L'Oréal Extraordinaire by Colour Riche // Rose Melody & Nude Ballet

20:30




Exkluzív külső, L'Oréal Paris? Mi mi más kell még? Ezen különleges kivitelezésű termékeket szintén Amerikából volt szerencsém beszerezni és csak remélni tudom, hogy hazánkba is megérkeznek majd a jövőben! Kíváncsiak vagytok rá, hogy miért?

Rich color. Shines. Smoothes. Exclusive-looking liquid lipsticks from L'Oréal? What else do we need? I was lucky to had the chance to get them from the US way before. In my country, Hungary we don't have them in the drugstores, so I can only hope, that someday L'Oréal will bring them in.

,,Fényes. Felnagyított. Drámai. Az ajkak rendkívülivé válnak az Extraordinaire by Colour Riche segítségével. Az új típusú ajakszínezőnek fontos elemei a mikro-olajok, melyek megannyi pigmentet foglalnak magukban így érve el a végső színintenzitást."
Az exkluzivitás már a külsőben is megmutatkozik, hiszen fémes arany külsőt kapott a tok, melynek három oldalán valamilyen formában jelezve van, milyen színnel is van éppen dolgunk, ami nagyon praktikus. A kupak jól zár, a tubus nyakánál szintén látható az aktuális szín. Maga az applikátor nyele nem olyan hosszú, mint egy szájfényé, körülbelül fele akkora, hiszen maga a tubus is éppen akkora, mint egy rúzs. Nyilván ezzel is a folyékony rúzs formulát szeretnék kihangsúlyozni. Az applikátor rövid nyele számomra nem befolyásolja az applikációt. Sőt a végén található V alakú fej pihe-puha szőröket tartalmaz, amivel valami hihetetlen jó élmény az ajkamat kenegetni és némi nemű radírozást is végeznek.
Maga a rúzs anyaga olajos érzetű, de a lehető legjobb értelemben. Nem tapasztja össze az ajkakat, hidratáló hatású és mennyei barackos illata van. Nagyon örülök, hogy nem vaníliás, az már kezd snassz lenni számomra. Az ajkakon szájfény érzetű, finish-e vizes hatású, ami bizonyos idő elteltével fokozatosan eltűnik, minimális színt hagy az ajkakon a legvégén. A színek közepesen pigmentáltak, rétegezve növelhetjük a színintenzitást. Az ajkaimon 2-3 órát kibír ivással, viszont étkezés során kopik.
A  Rose Melody egy világos pink szín, az ajkak természetes színével vegyülve nagyon natúr, természetes hatást ad.  A 601-es Nude Ballet pedig egy barackos-barnás nude szín. Mindkettő tartalmaz szinte alig észrevehető csillámokat, a Rose Melody valamivel többet. Meglepő volt azt tapasztalnom, hogy a Nude Ballet jobban pigmentált, erősebb a fedése.

,,Lustered. Magnified. Dramatic. Lips become extraordinary with new Extraordinaire by Colour Riche™. The new vision of lip colour features luxurious micro-oils that infuse each pigment for ultimate colour richness."
The product's metallic gold cover look exclusive and high-end. The current colour we are dealing with is marked on 3 sides of the cover. The applicator's wand is not as long as other lipglosses wands, it did not make any difficulties for me to use it at all. The end of the wand looks and feels so fluffy, it makes the difference at the application.
The lipstick feels olily, but totally in a good way. It does not stick heavily to my lips, feels hydrating  and has a heavenly good apricot scent. What I feel on my lips is rather a lipgloss kind of feeling. It starts fading after 2-3 hours when I drink regularly. It does leave a hint of colour after the shine goes away. The colours are medium-pigmented, layering offers more intensity.
I  have chosen Rose Melody and Nude Ballet. Rose Melody is a light pink, mixing with the lips natural color gives a lovely natural everyday colour. Nude Baller is a peachy-brown nude. All of them have really small sparkle particles inside, Rose Melody have more of them. I was surprised that Nude Ballet looked more pigmented than Rose Melody.



Összességében nagyon remek ajakkencének találom a L'Oréal termékeit. Számomra inkább közelebb áll az állaga a szájfényhez, mint a rúzshoz, viszont azért kellően pigmentáltak. A terméknek még egy nagy pozitívuma, hogy nem emeli ki a száraz részeket, sőt ápolja azokat a luxus hatású mikro olajoknak köszönhetően. Amerikában az ára a drogériás viszonylatban húzós, nyilván a különleges textúrát és az exkluzív külsőt meg kell fizetni. Sajnos itthon nem tudom, elérhető lesz-e a következőkben, ( bár ha jól emlékszem egy magyar női magazinban már láttam megjelenítve a terméket) viszont annak aki külföldön jár mindenképpen ajánlom a szemrevételezést!

All in all I really like the Extraordinaires from L'Oréal. For me this is more of a lipgloss than a lipstick and they highly pigmented. This product does not cling any dry patches and take good care with the help of the luxurious micro-oils. However it has a higher price for a drugstore product (10$ approximately). I can only recommend them for the springtime!


Ti próbáltatok már folyékony ajakrúzsokat? A L'Oréal termékéhez mit szóltok?

Have you ever tried liquid lipsticks? What do you think of L'Oréal's product?


 Noémi

You Might Also Like

2 megjegyzés