Maybelline Colorsensational Shine Gloss Teszt, Review

18:43




Glamour napok szerzeménye ez az üde, tavaszias, igazából minden évszakban hordható szájfény. Sok Brit blogger kiemelten foglalkozott ezzel a szájfénnyel, így mivel itthon is kapható lecsaptam rá az akció keretében. A Fabulous Pink árnyalatot választottam végül, mivel ugye nem vagyok nagy szájfényes, így inkább egy természetesebb árnyalatot választottam az ismerkedéshez. A külsejét szépnek találom, elegáns a fémes kupakkal. Kellemes, tutti-frutti illatot áraszt a lecsapott hegyű applikátor, ami engem a Max Faxtor szájfényemre emlékeztet. A keskeny ajkaimat is gond nélkül ki tudom vele festeni. Nagyon kellemes viselni, nem hagy nehéz érzetet az ajkakon, így hűvösebb nyári napokon is szívesen nyúlok érte. Nagyon tetszik a szín, pink egy kis korallos beütéssel. Nagyon apró ezüst és rózsaszín csillámokat tartalmaz, melyeket igazából  csak jó közelről vettem észre. Bár én a szájfényekben nem szeretem a csillámokat, ez egészen tetszik, különleges fémes fényt ad a finishnek. Meglepett a pigmentáltsága, nem az az üveges átlátszó fajta, egészen jól színezi az ajkakat. Használat közben nem csúszkál, nem folyik el, sőt ragadni sem ragad. Körülbelül 2-3 óra nekem a tartóssága, sok vízivás mellett. Ha kicsit növelni szeretném a tartósságát egy natúr színű szájceruzára viszem fel.

I bought this lipgloss on Glamour Days. Many british bloggers raved about this product, so they convinced me buying Fabublous Pink 50% off. I am not a lipgloss lover gal, so picked a colour that looked natural. I find the packaging elegant, however I am missing a sealing or something protecting for the cover. The cut-off applicator smells tutti-frutti and has a similar shape to my May Factor lipgloss'es wand. With this type of applicator it is so easy for me to paint my lips. It feels nice applied, I don't feel heavy at all so on these cool summer days a great pick for me. Love this natural looking pink with light coral undertone. It has tiny silver and pink glitters inside, however I don't like sparkles in my lipgloss I kind of like this one. I was amazed by the pigmentation, it gives a nice colour to the lips. It did not slide, or melt away and not feels sticky. Lasted about 2-3 hours, I was drinking water many times, so count with that.



Összességében engem a Maybelline Colorsensational Shine Gloss meggyőzött arról, hogy még több színre van szükségem a következőkben!

This Maybelline Colorsensational Shine Gloss convinced me to buy more colours in the future!




Ti próbáltátok már?

Have you ever tried this product?





 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon szép szín, nekem egy pirosas árnyalat van ebből a termékcsaládból és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés