Rimmel Space Dust körömlakk teszt /Rimmel Space Dust Nail Polish Review

20:40




   Amint megtudtam, hogy a Rimmel is előrukkolt homok hatású lakkokkal mentem is a boltba megnézni, milyenek, mert furdalt a kíváncsiság. Már maga a név: Space Dust - űr por kitűnő utalás a textúrára. Ezek a Space Dust körömlakkok a Cosmic Colour Collection részei.Két űrbeli színt találtam a Rimmel polcán : Aurora - egy nude szín és Moon Walking - levendula lila szín. Engem az Aurora fogott meg, így azt tettem kosaramba. Lássuk, hát milyen lett a Rimmel homok hatású lakkja! 

When I first read about Rimmel's sand finish nail polishes are arriving in our country I ran to the drugstore as soon as I could. The name made me curious: Space Dust refers to the texture succesfully. These Space Dust polishes can be found in the Cosmic Colour Collection. I found 2 colours on the shelf : Aurora- nude colour and Moon Walking - lavenderish purple color. Aourora caught my eyes so I brought it home. Let's see what is like Rimmel's nail polish with sand finish! 



Csomagolás / Packaging

A márka 60 Seconds lakkjához hasonló tubust kapott a termék, kupakján bolygó és csillag minta látható, ami kitűnő utalás a névre. Mellesleg a név nagyon találó!  Az üveg 8 ml terméket tartalmaz.

The bottle is similar to the brand's 60 Second's bottle.  The cap has a nice planet and star pattern , good refering to the name. What a name choice by the way!  The bottle contains 8 ml  of the product. 


Az ecsetet jónak találom: lapos és lekerekített. Megfelelő mennyiségű festéket és csillámot vesz fel, jól el lehet oszlatni a körmökön. Tökéletesen kézre áll a kupak és megfelelően lehet manőverezni az ecsettel.

I find the brush good : flat and rounded. It absorbs ideal amount of nail polish and glitter ,  moreover it is easy to dissolve liquid on the nails. The cap fits with my fingers and easy to manover .


Pigmentáció / Pigmentation 

Nagyon különleges , lilás- púderes bézs rózsaszínes a festék, úgy vettem észre, hogy  az én bőröm színével egybeleolvad.  Az Essence Sparkle Sand lakkokkal ellentétben ez dugig  van csillámokkal és akár egy rétegben is majdnem tökéletes mennyiségű csillámot vihetünk fel körmünkre, mint ahogy azt a következő képen is látható. A lakk pigmentált, két rétegben fedi a körömvégeket is.

This colour is unique: powdery- beige with a hint of pink. Sometimes I fee like it melts into my skin.  Unlike Essence Sparkle Sand nail polishes this polish is filled with shimmer , glitter and it has a good coverage with only one layer. So if  I lucky I can apply enough amount od shimmer with one layer. You can see this on the next picture down below. The polish is pigmented, I used two coats.


Meglepő mennyiségű csillám az első rétegben / Surprisingly big amount of glitter in the first coat ! 



Finish, textúra / Finish ,Texture

A textúrája lenyűgözött. Nincs mese. Sokkal jobbnak találom, mint az Essence és az OPI. Ez szubjektív, de az OPI lakkban sincsenek ekkora glitterek, ott valahogy csak azt látom hogy elsüllyednek a csillámok a lakkban és egyfajta rücskösséget adnak csak a textúránál nem csillámlást. Az Aurora esetében ez másként van, több csillámot látok és valahogy ,,húsosabb" az összkép. A Lovely Baltic Sand lakkoknak van hasonló finishe.

The texture did a huge impact on me. No way. I find it better then Essence and OPI. This is subjective, but OPI Liquid Sand polishes don't have these big glitters. I see shimmers sinking in the polish so it like a rugged surface not shine.  In case of Aurora is different: I see more shimmer and the final picture is more ,,fleshy". I think Lovely 's Baltic Sand polishes has similar finish.


Négy nap használat után / After 4 days

Tartósság / Lasting Power

Alaplakk nélkül két rétegben négy nap után körömvégi kopást tapasztaltam. Volt benne mosogatás, kapirgálás, fertőtlenítőszerezés, meg minden. Nekem megfelel a tartóssága, bár hozzá kell tennem ez emberfüggő, sajnos hallottam olyanról hogy már a második nap lepattogzik valakinek. 

It lasted four days without any base coat. And the final result is above. Washing up, scratching, hand sanitizing with some serious medical stuff was included. I think it lasts for a good , long time without any signs of chipping.  But I have to say this is my story, I have heard someone complaining  about chipping on the second day.


Ár, elérhetőség / Price , Availability

Magyarországon 2 színben elérhető : Aurora , Moon Walking. Külföldön elérhető még 3 szín : Total Eclipse ( sötét, feketés), Shooting Star ( ezüstös) , Luna Love ( pink). Részletek itt.
Rossmann, Müller, Tesco Rimmel pult. A konkrét árra  nem emlékszem, 700 Forint körül

As far as I know it is available only in two colours in Hungary, but there are three more colours : Total Eclipse, Shooting Star, Luna Love. You can find information here.



Összességében nekem elnyerte tetszésemet a lakk. Olyannyira, hogy a szombati bevásárlás alkalmával megkísérlek még beszerezni belőle. Nagyon - nagyon remélem, hogy sikerül még egyet beszerezni belőle, sőt a másik színből is :) Sőt. A Rossmannokban November 30-ig  25 % kedvezményt kapunk Rimmel termékekre!

All in all I was amazed by this polish. I couldn't find any information about  permanency. So I think I get another one as a spare . No one knows when will they discount them!


Ne felejtsétek, December 13-ig tart a nyereményjáték!!!!  A részleteket megtaláljátok itt :)

Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jó kis lakk ez, az biztos! én most a móka kedvéért angolul olvastam, jó volt nagyon :D Kár, hogy a zöldes fekete nem kapható, mert így meg kellett vennem az emerald crush-t :( Amúgy tök felvásárolnám az egész kollekciót!

    VálaszTörlés
  2. Jó is lenne, ha lehetne kapni, de hátha behozzák! Nem a legjobb az angol tudásom, de próbálkozom :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem tuti befutó, sőt szerintem ajándéknak is ideális :)

    VálaszTörlés