Lovely Nude Make Up Kit

20:28



A következőkben sok-sok képpel szeretnélek elárasztani titeket, ugyanis beszereztem a Naked hasonmás Lovely palettát még a Glamour-napokon. A lengyel cég egy igazi kult paletta másolatát hozta most be a drogériák polcaira. Mivel nekem egyik eredeti paletta sincs a tulajdonomban, úgy érzem ezért a relative kis összegért mindenképp megér egy próbát. Korábban volt már egy Lovely trio szemhéjpúderem barnás-bronzos árnyalatban, így körülbelül tudtam már, hogy mire is számíthatok. Alaphangon a színek nem erősen pigmentáltak, viszont a swatchokat a Clinique BB krémjére húzva meglepett a paletta második fele. A csillámos színek pigmentáltabbak, míg a mattak sajnos kevésbé. A legvilágosabb színekből nehezen tudtam színt kinyerni. A külsőségeket a legvégén említeném csak meg, hiszen egy ilyen árú terméknél nyilván nem várunk strapabíró csomagolásra és stramm applikátorra.Sokan meg is említették, hogy milyen jól kialakították az applikátor rekeszkéjét. Pont belefér a Real Techniques ecsetem amit én plusz pontnak tartok.
A színek tartósságát én alapfüggőnek mondanám. Alap nélkül halványak a színek, számomra ez előnyös a hétköznapi ,,éppenhogycsak" smink elkészítéséhez, míg alappal a csillámos színek kellően pigmentáltak. Alap nélkül 2-3 órát bír csíkozás nélkül, míg alappal 4-5 órát.











A fentebb látható swatchokat egy réteg Clinique BB-krémre festettem fel. Milyen szépen is mutatnak!

Összességében én ezt egy nagyon szimpatikus palettának tartom. Tökéletes a natúr színekkel kísérletezni vágyó lányoknak, szerintem egy próbát mindenképp megér!


 Noémi


 Kövess/ Follow me on:  FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Úgy szeretnék már én is egyet, de csak hűlt helyét látom :((( Lesz még belőle, vagy csak ideiglenes termék?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még tuti lesz belőle, mert a limitált kiadású termékek nem szoktak a központi bemutató helyen kívül máshova kerülni, ez pedig ott van.

      Törlés
  2. Én ma vettem meg ezt a palettát, nagyon szépek a színei és a csomagolás is rendben van. Alig várom, hogy teszteljem :)
    http://howdoilookblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon remélem, hogy nem fogsz benne csalódni :)

      Törlés