Real Techniques: Sam's Pick Exclusive Ecsetkészlet

17:00








Második  iHerbes rendelésem jól átgondolt választásaként került hozzám ez az ecsetszett. Bár, ha jól tudom már elég kevés helyen lehet kapni, mégis úgy döntöttem leírom véleményemet, hiszen ezek az ecsetek, egy kivételével más szettekben is megtalálhatóak. Lássuk mit tud a Sam's Pick exkluzív ecsetszett, ami hat ecsetből áll.


1. Fine Liner Brush
Amikor megláttam az ecsetkét olyan kis keszekusza volt. Igazából kétkedve vettem a kezembe, nem hittem, hogy ezzel lehet szép, vékony és egyenes vonalat húzni. Aztán idővel elkezdtem használni és megkedveltem. Tömött, nem könnyen hajlik. Könnyedén lehet kecses vonalat vele húzni a szempillatőbe.

2. Essential Crease Brush
Sokat használt ecset a készletemben. Az ecset feje kicsivel nagyobb a sima szemre való ecseteimtől, pufika. Tökéletesen lehet használni satírozáshoz. Ezenkívül lusta, gyorsan sminkelős napjaimon csak fogom, és a szememen eldolgozott Maybelline Color Tattoo-ra felviszek ezzel az ecsettel egy választott színt. Kicsit különlegesebb a hatás, nem a sima bronz/pink szín és fixálva is van a smink egy része. Ez a szett különleges része, ugyanis ezt más szettben és külön sem lehet megvásárolni. De remélem a következőkben más szettben  vagy önállóan (az ég tán jobb is lenne) megjelenik, mert szereznék még egyet-kettőt belőle a készletembe.

3.Pointed Foundation Brush
Számomra ez az egyik legkevésbé kihasznált ecset az összes közül. Hosszúkás, nyelv alakú ecset, aminek a csúcsa hegyes. Keskeny, körülbelül ujjnyi széles, így az alapozással nehezen lehet vele haladni, mert csak kis felületen tudok vele dolgozni. Tömöttek, sűrűek a szálak, nem hajlik használat közben az ecset feje. Talán ebben a kis méretében van a titka annak, hogy inkább a kisebb, nehezen elérhető helyeken alkalmazható jól, mint például a szemkörnyék. Arra aztán majdnem tökéletes. A felpöttyözött korrektort szépen el lehet vele dolgozni. De azért a tökéletes eldolgozáshoz én még az ujjaimmal is be szoktam dolgozni a természetes hatás kedvéért.

4.Buffing Brush
Púder és ásványi alapozó felvitelére ideális. A púderszemcséket egyenletesen adja le. Sokan, de sokan áradoztak ennek az ecsetnek a szuperségéről világszerte. Mindenki szereti az ásványi alapozó felviteléhez,  én sem vagyok ám elégedetlen! Szépen felveszi az ásványi alapozót és másodpercek alatt el lehet dolgozni az arcon. Enyhén domború a felülete, nem teljesen lapos, de nem is olyan dundi, emellett nagyon tömött. A nagy felülete miatt az alapozás utolsó lépéseként az arcom széleinél ezzel az ecsettel dolgozom el az esetleg előforduló átmenetet, rosszul eldolgozott részeket, így tökéletesen természetes hatást érek el és biztos lehetek abban, hogy nagy, alapozással kapcsolatos sminkhiba nincs az arcomon.

5. Setting Brush
Ez egy kicsi puklis ecset, amely ideális highlighter applikálására és púder felvitelére. Highlightert hétköznap nem nagyon használok, de ez az ecset ideális a felvitelére.Mivel az ecset feje nem igazán nagy, leheletfinom kiemelést végezhetünk, akár egy keskeny vonalon is.  Mivel erre a célra nem használom gyakran, találtam más használati módszert. Szem alatt a korrektort fixálni egy kis púderrel tökéletes, sőt a lusta napokon szintén előkerül ez is a Color Tattoo és a szem alatti korrektor fixálására. Itt nem színes szemhéjpúdert használok fixálásra, csak egy kis púdert. Nem mattító hatású púdert szoktam használni, mert egyébként is vízhiányos a bőröm így enyhe réteggel szintén tudom fixálni a gyorsan felvitt krémet és a szemem környékét sem szárítja.

6.Multi-Task Brush
Pirosító, púder és bronzosító felvitelére használható. Dús ecset, aminek két oldala lecsapott. Ennek köszönhetően két különböző oldala van, egy meredekebb és egy laposabb. Általában a hegyes csúcsú területen veszem fel a bronzosítót, amit így finoman el tudok dolgozni az arcomon. Pirosításkor igyekszem az egész ecset fejét megmeríteni a pirosítóban, ezzel is könnyen, természetes hatás érhető el. A tömöttsége miatt kellő mennyiségű púdert is fel tud venni, így, bár én még így nem használtam, de kisebb és nehezen elérhető arcterületeket könnyedén lehet vele púderezni.


Ha mindent összegzünk arra jutottam, hogy bár ez a készlet kicsit drágább az eddigiekhez képest én nem bántam meg, hogy beszereztem. Tökéletes egy kezdő sminkelni vágyónak, hiszen az ecsetek lefedik nagyrészt az összes sminkelési fázist. Emellett tartósak, szintetikusak és ár-érték arányban nagyon jó minőséget kapunk korrekt áron.
Csak ajánlani tudom és bátorítok mindenkit, hogy ezekből az ecsetből inkább az eredetit szerezzék be, ha lehet, mert ha valami, ezek megérik az árukat.



 Noémi



Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Te mennyiert rendelted? iHerben 30dollarert van,de mar vagy 2honapja nem lehet rendelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy én ezt már nagyon régen megrendeltem, jóval karácsony előtt. És akkor volt még plusz kedvezmény a Real Techniques ecsetekre. Remélem lesz még raktáron!

      Törlés