Mini Haul

19:42




Az utóbbi időben akárhányszor boltocskázós túrába kezdtem, mindig egy-egy új darabbal tértem haza. Aztán ahogy növekedett a stóc, úgy gondoltam ideje már Nektek is megmutatni, miket szereztem be. Nagyrészt basic darabokra utaztam a leértékelések során, azokat előszeretettel nyúzom, sok darabbal lehet kombinálni. Fekete és fehér színű top és póló mindig van a gardróbomban, ezenkívül a neon rózsaszín különleges hátkivágású pamutos ruhát sem hagyhattam a boltban. Aki ismer, az tudja, hogy nyáron imádok egybe ruhát viselni.


Barack színű top Stradivarius , Fekete és fehér top F&F (kb 600Ft.)


Neon pink ruha- Tally Weijl (kb 2000Ft.)


Fekete V-kivágású felső- Tally Weijl (kb.1200 Ft.)


Régen vettem körömlakkot, így ha már betértem a kedvenc miskolci fodrászkellékesembe két Moyra lakkot is választottam. Először a középen látható Gel Look hatású hófehér lakkot kerestem, ami a 944 Chantal névre hallgat, majd megtetszett a 80-as számmal jelzett piszkos babakék szín is, így ők jöttek haza velem. Majd az újságosnál megláttam, hogy a Cosmopolitan magazinhoz ajándékba az új Essence The Gel körömlakk is jár, így egy vörös lakkos magazint is beszereztem. Az árnyalat színe Fame Fatal, kíváncsi vagyok, hogy fog ez az új lakk teljesíteni a körmeimen.


Ezek voltak a legfrissebb szerzeményeim. Már alig várom a Glamour-napokat, hogy végre majd beszerezhessek néhány régóta vágyott sminkterméket!
Ti szoktatok basic felsőket hordani hétköznap? Körömlakkok terén milyen színt választotok így, hogy beköszöntött a tavasz?


Noémi

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia!

    Klassz dolgokat vettél! Az a ruha nagyon szép!:)) Én is imádok basic felsőket hordani, legyen az ujjatlan vagy rövid ujjú nagyon jól kihasználható darabok:) Pl. blézerrel és farmerrel az egyik kedvencem. Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Tavaly sikerült internetről egy pár statement nyakláncot beszereznem, szerintem így fognak a basic felsőkkel a legjobban mutatni :)

      Törlés
  2. Ezt a körömlakkos képet már néztem Instagramon is, annyira szép a 3 szín így együtt :)

    VálaszTörlés