Valentin-napom képekben // My Valentine's Day in Pictures

21:37

Idén kicsit más volt a Valentin-napom, mint az eddigiekben. Szerettem volna kicsit többet belesűríteni a napba, ugyanis nem csak a párommal szerettem volna a hétvégét tölteni, hanem húgom is ezen a hétvégén ért rá, hogy haza jöjjön Budapestről, nem tudtam mikor tudunk legközelebb majd találkozni. Délután sikerült ellátogatni a Varbói-tóhoz, tökéletes volt hozzá az időjárás, majd a napot egy kellemes helyen elfogyasztott vacsorával zártuk. Nem hagyhattam ki, hogy pár elkészült fotót is csatoljak a bejegyzéshez.






Bár a Valentin nap csak egy nap a sok közül, számomra az ilyen alkalmak fontosak, hiszen hajlamos vagyok ,,belefeledkezni" az év összes többi napján a robotolásba, és megfeledkezem róla, hogy kifejezzem a szeretetemet a számomra fontos személyek irányába.

 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. de jók lettek a képek :) és a kaja is milyen jól néz ki, itt van két percre tőlünk, de még sosem mentünk el oda enni, ezek után muszáj lesz.. :) nem is tudtam hogy miskolci/környéki vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Miskolc környéki vagyok :) Nagyon finom volt ez a csirkemell amit választottam, viszont az árak... azok alkalmiak :D

      Törlés