Hajnapló #1 -Az új haj / Hair Diary #1- The New Hair

21:06



Új haj, új élet! Nemcsak sminktermékekkel örvendeztettem meg magam, hanem meglátogattam a fodrászomat is, akihez immáron 6. éve járok és új frizurát vágattam magamnak.
Ha új fazont szeretnék, az első hely, ahova ellátogatok az a Pinterest oldalam, nem hiába gyűjtögetem ott a szebbnél-szebb hajkölteményeket. Négy darab képet választottam kiindulási alapnak, hiszen képekkel könnyebb bemutatni a kívánságomat, mint szóban körülírni.

New hair, new life! As you have seen before I bought some new products and later I also visited my hairdresser.
When I am planning to have a new haircut the first place I head is my Pinterest page. This is why I'm collecting those pictures at all! I chose four pictures, because this is the easiest way for me to describe my wishes for my hairdresser.



1.  2014 őszén nagy divat lesz a középvonali elválasztás. Kacérkodtam magam is a gondolattal, de a tükörben nem tűnt számomra megfelelőnek, ahhoz szemből túl ovális az arcom.
This fall center separation will be in trend and I was seriously wondering about that look. Then I realized this look doesn't matches my face shape.

2. Frufru. Szerettem volna sűrűbb oldal frufrut, korábban volt már és szerettem.
Bangs. I wanted thicker side bangs.

3. A vágás után, pedig sűrűn gondolkodtam elöl ezen a típusú formázáson.
After the cut I was wondering about this kind of wavy look.

4. Bubi frizura. Igazából annyit szerettem volna hogy legyen különbség a  hosszban elöl és hátul.
Bob. I wanted my hair a bit longer in the front.









A sztori lényege az, hogy teljesen másra sikerült, mint elképzeltem! Igazából elkezdtem beszélgetni a fodrászommal a nemrégen történt dolgokról és teljesen elfelejtettem megmutatni a képeket. Annyira nem is bántam milyen lesz a képek nélkül, a végeredménnyel tökéletesen elégedett vagyok. No meg azért megbízok a szakértelmében, így tudtam rosszat nem fog nekem csinálni! Hátul rövidebb lett, mint azt terveztem, viszont nagyon tetszik a lépcsőzetessége, sokkal fiatalabb megjelenést ad az arcomnak.

All in all I wanted my hair a little bit longer in the back. I was really talking to my hairdresser, so I forgot to show him my pictures at all! I really trust him and I know he won't ruin my hair at all. This is the bes kind of relationship, when you trust the other one! I love the result. 




Ti mit szóltok a végeredményhez? Vágatnátok ekkora rövid hajat?

What do you think about my new hairstyle? Have you ever thought about having this short style?


Noémi

You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Szerintem nagyon jól áll neked :) Én mondjuk maradok a hosszú hajnál, de neked nagyon előnyös.

    VálaszTörlés
  2. Csini lett!
    Ha rövidebb, akkor én inkább egy pixie fazont vágatnék, de most nem vágatnám le. Én is épp a héten voltam fodrásznál, de csak néhány centit vágattam a hosszából :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kell ám gondolni, hogy az ember milyen frizurát vágat magának! Főleg akkor, amikor nagyon rövidre készül :)

      Törlés
  3. Én jelenleg növesztem, de ha csak úgy vissza tudnám tenni, amikor akarom, simán levágnám :D

    VálaszTörlés
  4. Én most növesztem jövő évi esküvőnkre, de utána hasonló hosszt szeretnék. Nagyon tetszik ez a fazon, jól áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartást kívánok a növesztéshez! Nekem az az egyik bevált módszerem, hogy rendszeresen napi szinten szedek multivitamint. Erőssé teszi a hajam és nem töredezik annyira, mondjuk nem is formázom hővel olyan gyakran :)

      Törlés
  5. Jól áll az új haj, szerintem jobb, mint a régi! ;)

    VálaszTörlés
  6. Idén vállalkoztam rá először,hogy vállig érőre vágatom le a hajam. Úgy voltam vele,hogyha már ekkora lépésre szánom el magam,akkor csak is profik csinálják,ezért is mentem a White Hairbe. Azóta is imádom a hajam,nagyon szuper lett,sose hittem volna,hogy ennyire fogom szeretni a hajam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy nem bántad meg :)

      Törlés
    2. Én is örülök neki :) Azóta voltam már 1x a szalonba,kicsit jobban megtépettem most a hajam,ez jobban tetszik,mint amilyen elsőnek volt :)

      Törlés
  7. Nagyon jól áll neked ez a haj!

    VálaszTörlés