Ötleteim tárháza

21:14




Ebben a posztban gondoltam megmutatom Nektek, mibe is jegyzetelem az ötleteket a bloghoz. Két dolgot használok jelenleg, az egyik a kép bal felén található lilás árnyalatú jegyzetfüzet, amit még réges-rég vett nekem húgom az Ikeában. A másik pedig a kép jobb felén látható neon piros naptár, amit karácsonykor kaptam szintén húgomtól, ugyanis úgy látta, ideje nekem is nemcsak a kobakomat használni a hétköznapi információsokaság tárolására.

Kezdjük a lila jegyzetfüzettel. Nekem nagyon tetszik ez a szín, a csupasz fa az ágaival őszies hatású. Nagy előnyének találom, hogy kőkemény  a fedele, így a beltartalom  nem sérül könnyen. Eredetileg még egy gumi is volt a hátlapjához csatolva, ami biztosította azt hogy a füzet sosem fog kinyílni, de én ezt leszedtem róla. Már nem emlékszem mi volt vele a baj. Talán az az egy hátránya van, hogy nehéz egy átlagos füzethez képest, hiszen vastagok a lapjai, meg ugye a fedele. Így a mindennapokban nehézzé teszi a táskámat.

A naptáram nagyon különleges tapintatú, leginkább a bőrre emlékeztet. Nap mint nap meglepődök rajta milyen minőségi a külseje, no meg ez a neonos szín eléggé feltűnő, fiatalos, modern. Ez a naptár a Dolce-Blocco márka Magic Collection kiadásában található, Red Upholstery néven. Mióta megkaptam a táskámban hordom és azt kell hogy mondjam semmi külsérelmi nyom nincs rajta! Nagyon jól viseli az igénybevételt. A későbbiekben nem szeretnék jegyzetfüzetet tartani állandóan a táskámban, viszont ez a naptár ideális lesz arra, hogy az ötleteimet feljegyezzem, sőt az iHerb-es rendelésemkor kapott sticky notes-ot a végébe illesztettem. Így otthon csak ki kell tapasztanom a táblámra a már korábban megírt jegyzetet. Bár a belsejében csupán egy heti nézetű naptár található, ennek ellenére gondoskodtak a készítők arról, hogy az ember különlegesnek érezze magát. A naptár első oldalán egy olyan mondat üdvözöl, hogy ,, Minden nap egy varázslat!", az utolsó lap pedig egy idézettel zárul:

,, Csak kétféleképpen élheted az életed.
Vagy abban hiszel,
a világon semmi sem varázslat,
Vagy pedig abban,
hogy a világon minden varázslat"
Albert Einstein

Az imént olvasottakból hűen kiderül, ez a Magic kollekció azért lett létrehozva, hogy emlékeztessék a nőket az élet szépségére. Úgy érzem, ez számomra telitalálat, sosem árt a figyelmeztetés a hétköznapokban. Bővebb infó a Dolce-Blocco honlapján.



Ti használtok a hétköznapokban határidőnaplót?

Noémi




 

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Létezni sem tudnék határidőnapló nélkül :) Szimultán vezetek egy naptárt az outlook-ban, van egy időpontegyeztetős naplóm - ez egy fekete alapon rózsamintás agenda, egy feladatlistás nagy kockás spirál füzetem, egy "hideghívós-cégadatos-telefonszámos" iskolai kockás füzetem, egy "tárgyalós-jegyzetelős" sima sötétzöld határidőnaplóm és egy hagyományos asztali naptáram ami szintén dugig van bejegyzésekkel :)))

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a blogod,és mostantól olvasód is vagyok:)

    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés