The Body Shop Deres áfonya ajándékcsomag // The Body Shop Frosted Cranberry Gift Set

21:58Karácsonyi ajándékaim egyike volt a The Body Shop-nál kapható deres áfonya ajándékcsomag. Nagyon dekoratív csomagban érkezett hozzám a fa alá, igazából plusz csomagolásba bújtatni szerintem már felesleges is lett volna. Számomra, mint a márkával még ismerkedő fázisban lévő egyénnek tökéletes ajándék, hiszen nemcsak a híres testvajból próbálhatok ki 50 millilitert, hanem a tusfürdőből is. Ezeken kívül még egy cuki fürdőszivacs is jár a csomaghoz.
Ez a deres áfonya illat különleges számomra. Kicsit savanykás, kicsit gyümölcsös és nagyon erőteljes illat. 2013 karácsonyán kaptam már egy ilyen illatú kézkrémet, én erre csak a testvaj felbontásakor eszméltem rá. A testvaj nagyon tömény, krémes állagú, érzem a hidratáló hatását. Meghozta a kedvem a a márka többi testvajához, következőnek az argánolajas testvajat szeretném majd kipróbálni. A tusfürdő illata sokkal édesebb és gyümölcsösebb, mint a testvajé. Itt kezdtem el érezni, hogy milyennek is lett pontosan ez az illat igazán megálmodva. Kellemesen habzik és egy enyhe illatot hagy a bőrön tusolás után.

One of my christmas present was a Frosted Cranberry Gift Set from The Body Shop. The package was so cute, it was nice to have such a colourf ulunder the christmas tree. As a person who is just getting involved with the brand is a perfect gift. There is a 50ml sized frosted cranberry body butter and a 60 ml sized shower gel included.
This frosted cranberry scent is unique for me. A little bit sour, a little bit fruity and the scent is strong.  On 2013's christmas I got a similar cranberry scented hand cream from The Body Shop. I just only realized that when I opened the body butter's package. The body butter is thick and also creamy, I do feel the hydration. It did convince me to try another body butter from the brand, like the argan oil one. The shower gel smells much sweeter and  more fruity, than the body butter. I think this is the scent, what The Body Shop meant on this range. The shower gel works well and leaves a hint of scent on the skin after shower.Összességében elégedett vagyok mindkét termékkel, bátran ajánlom őket mind ajándékötletnek, mind saját részre kényeztetésnek, bár számomra kicsit borsos az ára.

All in all I am glad with both of the products, they are perfect for just pampering ourselves or as a gift for our loved ones, however in our country the products are a little bit overpriced.Ti melyik The Body Shop terméket szeretitek a legjobban?

What range do you like the most from The Body Shop?


 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem ebből az illatcsaládból a csillámos testápoló van meg és szintén remek, az illata nagyon intenzív és hosszan tartó, a hidratáló hatás hibátlan, és még dugig is van csillámokkal, amik nem irritálják a bőrömet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudtam, hogy készítenek csillámos testápolókat is :D

      Törlés