E.l.f. Studio Matte Lip Color

14:18



Sok ideje ülök már ezen a bejegyzésen, de végre itt az idő, hogy meséljek az e.l.f. Matte Lip Color ajakceruzákról. A Revlon Colorburst Matte Balm tesztjében említettem már Nektek korábban, hogy találtam egy másik pénztárcabarát alternatívát. Most őket mutatom be Nektek!


Külföldi bloggerek elégedett tesztjei alapján végül rögtön két színt is rendeltem az iHerb oldalról. A Natural egy nagyon szép és természetes hatású mályvás nude szín, míg a Coral az ajkakon teljesen natúr hatású korall. A színek jól pigmentáltak, könnyű a világos színük ellenére is hibamentesen kifesteni az ajkakat. A matt fekete tubus alján találjuk a rúzs színét, praktikus lehet a megkülönböztetésben.  A tubus csavarós, nagyban megkönnyíti a használatot, a kupak tökéletesen záródik, igazi táskabarát darab. Maga az ajakceruza bele meglehetősen keskeny, nagyon dús ajkak esetében macerásabb lehet emiatt az applikáció. A keskeny bélnek viszont előnyei is vannak, hiszen könnyebb lehet az ajkak szélének kontúrozása.
Maga a rúzs állaga krémes, kicsit viaszos érzetű. Szépen terül az ajkakon és textúrájának köszönhetően kevésbé emeli ki a száraz részeket, mint a Revlon Matte Balm, viszont a csúnya részeken már az e.l.f. terméke sem tud rajtunk segíteni. Az illata édeskés, vaníliás, az íze is hasonlóan finom. Tartósságát megfelelőnek találom, 3-4 órát kibír ivással, ám az evést kevésbé bírja. 




Az e.l.f. Matte Lip Color rúzsceruzákat én mindenkinek örömmel ajánlom, szép színekben kapható, jó a textúrája, mi több, még pénztárcabarát is. Ha jól értesült vagyok, a 2015-ös év Marsala színében is kapható.


Mit szóltok az e.l.f. rúzsceruzáihoz?


 Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon szépek! :)) Kíváncsi voltam már egy tesztre róluk, szóval köszi! :)

    VálaszTörlés
  2. szia. észre vettem a blogodon( mivel rég követem, napról napra-linkről-linkre. következő posztról kövi posztra, hogy pl most is, azt irja ki,alul,m hogy következő poszt..pedig az az előző poszt..és ez az aktuális, amihez most irok..) hú de megkavartam itt a mondatot.. szóval, csak egy észrevétel, hogy meg van forditva a next és az előző poszt kiirása. ..) én meg jól belekeveredtem időközbe, és egy csomó poztod kimaradt, amit most pótolok..csak gondoltam leirom. remélem sokan igy követnek téged ,mint én. napról-napra. posztról-poszta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Olyan jó hallani, hogy rendszeresen követsz :)
      Igazából elsőre nem esett le, hogy mire gondolhatsz a dolgokkal kapcsolatban, de utána rájöttem :D Tényleg igazad van, hogy nem jól van írva, nagyon köszönöm, hogy megírtad! Nekem a tesztelés során ez egyáltalán nem esett le, elégedett voltam, hogy a linkek működnek! Ez szerintem a programozó SK megítélése lehetett, hogyan írja a sorrendet, tipikus amerikai hozzáállás ez a mindent máshogyan értünk dolog. Nekünk európaiaknak az ellentettje a logikus, úgyhogy majd igyekszem konzultálni a programozói segédletemmel, hogyan is lehet ezt megcserélni, én sajna nem nagyon értek hozzá :D

      Törlés