Tavaszi szerzemények

17:31

Úgy gondoltam, egy posztban szedem össze az elmúlt hónapok szerzeményeit. Nem szerettem volna egy posztot annak szentelni, hogy megvettem minden cuccot, amit a Glamour napos kívánságlistában leírtam. Inkább még vártam egy kicsit és így a Joy napok után és online rendelések után itt egy giga szerzemények poszt.

1. Glamour napok



A smink és drogériás termékek közül tulajdonképp mindent megvettem, amit szerettem volna. Sajnos a Wilkinson borotva női fajtájából már nem volt a polcon, elkapkodták, így mivel a férfi csomagra is érvényes volt a kedvezmény megvettem azt. Nekem mindegy milyen színű borotvával borotválom magam. Nem oszt, nem szoroz semmit sem. Ez a borotvát szeretem a legjobban az eldobhatóak között.
A ruházati termékek terén sajnos nem voltam ilyen sikeres.A kiszemelt papucsot nem vettem meg, viszont választottam a H&M-ben egy balerina cipőt, ami lakkozott bevonatú és beige színű. Nagyon cuki az a masni az orrán, viszont elkezdtem darálni a sarkát néhány napos használat után, így úgy döntöttem veszek még hozzá mást váltásnak. A C&A-ban vettem a két pólót ( a kék szín helyett türkizt képzeljetek el), amelyeknek megtetszett a színűk és különlegesen van szabva az aljuk. A mintán a húgom és barátom meglepődött, de úgy vélem, hogy fehér nyári nadrággal tuti párosítás lesz. Innen még két lilás rózsás sálat hoztam el, ami nagyon puha, viszont sajnos van egy hátránya, hogy könnyen szakad, húzódik a szál. A színe szép kiemeli a világos arcbőrömet, az 500 Ft-ot megérte. A Tezenisben pedig vettem egy fehér topot, ami szintén szuper alapdarab lesz a ruhatáramban.


2. DM Box


Sajnos úgy alakult, hogy nem sikerült teljes posztot írni róla, viszont szerettem volna megemlíteni, hogy én is megkaptam és tökéletesen elégedett vagyok a tartalmával. Ízlésesen lett tálalva, megvan a kibontásakor a luxusérzet, ezenkívül a pink csomagolás ultra nőcis. Sokan panaszkodtak egy két termékkel kapcsolatban. Én csak azt tudom mondani, hogy szerintem tökéletesen lefedték azt a 20-40-50 éves korosztályt, ami meg lett célozva. Úgy gondolom, hogy ennek hasznát tudja venni ugyanúgy a 20 éves tanuló, mint a 40 éves dolgozó családanya.
A tusfürdő illata mennyei, engem a citromfagyira emlékeztet, ami pedig a kedvencem, így örömmel használom. A Vademecum fogkrémmel sajnos nem vagyok megelégedve. Az őszi Glamour napok keretében is beszereztem pár dobozzal és azokat használgattam mostanában. Nekem nem igazán habzik jól és kevésnek érzem a menthol erősségét. Nincs meg az a fajta végeredmény, amihez hozzá vagyok szokva. Az elektronikus sarokreszelőt még nem próbáltam, valamikor igyekszem rászánom magam és írok is róla, hogy megéri-e. A zuhanyzás közbeni testápoló szuper, abból sosem elég, viszont a kék tubusosnak, amit vettem jobban tetszik az illata. A Gliss Kur hajvégápolót egyszer már próbáltam. Kellemes érzetet ad a hajnak, viszont nekem kissé erős az illata, amit a nagy melegben nem igazán szeretek, így ősszel fogok visszatérni hozzá, addig elhasználom a többi hajvégápolómat.

3. 2D Cipőbolt (Miskolc)

Mivel a H&M balerina cipőm nem tűnt túl tartósnak, így annak az árán vettem még két cipőt a 2D Cipőboltban. Ezek akciósak voltak, a rózsaszín 1000 Ft , míg a rose-gold arany strasszokkal 1500 Ft-ba került. Tökéletesek lesznek a hétköznapokra. Igazából, amikor megvettem őket, azt hittem fogom tudni hordani ezt a két tavaszi színt, de úgy látszik az időjárás szélsőséges változásainak köszönhetően lesz még lehetőségem rá bőven. Ezeket legalább nem fogom sajnálni nyúzni, és szupik lesznek őszre is. Most már csak szandált kell szereznem!

