Gardróbfrissítés- Haul

18:14



Ezt a bejegyzést már egy jó ideje terveztem, a sok várakozási időnek köszönhetően szép mennyiségben gyűltek össze gardróbfrissítéses szerzemények. Kezdjük is a listát a Lizbeth táskával, melyet az Avon-tól rendeltem (3699Ft a szeptemberi katalógusban). Sajnos a kis méretű táskáim nagy része fekete és nagyon pici, szerettem volna egy színes, nyárias darabot is a készletben tudni, így rá esett látatlanban a választásom.   Úgy gondolom a színösszeállításnak köszönhetően az őszies időszakban is jól helyt fog állni. Méretéhez képest egész nagy a térfogata, sok cucc (még az esernyőm is) elfér benne. Nagyon szeretem, egy egyszerű szettet is feldob!



Az ékszerek mindegyikét az Aliexpress-ről szereztem be. Kronológiai sorrendben ez volt az a lánc amiért internetezés közben először megdobbant a szívem. Első rendelésemkor rögtön a kosaramba is került. Nagyon vártam a megérkezését, ám valami matt az első próba során valami nem stimmelt. Túl soknak, túl nagynak, túl hivalkodónak éreztem. Valami miatt neki nem örültem annyira amikor felpróbáltam, valami mást vártam. Igyekszem majd próbálgatni, melyik téli cuccomhoz fog majd passzolni, remélem újból bele tudok majd szeretni, ha magamon viselem.



Ez a lánc fenomenális! Először Essiebutton egyik Facebookon megosztott képén figyeltem fel rá. Á, hát mondom ezt nekem meg kell szereznem.. így nagy meglepetésemre, ( akkoriban már rendeltem az Aliexpressről) megtaláltam a hasonmását.  Ugyanis ez egy Zara lánc hasonmása, a Zara termékei pedig nem az én pénztárcámhoz vannak szabva. A vásárláson azért többet hezitáltam, végül beadtam a derekam. