszerűen lehet vele az ajkakon dolgozni. Igazán megszerettem ez a terméket annak ellenére, hogy csak évszak függően tudom használni. A Complex színen kívül még az Elusive szín érdekel, ám az e.l.f. márka is ajánl nekünk ennél pénztárcabarátabb matt ajakkencét, csak kisebb színválasztékban, nemsokára hozom annak is a tesztjét.

I have been using this product through autumn, winter and spring. What I noticed is, that I use this product more in the warmer weather, because it looks terrible even when I have just a tiny dry patch on my lips. All in all I really love to use this Revlon Colorburst Matte balm in the spring and summertime, it is so easy to work with. I am also interested in the color Elusive, but I have to say e.l.f.Cosmetics also offers matte lip crayons for less price.


Ti szeretitek a matt ajaktermékeket? Mi a kedvencetek?


Do you like matte lip products? What is your favourite one?


 Noémi

You Might Also Like

0 megjegyzés