Essence újdonságok / New Products from Essence

21:07




Hétfőn sikerült néhány percre beugrani a közeli Müllerbe, ahol már részben feltöltötték a készletet az új termékekkel. Igazából azok a termékek fogtak meg az újak közül, amik sajnos nem voltak még elérhetők ott, így tanácstalanul álltam a pult előtt, mire felkeltette a figyelmem XXL Longlasting Lipgloss matt kiadása. Ezt a barackosnak tűnő nude árnyalatot választottam 05 Velvet Rose színben. Igazából az előző matt ajakkrémet is szerettem, így ezt választottam a másik, barnás nude szín helyett. Meglepetésemre a tubusban teljesen más színe van mint a kézfejemen. A kézfejen üde, korallos rózsaszínnek tűnik a swatch. Ezt mindenképp meg szerettem volna említeni, mert fontos lehet a színválasztáskor, hogy ne csak a külseje alapján válasszuk ki a terméket. Az applikációnak megvan a maga technikája, előtte Carmexet használok, így elkerülhető a csúnya, hámló összkép. Nem éreztem sem azt, hogy szárítana, sem azt, hogy hidratálna, gondolom ez az aláhidratálásnak köszönhető. Kellemes íze van, vaníliás illattal. Nagyon természetes viseletnek tartom és örömmel fogom viselni tavasszal- nyáron. Remélem a másik nude árnyalatot is be fogom tudni szerezni.

Az új körömlakk színek között tudatosan olyan színt kerestem, ami hasonlít az év színéhez, a radiant orchid-hoz. Találtam is, mégpedig a 174-es Purple Sugar színében. Dobtam is be a kosárba, nem hezitáltam. Az Essence lakkok az egyik legkedvezőbb ár fekvésben vannak, gondoltam kipróbálom, hogy passzol ez a szín a bőrömhöz, aztán ha tetszik keresek még más márkánál is ,,színhasonmást". Felkenni még nem volt lehetőségem, mostanában újra a Rimmel Space Dust csillog a körmeimen.




Essence XXL longlasting lipgloss - matt effect  05 Velvet Rose


I had som time on Monday, so I looked around in the nearest Müller drugstore, where I realized the new Essence products are available. Honestly, those things were not available what I really wanted. So in the end only two things ended in my basket. First the XXL Longlasting Lipgloss with matt effect in the colour 05 Velvet Rose, then came one of the new shades with the name Purple Sugar (174).

I have some experience already with the lipgloss, so here's some information. The colour is tricky, because it looked really nude in the shop, then when I took a swatch outside it doesn't looked that nude, rather than a corally pink. This looks pretty natural on my lips and it's kind of perfect for me at the moment. This has a kind of vanilla scent and a creamy consistency. The most important thing is hydration. So, before application I apply some Carmex onto my lips. Then comes the lip cream. If I am right 2 more other colour is available: a browny- nude and a red colour. I am planning to buy the other, browny nude matte cream .

I was kind of looking for a cheap version of the year's colour Radiant Orchid.  I think this Purple Sugar fits in the Radiant Orchid category. I am wearing my Rimmle Space Dust polish at the moment (review here ), but the nex thing will be this nail polish to try.



Most összesen ezt a két terméket szereztem be, nagyon elégedett vagyok a választásommal és biztos vagyok benne, hogy fogom még bővíteni a készletem az Essence új termékeivel!

I am totally glad with my descision and I am planning to buy more things from Essence!



Nektek mi keltette fel a figyelmeteket az új termékek közül?

What things caught your eyes from Essence?


 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterestLuvocracy

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én ezeket vettem meg: All about nude szemhéjpúder paletta, get BIG! lashes volume curl szempillaspirál, big bright eyes jumbo szemceruza 01 highlight it...nude, gel szemceruza vízálló, effect körömlakk 02 baby, you´re a firework, love letters - jumbo sheer stick 02 dear peach!.
    Ezek közül egyedül a szempillaspirál nem jött be. Valahogy nem lesz szép a a pillám. Nagy, sűrű, meg minden, de valahogy mégsem az igazi. A többit viszont imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha! Sok jó mindent beszereztél! Arra a vízálló szemceruzára nagyon kíváncsi lennék! :)

      Törlés