Step by step mani

15:55




A következőkben egy pofonegyszerű trükköt szeretnék mutatni Nektek, amivel könnyedén feldobhatjátok egyszínű manikűrötöket. Másra nincs is szükség, mint egy másik lakkra, én a nude lakkomhoz a Rimmel Space Dust homokhatású lakkját párosítottam. Kicsit más textúra, lehet ez is az egészben a csavar. No minden hiába, ha nincs az embernek otthon ragasztószalagja vagy szikszalagja. A képen ragasztószalagot fényképeztem, de nem azt, hanem szikszalagot használtam, mert vastagabb, és kisebb esélyét láttam arra, hogy elszakad, vagy ragacsos csomókat hagy a friss manikűrön.

In this post I would like to show you a totally easy trick for decoration. You only need two different nail polishes and tape.  This is a bit tricky, but this tape on the pictore above is not what I'm using.  So I found my Rimmel Space Dust nail polish could be a great match with my nude Astor polish. These two has different texture, of course you are free to use any kind of colour and texture as you want. This kind of tape I'm using is stronger, but I couldn't find the exact name in english.


A meglévő Astor lakkal lekent körmeimet körülbelül 3/4 vagy 2/3 részét leragasztottam, az marad majd érintetlen, natúr. A körömágyra is engedtem a ragasztót, biztosra menve.

As you see I painted my nails with my good old Astor polish. Then I cut tapes and put on my nails that kind of way so the nail is covered like above. The tape is long enough to cover my nail's matrix. What a weird expression for nailbed! 


Mivel az első rétegnél még átsejlett az alapszín, így húztam rá még egyet. Egy kis időt hagytam a száradáshoz, nehogy komolyabb károkat okozzak a szalag eltávolításánál. 

As you see the first layer had no full coverage so I let it dry and applied another coat.
Before the final step I let it dry for a while so avoid big problems.


Óvatos mozdulattal elkezdtem eltávolítani a szalagot, ügyelve a hibák elkerülésére. Az eltávolítás megkönnyítésére a szalagot hosszabbra hagytam, így nem volt nehéz a csücsök megragadása.

I started carefully to remove the tape. I cut a bigger tape, so it was easy to grab the end and pull off.


És..... voilá! készen is van az elegáns manikűr! Ha valaki nem szereti a homokos textúrát, csak egy réteg fedőlakkra van szükség, és máris elsimíthatja a problémát. Befejezésképp jöjjön még két kép a manikűrről!

And that is all. Here is the elegant manicure! If you don't like sand textured polishes, you can try any other texture and colour, or just apply a final coat of clear polish at the end. Let's see other pictures at last!






Remélem tetszett a posztom és ezzel a kis ötlettel mind a rövid mind pedig  hosszú körmű olvasóim számára is hozhattam egy kis DIY ötletet.

I hope you loved this post. I would happily recommend this mani for those readers who has both short or long nails.  Could be perfect for anyone!



 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterestLuvocracy

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Szeretem a celluxos manikat. Egyszerű és nagyszerű :)

    VálaszTörlés
  2. Woow! Nagyon tetszik, azonnal ki is próbálom! :D Köszönöm a tippet :3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, és mennyit számít egy kis másfajta színkombináció. Ez a Rimmel teljes szerelem nálam :-)

    VálaszTörlés