Utazok!

12:48



Most már száz százalékban biztos, hogy Július legvégén New Yorkba utazok! Izgatottan és eufóriával várom az indulás napját, rengeteg teendőm lesz még addig!
Előre megjegyezném, hogy nem dicsekedésből írom ezt a bejegyzést, csak szimplán az örömömet szeretném Veletek is megosztani és egyúttal felmérni, milyen utazással kapcsolatos bejegyzésekre lennétek igazán kíváncsiak. Szívesen készítenék előkészülettel kapcsolatos bejegyzéseket, hiszen a repülőjegy vásárlása és a vízum igénylése is komplikált. Az ottlét napjait pedig napi jellegű összefoglaló bejegyzésben tervezném bemutatni. Bármi ötletetek lenne, azt örömmel várom, leírhatjátok ide a bejegyzéshez kommentben, Facebook-onTwitter-en, esetleg Instagram-on is. Ezenkívül ha az utazásom alatt készített képekre is kíváncsiak vagytok, mindenképp javaslom az Instagram-os követést, ígérem aktív leszek!


Szép napot nektek!

 Noémi

You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Ó Te Jó Ég! El sem tudod képzelni mennyire irigyellek.... :-\ Imádom New York-ot és életem legnagyobb álma, hogy egyszer eljussak oda! Örülök neki, hogy neked idén ez megadatik és mindenképpen nagyon örülnék ezzel kapcsolatos bejegyzéseknek. Ahogy írtad, az előkészületek is bonyolultak, szóval engem ez a háttér is érdekelne, és minden- de minden ami az utazásoddal kapcsolatos. Így én is kicsit ott érezhetem majd talán magam lélekben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem akkor a lehető legtöbb infót majd megosztani, remélem egyszer neked is megadatik majd a lehetőség, hogy eljuss oda! :)

      Törlés
  2. Jaj de jó Neked!:) Ugyan még odébb van kicsit, de jó utat kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Jaj de jó Neked!:) Ugyan még odébb van kicsit, de jó utat kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Én is beállok az irigylők sorába, szuper jó lesz neked :D Érdekel majd bármilyen bejegyzés/kép minden róla, kíváncsian várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben! Igyekszem sok bejegyzést készíteni majd! :)

      Törlés
  5. Jó utat, biztos szuper lesz! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Az USA-ba nem kell vízum, "csak" esta, amit online kell intézni, nem macerás, mert semmilyen papírt nem kell beküldeni.

    Hozz magaddal papírzsepit, mert az nincs normális, de ruhát ne sokat, mert az olcsó, és ne egyél sült kolbász jellegű dolgokat, mert azok édesek Észak-Amerikában. Tollat tegyél el, mert kelleni fog a repülőn, amin hideg van, egy zokni és pulcsi nem árt, ja meg egy váltásfelső és alsónemű a kistáskában. Húst gondolom nem akartál hozni, de az nagyon tilos is.

    Jó mulatást, én is kíváncsian várom a beszámolót

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a hasznos információkat! :)

      Törlés