Az első thermo lakkom / My First Thermo Nail Polish Ever

20:25




Egyik nap történt, hogy elsétáltam a helyi drogéria Essence pultja előtt, és megpillantottam a Road Trip trendkiadás különleges hatású lakkjait. Jobban szemügyre véve a kínálatot megláttam az egyik üvegcsén a thermo effect feliratot, na mondom te lakk, most szépen velem hazajössz!

Mindig sajnáltam, hogy azokat a trendkiadásokat sosem hozták be hozzánk, aminek keretein belül be lehetett volna szerezni ilyen színét hőre változtató körömlakkot. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a gyermekkori emlékeim az ilyen színét hőre változtató termékeknél csak úgy előtörnek a múltból. Emlékszem mennyire örültem a gyűrűmnek, ami változtatta a színét, kékről-zöldre a változó hőmérséklet hatására, milyen nagy becsben tartottam sok időn keresztül, míg egyszer csak hirtelen elromlott...

A termék külsőségei teljesen szuperek, a kupak fogása megfelelő, az ecset kellő mennyiségű festéket vesz fel, kellő széles és egyenletesen adja le a festéket. A lakk állaga híg, könnyen terül, viszont én inkább 3 vékony réteget viszek fel, mert a száradás vastagabb rétegben nehézkesebb és így nyújt kellő fedést is.
Na és hogy működik-e ez a thermo varázslat vagy csak egy nagyon kellemes barackos-nude árnyalatú lakkot kapunk a pénzünkért?
A válaszom: igen!  Amint a képeken is láthatjátok, a körmeimen alapból barackosabb a lakk színe, mint az üvegben, így az alaphőmérséklettel már változott a színe. De aztán teltek múltak a napok, jött az újra festés és felmerült bennem a kérdés, hogy akkor csak ennyi? Felkenem a körmömre és egy kicsivel barackosabb lesz a színe?
Aztán az egyik nagyon hűvös kora őszi hideg reggelen, miután rápillantottam a körmeimre elégedetten nyugtázhattam hogy a hideg hatására az üvegben látható színt vették fel a körmeim.



Bár a tartóssága a lakknak nem a legtökéletesebb, attól függetlenül a színváltós lakkok iránt érdeklődő olvasóimnak mindenképpen ajánlom a lakk megtekintését, mert kiváló pénztárcabarát alternatívaként szolgálhat, emellett pedig egy nagyon kellemes barackos natúr szín tulajdonosai is lehetünk!




 Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Tényleg nagyon szép a színe. Még a megjelenésekor nagyon megtetszett, de valahogy feledésbe merült nálam, de lehet a következő drogériás látogatásomkor én is hazaviszek egyet. Köszi a bejegyzést. :)

    VálaszTörlés
  2. A jó kis színváltós gyűrűk. :) Nekem is volt de az enyém több színre tudott változni. Egyébként én is terveztem beszerezni ezt a lakkot de aztán úgy voltam vele, hogy nem is biztos, hogy működik. Végül mikor eldöntöttem, hogy megveszem akkor meg már nem volt. :( Az én szerencsém. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegény! Biztos fognak még valamelyik trendkiadásban hasonlót kiadni :)

      Törlés