BareFaced Beauty pirosító/ BareFaced Beauty Blush in Athena

21:11


A következőkben szeretném bemutatni Nektek a BareFaced Beauty ásványi pirosítóját Athena színben, melyet az októberi Pixiboxban kaptam. Ez az első ásványi pirosítóm, nagyon kíváncsi voltam hogyan is működnek az ásványi pirosítók.

I would like to show you my mineral blusher from BareFaced Beauty. This is my first mineral blusher ever, so I was quite curious about it. How can I use? How it works? Let's see...
Leírás / Claims 
Díjnyertes ásványi porpúder, ami értékes és minőségi összetevőivel selymes csillogást és lágyságot varázsol arcunkra, természetes összetevőkkel. Vegyszermentes, vegán alapanyagú , alkohol, parabén és parfüm mentes.

Prize -winning minderal powder with valuable and qualitative ingredients. It gives silky gloss and softness to the skin with natural substances. No chemicals, vegan- based , no alcohol, paraben and parfume included.


Összetevők
Pigmentáció / Pigmentation
Jól pigmentált a termék, ez nem kétség. Elegendő egy húzás az arcon és máris erőteljesen látszik!

Well pigmented product, no doubt about it! Just one swipe on the cheeks and the presence is clear.

Finish / Textúra 
Kézfejen a swatch fényes, az ígért csillogás látszik, viszont felapplikálva egy visszafogott fényt ad az arcnak.

Swatch on the hand looks shiny, glossy, as expected. When it is   applied on the face, gives  moderate  shine to the cheeks.

Tartósság / Lasting power
Tartósságával elégedett vagyok, 7-8 órát hibátlanul megmaradt a pofimon.

I was glad with lasting power.  It made through the day's 7-8 hours.

Illat / Scent
Illatot nem éreztem.

I feel no scent at all.

Tény és való, nem sikerült gyorsan véleményeznem a terméket, de szeretem alaposan kipróbálni a dolgokat a véleményezés előtt. Vártam a Real Techniqes ecsetkészletekre, kíváncsi voltam hogyan lehet majd velük eldolgozni a pirosítót. No meg persze a kellő technikát is meg kellett lelnem a helyes eldolgozásához, hiszen ha csak belemártjuk az ecsetet pontokban fogja felvenni a lyukakon át a pirosítót. Ezek után pedig az arcon nehéz volt eldolgozni szépen. Rájöttem, hogy miután megmártom a Multi-task (Sam's picks exclusive set)  ecsetet a tégelyben, körkörös mozdulatokkal a kupakban könnyű eldolgozni a dolgokat. Így sokkal szebben tudom felvinni az arcomra. A alábbi képen láthatjátok, miként néz ki az arcomon ez a szín. Üde orcákat varázsol, amit nagyon csípek. Tudom sokáig ki fog tartani nekem és hasznos tagja lesz a pirosító gyűjteményemnek. A kedves olvasóimnak előszeretettel ajánlom a beszerzését.
A márka további termékéről olvashattok az eredeti oldalon itt, terméket rendelni pedig a Make Up Plaza oldalán tehetitek meg itt.

All in all I needed so many time to write a post, but I have been waiting for the Real Techniques erfect brushes to arrive. I also had to find the perfect way to apply. The way is simple. I put the multi-task brush (Real Techniques Sam's Pikcs ) into the powder, then circle around . I use the top of the blusher, so I can easily disperse the powder on the brush. Without this method I couldn't achive a nice result. In the bottom I'm wearing tha blusher. It makes a fresh complexion and not looks shiny at all. This thing will last for a long time so I definitely advise to invest in. Nice price, good quality and perfect ingredients.
The brand's official page is here.


Próbáltátok már a BareFaced Beauty márkát? Mit szóltok hozzá?

Have you ever tried the brand BareFaced Beauty? What is your opinion about it?


Noémi

FacebookBloglovinPinterestLuvocracy






You Might Also Like

4 megjegyzés