Pure by Pixibox

20:40


A natúr kozmetikumokat tartalmazó Pure by Pixibox a mai nap meg is érkezett hozzám. Állíthatom, hogy ez az év egyik legjobban várt szépségdoboza. Mivel rendszeres Pixibox vásárló vagyok, mostanában pedig egyre nőtt az érdeklődésem a natúr termékek iránt, így biztos volt,hogy az első dobozt beszerzem. Három darab teljes méretű és három darab mini vagy minta méretű terméket tartalmazott az első Pure by Pixibox doboz:


 Greenland- Milky kókusztej és lime testápoló
100ml teljes méret
A lime-ból nyert esszenciális olajok és a kókuszolaj frissítik, hidratálják, puhává varázsolják a bőrt. A tejkivonatnak köszönhetően ideális hidratálást nyújt a száraz bőr számára is, miközben az aromaterápiás illatanyagok az érzékekre hatnak.

Greenland- Pure & White Body Scrub gyapotvirág és lótusz kivonattal
200ml  teljes méret
Kíméletes radírozó hatás a bőr felszínén. Bőrpuhító gyapotvirággal és fehér lótusszal gazdagítva. A Pure & White kollekció termékei több, mint 98%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Calena- Gránátalma Kézkrém
50ml, teljes kiszerelés
A Calena kézkrémek mindig frissen, kézzel készülnek, nagy gondossággal, odafigyeléssel és szeretettel. Az értékes, 95%-ban bio növényi összetevőkből álló elixírek az eredeti növény minden tulajdonságát megőrzik és sejtfrissítő kúraként hatnak bőrödre.

Berber Beauty- Anticellulit masszázs- és fürdőolaj
10ml minta
Bázikus olajkompozíciónk hatékony segítség a cellulitiszre! Összetevői- a sárgabarackmag-, szőlőmag-,mandulaolaj a mandarin és a bergamott illóolajok, valamint a koffein-, serkentik a mikrokeringést, intenzíven segíthetik a zsírpárnácskák, narancsbőr megszűnését. Rendszeresen használva kiváló alakformáló, látványos eredményt érhetünk el vele. Illata frissítően citrusos, kis kávés felhanggal, kitűnően tonizálja bőröd, de nyugtat és ellazít is! Kávé kivonatot tartalmaz! Használd masszázshoz a problémás területre a nedves bőrre vagy öntsd egy kád fürdővízhez és relaxálj!


Yamuna- Shea vajas testvaj
50ml, utazó méret
Túlságosan száraz és érzékeny a bőröd, netán gyulladásra hajlamos vagy fényérzékeny? Tökéletes testápolót szeretnél? Akkor használd bátran a shea vajas Yamuna testvajat! Az afrikai shea fa terméséből nyert ,,csodaszer" valódi szépítő gyógyír számodra! Ekcémás és pszoriázisos problémák esetén is rendkívül hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító képességét, hogy visszanyerd természetes szépségedet. Kellemesen üde illata lehetővé teszi, hogy férfiak és nők egyaránt használják.

Lavera- Basis Sensitive All Round Cream
25ml, utazó méret
Általános használatra, érzékeny bőrre is a család minden tagja számára bio shea vajjal, bio mandulával. Intenzíven ápolja, védi és táplálja különösen a száraz bőrt. Kellemes, lágy érzést ad. A mandulaolaj táplálja, a shea vaj lággyá, selymessé teszi a bőrt, enyhe UV védelmet is biztosít. Minden bőrtípusra. Német NaTrue minősítéssel. Mesterséges színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.


Minden termékről külön-külön nem szeretnék még első benyomást sem megosztani, átlagban csak annyit mondanék, hogy nagyon jó minőségű termékek vannak a pumpás tubusokba rejtve, ez már az elején kiderült számomra. Mindegyik terméknek nagyon kellemes illata van, egyedül a gránátalmás kézkrém illatán lepődtem meg egy kicsit. Nekem nagyon tetszett, hogy a csomagot tipikusan a száraz bőr ápolása köré szervezték, ez számomra nagyon aktuális kérdés. Ilyenkor télidőben viszketősen száraz a bőröm, titkon remélem valamelyik tubus egy megoldást fog jelenteni a viszketésem enyhítésére.
Összességében nekem teljesen megérte az árát ez a doboz, minden terméket kivétel nélkül ki fogok tudni használni. Számomra még mindig ez a legegyszerűbb módja annak, hogy sok márkát meg tudjak egy csokorban ismerni. Egy dolgot hiányoltam, még pedig a megszokott dobozkát. Tudom, hogy a szállítást és a csomagolást is az árba kell kalkulálni, mondjuk a szalma jellegű forgácsos díszítést nagyon ötletesnek találom! A későbbiekben szeretném majd alaposan tesztelni a krémeket és ha elkészülök velük jövök majd a részletes teszttel!

Mit szóltok az első Pure by Pixibox dobozról?



 Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia Noémi!
    Én is megkaptam a saját Pure by PIXIBOX-om ma, ugyanezekkel a típusú termékekkel, csak a Greenland illatok eltérőek ( nekem rizstejes-vaníliás a testápolóm, és bolgár rózsa-pacsuli a testradírom). A gránátalmás kézkrém illata nekem is furcsa volt, viszont erről és az összes többi krém termékről is elmondhatom a dobozból, hogy kiváló minőségűek. Én az a típus vagyok, aki nem használt krémeket, mert az eddig kipróbáltakkal nem voltak jó tapasztalataim: ragacsos, olajos érzet, lassú felszívódás. Ezeket pedig egytől egyig imádom (naná, hogy már mindet kipróbáltam :) ) A legjobb illata a rizstejes-vaníliásnak van, valamint a Lavera a másik kedvencem, valamiért mást vártam tőle, nagyon kellemes. A testradírt is kipróbáltam zuhanyzáskor, de nem vagyok elragadtatva, azt hiszem nem megfelelő nekem, vörös, irritált lett a bőröm tőle (bár lehet, hogy csak erősen dörzsöltem, aztán meg a forró zuhany is rátehetett egy lapáttal), viszont a túl nagy granulátum darabkák nem tetszenek benne - és kevés is van a tubusban belőlük, testradírhoz képest, szerintem.
    Ez persze csak első próbás benyomás mindegyik termékről, a pozitív csak jobb lehet remélem, a kevéssé jó pedig javulhat. (És én a csomagolást is imádtam, annak ellenére is, hogy nekem nemhogy sérült volt a záró matrica, de nem is volt rajta.)
    Nóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy tetszett neked ez a Pixibox! A testradírral kapcsolatban pedig nekem az jutott az eszembe, hogy nem-e esetleg valamelyik összetevőjére lennél allergiás? A sok dörzsöléssel és a forró vízzel könnyebben a bőröd alá juttathattál olyan anyagot ami irritációt váltott ki nálad. Remélem, hogy nekem csupa pozitív élmény lesz majd a termékekről a véleményem :)

      Törlés
  2. Óóóó, de szép az a lótuszvirágos Greenland termék! A dobozt én is hiányoltam, ma már azt is lehet újrahasznosított papírból kapni, de így is nagyon tetszik a Pure. Ha gondolod nézd meg az én bejegyzésem is róla! :)
    http://howdoilookblog.blogspot.hu/2015/02/pure-by-pixibox.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Greenland termékek külseje nálam is nagyon betalált, olyan modern, letisztult, tisztaságot sugalló a csomagolás! A bejegyzésed természetesen megnézem! :)

      Törlés