Avon Indulgence ajakrúzs minták // Avon Ultra Color Indulgence Lipstick Swatches

20:20


A februári katalógusban debütálnak az Indulgence ajakrúzsok. Hogy mit is kínál ez a rúzs?
 ,,Egy szín, mely ugyanolyan remekül mutat, mint amilyen jó érzés viselni! Kényeztesd ajkaidat ellenálhatatlan színárnyalatokkal! A könnyű állagú hidratáló gél bársonyosan simává varázsolja ajkaidat anélkül, hogy nehéz, viaszos érzetet hagyna. A gél formulával bővített összetevőknek köszönhetően a rúzs hihetetlenül ragyogóvá és teltté varázsolja ajkaidat."

 In our country Avon Ultra Colour Indulgence Lipstick debutes in the February campaign. What does this lipstick offers?
,,Silky-smooth creamy lipstick with hydrating gels. Gives lips a beautiful burst of vibrant, juicy colour. SPF 15.,,



Jelenleg 20 elérhető árnyalat közül választhatunk, melyek tulajdonképp a színek terén az összes igényt kielégítik, sőt pár különlegességet is találhatunk. Annyit meg kell hagynom, hogy kicsit csalókásak tudnak lenni a színek. A tubusban lévő szín sokszor kicsit eltérően mutat az ajkakon. A világosabbak szerintem kevésbé pigmentáltak, a sötétebbek viszont nagyon szépen fednek. Találunk köztük tipikus trendszíneket is, mint a daffodil petal, mely egy neonos narancsos-barackos szín és a pink blossom, mely pedig egy neonosabb pink szín.

There is 20 colours available, some of them are realy unique for example: daffodil petal, a neon colour, a mixture of orange and peach and the other unique colour is pink blossom ,which is a neon pink. I think the pigmentation depends on the lightness of the colours, darker colours are much pigmented.


Legfelső sor / Top row ( from left to right):
Purple Hydacinth, Day Lily, Red Dahlia, Plum Verbena, Chocolate Rose
Következő sor/ Next row: 
Tawny Rose, In Bloom, Honey Flower, Rose Bouqet, Red Tulip
Következő sor/ Next row:
Hibiscus, Garden Rose, Poppy Pink, Orchid Petal, Spring Lilac
Legalsó sor / Last row: 
Daffodil Petal, Peach Petunia, Royal Peony, Pink Blossom, Petal Pink



 A színválasztékot első körben egyébként túl sötétnek találtam, főleg amikor a mintákat a kezembe vettem. Viszont kezemen swatcholva az összes szín viselhető, vannak nagyon harsány és élénk színek, de persze megtalálhatóak a visszafogottabb, natúr színek is.

For me the color range was quite dark for the first sight. It turned out, when I did the swatching, that the dark colours are not too dark anyway. 



Az ajkaimon tényleg zselés az érzet, cseppet sem zsíros, kellemes viselet. Krémes állaga van, a swatchok készítése közben könnyen megolvadt a bőrömmel való érintkezés közben. A finish nagyon fényes, úgy kell elképzelni, mintha a rúzsod tetején még azért egy réteg átlátszó szájfény is lenne a különleges hatás érdekében. Számomra kicsit olyan a viselése, mint a folyékony ajakrúzsoknak. Csillámokat én első körben nem fedeztem fel bennük. A sötétebb színek swatcholás után beszínezték a bőrömet, amit csak olajos lemosóval tudtam teljesen eltávolítani. Egy apróbb negatívuma, hogy önmagában csúszkál, ez leginkább az erősebb színek esetében tűnik fel, így ajakceruza használata mindenképpen ajánlott.
Az ígért hidratálást megtartja, az ajkakat tovább nem szárítja, magamon enyhe hidratálást éreztem, emellett a fényes finish-nek köszönhetően a száraz területeket így a hűvös téli időben sem emeli ki.

It feels gel-like and creamy on the lips, not gerasy at all. The finish is quite shiny, like you applied a thin layer of lipgloss on the top of your lipstick. It feels like I am wearing liquid lipstick on my lips. I don't see any glitters included. Darker colours painted my arm after swatching. I did feel the hydration and the lipstick is not drying. It covers the dry patches. 
The one thing that annoys me is the bleeding. Without any lipliner the lipstick can slide away, I did notice it when I was wearing darker colours.


Felül/ Top
 bal/ left : Poppy Pink  jobb/right: Red Tulip
Alul
 bal/left: Pink Blossom  jobb/right: Honey Flower

Igazából csak próbáltam és próbáltam a színeket, mind nagyon szépek. A Honey Flower és a Poppy Pink nagyon megtetszett, így kicsi idő elteltével a Honey Flower még mindig foglalkoztat, lehet a későbbiekben teljes méretben is beszerzem ezt a tipikus ,,my lips but better" színt. A Red Tulip pedig egy gyönyörű választás, mint hideg tónusú vörös szín.

I just kept trying on new shades, they are all really pretty. Honey Flower and Poppy Pink caught my attenton at first. Honey Flower is like a ,,my lips but better,, color. Red Tulip is a pretty cool toned red.


Hogy tetszenek nektek az új rúzsok, melyik szín tetszik a legjobban?

Do you like the swatches? What colour like you the most?


Noémi



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Honey Flower színe nagyon tetszik, de a többi is jó, lehet köztük válogatni :)

    VálaszTörlés
  2. Hmmm ezeket meg kell néznem magamnak. Fantasztikus árnyalatok egytől-egyik, én kapásból 6-7 színt hazavinnék magammal. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, nagyon jól eltalálták a színeket! :)

      Törlés