Aromax Csipkebogyó olaj

16:20




Sajnos mostanában nem épp a legtavasziasabb időnk van. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én bőrömet eléggé megviseli ez a szél, eső kombó, meg a hirtelen időjárás-változás. Ennél már csak a fagyos hideg szél lehetne rosszabb. Ilyen szélsőséges helyzetekben, no meg a hidegebb időszakokban gyakran nyúlok segítő társamhoz, az Aromax Csipkebogyó olajhoz immár több mint fél éve.

Lássuk mit is ígér pontosan ebbe a kis üvegcsébe zárt természetes kence: A csipkebogyó magjából hidegsajtolással előállított, esszenciális zsírsavakban gazdag, finomítatlan olaj intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett élettelen bőrnek. Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat. Táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától, visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású. Használatával a bőr visszanyeri fényét és egészséges megjelenését. A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik.

Mindenképpen szerettem volna valami intenzíven hidratáló, de természetes terméket használni a bőrömre, így találtam rá a csipkebogyó olajra. Különleges az állaga, de legelőször, amihez igazán nehéz volt hozzászokni az a szaga. Számomra először van egy kellemetlen beütése, de ez a bőrön elillan, nem is érezhető. A kezdetekben a Pixiboxban kapott Vichy arcpermettel kombinálva használtam, ugyanis tartottam a nehéz eloszlatástól. Ráfújtam az arcomra a permetet, majd az ujjbegyemre cseppentett olajat oszlattam el az arcomon. Igazán olajosan siklott végig a bőröm, és a permet nedvességének köszönhetően oldódott és hipp-hopp beszívta a bőröm. Mostanában már lazán csak magában használom, megnövekedett a bátorságom.

Sajnos a ráncmegelőző hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de azt mindenképp fontosnak tartom, hogy reggel és este lefekvés előtt valamivel  hidratáljam az arcomat. Fiatal még a bőröm, nem szeretném, hogy hamar legyenek ráncaim. Milyennek találom a bőröm? Tápláltnak, egészségesnek érzem és szerintem ennek köszönhetem nagy részt, hogy az orcámon, egy korábbi pattanás pirosas maradványát is sikerült elhalványítania.

Hogy kinek a bőrére ajánlom? Az olaj dobozán az állt, hogy zsíros, pattanásos bőrűek ne használják, hisz az olaj csak ronthatja a bőr állapotát. Így inkább olyan embereknek, akiknek normál, száraz, vízhiányos esetleg kombinált bőrük van, viszont nekik kortól függetlenül.
Honnan szerezhető be? Interneten is lehet rendelni, én a sajátomat Debrecenben vettem a Biovár bioboltban, ami a Fórumtól nem messze található, körülbelül 1800 Forintért.

Ti próbáltátok már a csipkebogyó olajat? És ha igen miket tapasztaltatok?



 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én próbáltam már, igaz, nem ilyet, hanem a Pai Rosehip BioRegenerate Oil-t:
    http://europe.paiskincare.com/index.php?main_page=product_info&cPath=29&products_id=22
    Nekem kombinált, problémás bőröm van (plusz elég érzékeny is), de ezt szerencsére bármilyen bőrtípusra lehet használni, nekem nagyon bevált. Elsősorban éjszakai szérumnak használom, szerintem igazi csodaszer, főleg a bőrnyugtató, gyógyító és folthalványító hatását imádom. (Elvileg ráncokra is jó lehet, hiszen teli van retinollal.) Nedves bőrre 2-3 csepp elég belőle, gyorsan beszívódik és nem hagy olajos érzést. Én nem tapasztaltam semmilyen kellemetlen illatot, az enyémnek egészen minimális, növényi jellegű illata van. Igaz, hogy ez drágább, mint az Aromaxos, de koncentráltabb is, magasabb a hatóanyagtartalma (ez a színén is meglátszik, egészen sötét narancssárga), és hidegsajtolás helyett egy még kíméletesebb, széndioxidos kivonási eljárással készült (ez azért is jó, mert így a kivonás közben nem oxidálódik). És a szállítás ingyen van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a Pai az Pai. Szinte csak jó véleményeket olvastam róla. A későbbiekben majd mindenképp szeretném hasonló jó termékekkel felszerelni a bőrápoló készletemet, de gondoltam ismerkedésnek nem lesz rossz egy olcsóbb darab:) Köszi az információt!

      Törlés