Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect

19:35



 Ezúttal egy Essence lakk összehasonlítással készültem Nektek! Nagyon kíváncsi voltam rá, mit fognak alkotni, így hát szépen sorjában mind a hármat beszereztem. Ha valaki gondolkodik a beszerzésen annak szívből ajánlom a megtekintést!

This time I brought somethig special: I am comparing Essence's Sparkle Sand nail polishes. It caught my eyes so I got them. If anyone is planning to buy some  this is what you must read!






Színek / Colours
Három szín található homok finish-sel a készletben. 165-ös számmal : Here's my number egy szürkés lakk  kék és zöld csillámokkal , 156-os számmal Me and my lover piros lakk arany csillámokkal, 163-as számmal Hey nude! egy nude szín ezüst csillámokkal.
Elsőként a nude szín keltette fel a figyelmemet, ugyanis nagyon vágytam egy nude homoklakkra. Viszont az nem volt készleten, így vettem meg a Me and my lovert, melyet már láthattatok egy korábbi Essence haul posztomban, melyet ha nem láttatok megtehetitek itt. Aztán egy kis idő elteltével sikerült beszereznem a nude-ot, viszont akkor eszembe jutott, hogy csinálhatnék egy összehasonlítós tesztet, így megvettem a Here's my numbert is.

Three colour is available with this kind of finish. First comes with the number 165- Here's ny number , a greyish polish with blue and green sparkles. Then comes Me and my lover (156) this is a red polish with golden sparkles. The third is Hey nude! (163) a pink colour with silver sparkles.
First the nude colour caught my eyes, because I really wanted some nude nail polish with sand effect. In the first time it was out of stock so I bought Me and my lover . It was featured earlier in my Essence haul here. Then came the nude one and the grey one , so this is how the idea came of writing a comparison review.




Külső /
Az üvege megegyezik a többi Colour & Go lakkok üvegével, a különbség csak annyi, hogy a kupakon van egy sparkle sand feliratos matrica. Az üvege formás, kupakja kézre áll, tetszetős, fiatalos a külső.
Annyi negatívumot találok, hogy a színek nevét eléggé eldugták a vonalkód mellé, ezt sajnos elsőre a vásárláskor nem találtam.

The bottle is similar to the other Colour and Go polishes bottle. The difference is only : the cap has a sign with the words Sparkle Sand Effect.  The bottle is well shaped , the cap fits my hand  and I like this fresh, young look.  The only thing is not good, that they hid the colours names next to the barcode. First when I put the bottle in my hands I couldn't find the name.



Belső/ What is inside
Az ecset lapos, vaskos, lekerekített szélű. A használat során azt tapasztaltam, hogy az ecset nehezen veszi fel a csillámokat. A lakk anyagát kellően hígnak, közepesen pigmentáltnak találom. A Rimmel homoklakkhoz képest első rétegben vékonyan fed és kevés csillámot tudunk a körömre juttatni, szóval mindenképp kell két réteg. Azt a két réteget is vékonyan kell kenni, ugyanis minden színnél azt tapasztaltam hogy az első lakkozást mindegyiknél elrontottam. Azt hittem , hogy a felvitt mennyiség elegendő, de nehezen száradt , ami  a homok hatásúakhoz képest lassú.

The brush is flat and it's end is rounded. I think that the brush doesn't absorb enough amount of glitter. The liquid is thin enough , medium pigmeted. I think one layer is not enough. I can't pick enough amount of glitter in first , so second layer is needed anyway. You have to be careful when it comes with applying. The two coats have to be thin, otherwise it creases.  In my mind the drying time is longer than Rimmel's sand polishes.



Finish 
Nagyon szép a finishe, apróbb csillámok halványan látszódnak, engem az OPI liquid sand lakkokra emlékeztet. Sajnos azt vettem észre, hogy a fehéres- nude szín nem fedi kellőképp két rétegben a körömvégeimet, viszont a másik két színnel nem volt ilyen jellegű problémám. Sőt a piros egy rétegben felkenve rózsaszínes hatású.

I really love the finish it reminds me of OPI's liquid sand nail polishes. Sparkles are small . I have to say the white/ nude one doesn't covers the tips of my nails. The other two colour has good coverage. The red one applied in one coat looks pink.


Tartósság / Lasting Power
Igazából kétkedve vásároltam meg az első lakkot, féltem, hogy nem lesz jó minőségű, mert a menta lakknak amit vásároltam korábban rémes a volt a száradása és a fedésével is problémák voltak. Viszont !Alap nélkül 3-4 nap után minimális kopás a körömvégeknél és egy darab percenés sem látható( viszont meg kell jegyeznem, hogy az én körmömön nagyon tartósak a lakkok).

First I was hesitating, because one nail polish with mint colour broke my heart, because it needed so many time to dry and had problems with covering. But! This little thing without base coat lasted pretty good . There is no sign of chipping. ( But I have to say nail polishes last on my nails quite good. )


Minimális kopás a körömvégeknél


Az első réteg nem ad teljes fedést

Ezen a képen szerettem volna demonstrálni, hogy milyen az az első réteg, sajnos nem a legjobb.
I wanted to demonstrate what is first layer looks like.


Összességében megszerettem ezeket a lakkokat. Alapszíneket kapunk, talán a szürkés-kékes-fekete helyett valami más színt is választhattak volna, de az a szín sem rossz! Sajnos konkrét árat nem tudok mondani, de azt tudom, hogy ár-érték arányban nagyon kedvező, különösen jó vételnek tartom homokhatású  lakkok iránt érdeklődőknek.

All in all I got to like these polishes. We get base colours. In my mind they could get something else instead of that greyish-blakcish- blueish  colour, but this is my opinion! Unfortunately I can't tell you the exact price, but I know that this is worth the money.

Remélem tetszett a bejegyzésem, ha bármi kérdésetek van várom szeretettel!  Ne felejtsétek a nyereményjáték még jövő hét péntekig , December 13-ig tart, aminek részleteit  itt olvashatjátok .
Megtalálhattok : FacebookBloglovinPinterestLuvocracy

Hope you liked my post, any questions welcomed!
You can find me on: FacebookBloglovinPinterestLuvocracy



Noémi


You Might Also Like

2 megjegyzés