Mit kaptam karácsonyra? // What Did I Get for Christmas?

20:38




Eltelt a karácsony, gondoltam egy bejegyzésben megmutatom Nektek legfrissebb szerzeményeimet, melyek idén a fa alá kerültek. Első körben az iHerb rendelésem került a fa alá. Nyilván én sem hagyhattam ki a Real Techniques termékekre kínált 20%-os kedvezményt, hiszen ők nem tartanak Black Friday-t. Így szélsebesen a kosaramban landolt a vadi új Nick's Picks ecsetszett és a Complexion Sponge. Végül, de nem utolsó sorban egy arcmaszkot választottam.

Christmas passed away, so it is the time for me to show you what exactly landed under the tree this year. In the first round my iHerb order was placed under the tree. There was a 20% off sale at the Real Techniques section so, I had to order the Nick's Picks brush set. Then came the Miracle Complexion Sponge. Last, but not least I ordered a face mask to try.


Az Invázióban az ünnepek előtt 50%-os leértékelés volt, így egy cipzáras tunikát és egy nagyon nagyon puha blúzt sikerült választanom. Bár így utólag összeállt a kép nekem és szerintem kicsit feljebb veszik ám az árakat, szóval nem volt olyan jó vásár az, mint amilyennek látszott...

There was a 50% off sale for clothes, so I chose this dress with a zipp and a really cosy blouse.


Ajándékaim egy jó nagy része a Body Shop-ból lett beszerezve. A Honey Bronzer volt a legnagyobb meglepetés számomra, de az Argán olajos masszázsszappan és a Deres áfonya csomag is nagyon hasznos ajándék. Bár így utólag illatra a Cukrozott almás szett illata jobban tetszik mint az áfonyásé.

The biggest part of my gifts are from the Body Shop. Honey Bronzer was the biggest surprise for me, but both Argan oil massage soap and Frosted cranberry gift pack is a really useful one. I had a chance to try the Candy apple body butter and it seems better than the frosted cranberry one.


Yankee Candle tart-ok. Túl sokat nem szeretnék fecsegni róla, hiszen mindnek remek az illata. A Clean cotton egy új választás, míg a Honey and spice régi motoros, nem lehet megunni. A képen a fügés tart nem szerepel, azt sajnos felbontottam a fotózás előtt, de mindenképp meg kell jegyeznem, hogy mennyei az illata, pedig a négy közül ennek az egynek az illatától féltem a legjobban. Cseppet sem tolakodó a füge illata az édes illattömegben.

Yankee Candle tarts. I don't want to rave really long about them, they are great. Clean cotton is a new choice for me and Honey and spice is an old timer, I really love it. The biggest surprise for me was the Fig scented tart, which is not on the picture, because I started to burn and it is amazing. I was sceptic about it, but turned out it is the best from all the four.


Idén számotokra melyik ajándékotok okozta a legnagyobb meglepetést?

What present surprised you the most this year?


Noémi









You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Nagyon jó dolgokat kaptál. :) Nekem is van pár RT ecsetem, de szívem szerint mindet megvenném. :) Nekem Braun Face került a fa alá. :) Majd bejegyzést is írok róla mindenképp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi leszek, mit szólsz majd a Braun kütyühöz! A most megjelent Bold Metals collection nagyon megdobogtatta a szívem... sűrűn gondolkodom 1-2 darabon :) A Real Techniques ecsetekkel nincs megállás!

      Törlés
  2. Az iHerb rendelés nagyon tetszik, RT ecseteket szeretnék én is, dehát sokára fogok eljutni a tényleges megkaparintásig :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp csak ajánlani tudom az oldalt, a furcsán megszerkesztett weboldal külső ellenére nagyon megbízhatóak. :)

      Törlés
  3. Sziasztok!
    Sokat gondolkoztam az iherbes rendelésen, mert a korábbi hely (Swanson) ahonnan rendeltem elég problémás volt. Elég sokat kellett várni az árura mire megérkezett. Viszont az iherbtől jóval olcsóbb. Szerencsére mivel kitartó kereső vagyok, találtam egy másik amerikai céget (Pipingrock), aki sokkal megbízhatóbb, mint a Swanson. Jóval gyorsabb szállítási idő, átlagosan 2 hét alatt megérkezik, de volt, hogy egy hét után már megkaptam a küldeményt. A szállítási díj is jóval kevesebb, mint a Swansonnál, 90dkg-ig csak 4 USD. Ahogy itt többen írták, én is úgy szoktam a Pipingrock-tól rendelni, max. 50USD-ig és nagy eséllyel átmegy a vámon. Ha ennél nagyobb összegben rendelnék már nagyobb lenne az esélye, hogy vámkezelik. Ráadásul van egy kupon kódom, ha a BED283-at beírod a jutalom kód, promóciós kód mezőbe, akkor 40$ alatt 5$ kedvezményt kapsz, 40$ felett pedig 10$ kedvezményt. A weboldalon beállítható a magyar nyelv és a fizetendő valuta is, nem kötelező az USD, lehet EUR-al is fizetni. Szerintem egyszerű és jól átlátható, még azok számára is akik nem tudnak angolul. Itt egy közvetlen link, de bármi kérdés lenne szívesen segítek: http://www.pipingrock.com/?rwcode=BED283
    Sokat keresgéltem, hogy honnan kellene olcsó és megbízható vitaminokat rendelni, de én ennél jobbat eddig még nem találtam. Teljesen biztonságos és gyors. Megrendelés után gyorsan befoglalják a kártyámról az összeget, én pedig azonnal lezárom a kártyát, de ez már a banki része. Szerencsére a bankom is jó olcsó és megbízható! Sok sikert és jó spórolást mindenkinek!

    VálaszTörlés