Essence szerzemények / New Essence Picks

20:31




Bár nemrég volt szerzemények poszt, viszont ezeket nem szerettem volna közéjük tenni. Ugyanis egy ideje már íródik ez a poszt és most már úgy érzem használom őket annyi ideje, hogy tudok róluk véleményt is egyben mondani. Külön bejegyzést nem hiszem, hogy fogok nekik egyesével szentelni, de itt szeretném elmondani a véleményem és a poszt végén lakkokról készült képet is  láthattok!

The latest post was a kind of haul post, but I did not want to include them, because I have been using them for a while now and I would like to tell my latest opinion about these products!


Essence XXL Longlasting Lipgloss- Matt effect 06 Soft Nude
A pirosat túl soknak találtam volna hétközbeni viselethez, viszont ezt úgy éreztem, még szükséges a tavaszi sminktáramba. Vaníliás- kávés illata nagyon fini! Megfelelő hidratálással szép eredményt érhetünk el, ami közepesen tartós. Natúr sminkhez tökéletes!

I found the red one too much for me for everydays, so this one came into the shopping bag. It has a yummy vanilla-coffe scent, which is a good point for me. Preparation is important before application. Use of lip balm is preferred. Perfect for a natural makeup day!


Essence Longlasting Lipstick - 13 Love Me
Az új színek közül ez volt az a szín, ami felkeltette a figyelmemet és cseppet sem bántam meg a beszerzését! Krémes állaga van, az ajkakon enyhe fénye van. Színe engem nagyban emlékeztet a MAC Crosswires rúzsomra. A pink színnek van egy kis narancsos beütése. Viszont ennek nincs akkora nagy fedése, enyhének-közepesnek mondanám, hétköznapokra tökéletes. Az ajkaimnak üde, bogyós gyümölcsös színt ad és a világos bőrömtől sem üt el. Sajnos a tartóssága nem túl hosszú, ahhoz képest, hogy egy hosszan tartó rúzsról beszélünk, de szájceruzával lealapozott ajkakon tovább tart és intenzívebb a színe.

This colour caught my eyes, and this is such a nice lipstick! The consistency is creamy, instead of drying which is expected. The colour reminds me a little of my MAC Crosswires, the pink has an orange undertone. This is a sheer lipstick, not the  pigmented one, so perfect for an everyday use. It is ideal for my pale skin and gives a nice pink colour to my lips. Lasting power is not the best, however it is a long-lasting one. With a lipliner underneath it lasts longer and gives a more intense colour.


Essence Nail Candies
Ezt a lakkot próba szerencse alapon vettem le a polcról. Tetszett a barackos színe, gondoltam nem lesz hivalkodó. A fedésétől én személy szerint többet vártam. Három rétegben sem fed kellőképpen, a körömágyamnál lévő holdacskák áttetszenek. Szép, enyhe színt ad a körmeimnek. Erős napfényben megfigyelhetőek az apró szikrázó csillámok a lakkban, ami nagyon szép. Sok mindent állít ez a lakk, köztük azt hogy illatos. Lakkozástól körülbelül 1-1,5 napig valamiféle körömlakkfestékhez hasonló illatot éreztem, de azt hittem erősebb lesz és tartósabb és finomabb. Ha erősebb lenne az illata, gyerekeknek is aranyos ajándék lehetne.

This pick was a blind one. I did not know much about this polish. It claimed many things to have, but I expected more. I expecter more coverage, three layers are not enough, my nailbeds are still noticeable. It gives a natural colour to my nails, also tiny sparkles included. It is scented, but it feels more like a nail polish remover- kind of scent.


Essence Sparkle Sand Effect- Hello Rosy (182)
Szerelem volt első látásra, mint sok más lánynak akiket láttam áradozni erről a színről. Hát nem csodálom!
Nagyon különleges lakknak találom, az Essence-nél mindenképp az egyik legkülönlegesebb homoklakknak. Engem az eper fagyira emlékeztet a színe. Majd nézzétek meg egy fagyizóban! Enyhe rózsaszín színben úszkálnak a sötétebb rózsaszín csillámok. Különleges, szép, mindenképpen csak ajánlani tudom!

Hello Rosy is love for the first sight. So many girls raved about this polish and I see why. For me this is the most unique colour of Essence nail polishes. It reminds me of raspberry ice-cream totally. I see the intense pink sparkles in the light pink polish. Unique one! Have a look at!


Essence Big Bright Eyes- 01highlight it... nude
Szerettem volna már egy ilyen csodakütyüt a készletembe egy ideje. Amikor megláttam, hogy a Catrice is előrukkolt ilyen termékkel, majdnem azt választottam, aztán jött az Essence. Az első, legjobb és legfontosabb tulajdonsága az hogy mesésen krémes. Szabályszerűen elolvad az ember bőrén, szépen bedolgozható. Próbálgatom mindenfelé, vízvonalra, szemöldök kiemelésére és belső szemzugba. Egyedül vízvonalra nem találom jónak, nem túl természetes a színe. A többi feladatra számomra megfelel! Több színben elérhető, pénztárcabarát áron. Jó vétel.

I was thinking about buying a magic pencil. I saw, that Catrice has the similar product I almost bought that one, then came Essence. The first and most important feature is that it is incredibly creamy. It melts on the skin and can be blended easily in. I have tried to use in many places: like lower lashline, highlighting the brow bone and for highlighting the inner corners of the eyes. I had problems using on the lower waterline, the effect is not really perfect for me. It is available in three colours, in a budget-friendly price.


Essence Nail Candies 

Hello Rosy (182)

Purple Sugar (174)



Sajnos az ajaktermékekről és a kiemelő ceruzáról swatch nem készült, de a következőkben még lesz róluk szó!
Ne feledjétek, hogy Június 15-ig tart a nyárkezdő nyereményjáték!


 Noémi




 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. A nude ceruzák közül a 2-es, a pearly nagyon természetesnek hat a vízvonalon, oda csak azt használom :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet meg kellene néznem, a többi árnyalatot is!

      Törlés
    2. Szerintem érdemes. Ráadásul a csillámos, vagy selyemfényű szemhéjpúderekhez jobban is mutat.

      Törlés
  2. Nagyon jó termékek! Én is szeretem az essence márkát:))

    VálaszTörlés
  3. A levendula színű lakkot én is a napokban vásároltam meg, mert megtetszett, a rózsaszínes homoklakk pedig szép, ilyet még nem is láttam egy essence állványon sem :O

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés