Tuti tippek kuponozáshoz

8:30


Vészesen közeledik az év első kuponos hónapja. Gondolom rengetegen várjátok már a hétvége közeledtét. Sokak számára stresszesek lehetnek ezek a napok,hiszen rengeteg időt igényel a sok kupon beváltása, a sorban állás, várakozás, no meg a tökéletes termék kiválasztása. Lássunk néhány tippet a gyors shoppingoláshoz!

Érdemes pár nappal korábban a kínálatot feltérképezni. Így meglátod mire is van igazán szükséged, no meg az üzlet adott polcához könnyedén oda tudsz találni akár a nagy zsúfoltság közepette is, nem kell keresgélni.

Írj egy alapos és nagyon részletes listát üzletre lebontva, alkoss egy sorrendet azokból az üzletekből, melyekbe szeretnél betérni. Érdemes a választott termék nevét, méretét, színét is előre feljegyezni, azzal is kiegészíteni a listát.

Ha munkád és egyéb teendőd miatt elfoglalt vagy, ajánlatos minden napra egy kis adag kuponozást betervezni. Így az otthoni teendőiddel is haladni tudsz.

Gondolkozz előre! Szeretnéd a tavaszi-nyári ruhatáradat felfrissíteni? Próbáld fel néhány nappal előtte a vágyott darabot és ha van rá lehetőséged tettesd el, így másnap csak a kasszához kell fáradni, kikérni az elrakatott ruhát és már jöhet is a fizetés!
Ilyenkor rengeteg akciót kínálnak a samponokra, tusfürdőkre, fogkrémre, fogkefére, borotvára. Ezekre a későbbiekben előfordulhat, hogy még szükséged lehet.

Ne csak magadra gondolj! Közelgő születésnapra, névnapra kedvező áron lehet ajándékokat beszerezni (pl.:parfüm). Van esetleg párod? Néhány kupont ő is biztosan örömmel használna (pl.: 576 Kbyte üzlet, ruházat, kozmetikai termékek, parfüm, elektronika és lakberendezés).

Légy te a kupon királynő! Kombináld a kuponjaidat! DM kártyád pontjait ha beváltod egy 150 pontos kuponfüzetre, a 10% végösszegi  kedvezményre jogosító kuponnal még többet spórolhatsz. Rengeteg üzlet kínál kedvezményeket, pl. a Tesco Clubcard kártyás vásárlások után kapott végösszegi kuponokat is fel lehet ruházati \ home decor termékek vásárlásakor használni.

Végül, de nem utolsó sorban tartsd mindig a táskádban a kuponfüzetet egy olló kíséretében, hiszen sosem lehet tudni hova kerül az ember egy mozgalmas nap során!


Nektek milyen tuti tippetek van még ezeken kívül?

Noémi

You Might Also Like

0 megjegyzés