4. Új fényképezőgép

Névnapi pénzemet összegyűjtöttem és beruháztam erre az olcsóbb kis ketyerére, ugyanis a családban nem volt most perpillanat olyan működő fényképezőgép amivel tudtam volna szép makró felvételt készíteni. A mobilomnak sem rossz a felbontása, de az inkább távoli képek készítésére alkalmas. Közeli képeknél sajnos előfordult, hogy rosszul fókuszált.  Nagyon örülök ennek a kis kompaktomnak, és a következőkben szerintem tuti látszódik majd a különbség a fotókon. Én azt az elvet vallom, hogy nem szükséges hiperszónikus gép ahhoz hogy szép képeket készítsünk. Több múlik a fény választásán és a megfelelő kompozíción.

5. Joy napok
  Mint ahogy látjátok, a cuccok nagy része nem is az enyém, de gondoltam megmutatom mit választott barátom névnapjára magának. A pólónak olyan különleges anyaga van, én igazából eddig nem sokat vásároltam az F&F-ben, de kezd egyre jobban meggyőzni a márka. A képen látható táskát pedig szintén ajándékba szántam. Nekem is nagyon tetszett, csak sajnos nem olyan a kialakítása, hogy vállra is vehető, ami pedig nekem alapfunkció.
A Joy napok számomra csupán két termék megvásárlásából állt( amelyeket itt lenn láthattok középen:). Nagy nehézségek árán beszereztem a Garnier Miracle Skin Cream multifunkciós krémet 4000 Ft helyett 2000 Ft-ért és beszereztem még egy mini Treacle Moon testápoló tejet the Raspberry Kiss illatban. Szuperek,  annyit mondhatok.

6. Vegyes szerzemények
Az Avon Gel Finish lakkjaiból beszereztem most a bevezető akció keretein belül négy színt, és hozzá választottam még ezt a csini rózsaszín kígyóbőr utánzatos neszesszert. Jobbra pedig két szájra valót mutatok meg, az e.l.f. Matte Lip Color-t Coral és Natural árnyalatban. Az a különleges üveg pedig ott fenn a sarokban a Caudalie Beauty Elixir arcpermet, amire nagyon vágytam és úgy találtam, hogy ez a kult termék ára még a pénztárcámhoz mért, így beszereztem. Az illata valami mennyei!

7. Ékszerek
A képen látható türkiz és fekete láncot az Aliexpress-ről szereztem be, míg az alsót pedig  barátnőm készítette. Szépek és úgy hiszem ezek a színek fognak passzolni mind a tavaszi-nyári, mind pedig a téli szettjeimhez.



Ti terveztek valamit mostanában beszerezni?

 Noémi




 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon tetszenek a szerzemények, főleg a nyakláncok. :) Szívesen olvasnék majd a Bourjois CC krémről, az elf matt ajakszínezőiről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Igyekszem írni mihamarabb a cuccokról, elöljáróban annyit elmondhatok, hogy a matt ajakszínező szupi, viszont a Bourjois CC sajna sötétebb mint a Healthy Mix Serum legvilágosabb árnyalata, így sajna nem lesz jó pótléka :(

      Törlés
  2. úúú de jókat vettél és barátod cuccai is jók :) az f&f szerintem is egyre jobb és jobb!
    a cipőbolt hol található miskolcon?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) a Cipőboltot a Búza téri aluljáróból kiérve ( ezt így nehéz elmondani, de nem a Szinva park irányába mész , hanem hamarabb felmész a lépcsőn a Centrum/ Skála irányában) rögtön szembe lesz a bolt. Mindig érdemes benézni, meg is bántam hogy azon a héten korábban nem néztem szét jobban a boltban, mert amikor ezeket vettem már csak néhány nagyobb méretű cipő maradt, nem tudtam nagyon válogatni :D

      Törlés
  3. a star warsos póló milyen árban volt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2990 Ft volt, meg ugye nekem még járt a mínusz 20% kedvezmény.

      Törlés
  4. Nem is láttam még ilyen barna f&f tatyit, jól néz ki! Nekem a nude színű van meg, a G-napokon vettem de még fel sem avattam annyira szép (és kényes szín) hogy nem mertem!! A nyakláncok gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nude színű is biztosan szép! Én sajnálnám használni :) Mikorra mi pénteken délelőtt odaértünk sajna már csak fekete vagy barna volt. Végül barátommal a barnát választottuk.

      Törlés
  5. Mennyi minden :) Az új Avonos lakkokat nagyon szeretem, végre egy lakk rajtam is tartós :D Az Aliexpresses ékszerek közül az a csavart gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most is az egyik Avonos lakk van rajtam, de már le szeretném mosni és végre amit blogkarácsonykor kaptam szeretném végre felkenni. Most már itt lesz az ideje a szép barack színnek! Amúgy képzeld el azt a csavart nyakláncot barátnőm csinálta, a hobbyboltban lehet kapni ilyen hálót és azt töltötte meg gyöngyökkel. Nagyon különleges lett!

      Törlés
  6. Szuper dolgokat szereztél be, különösen a nyakláncok tetszenek. :)

    VálaszTörlés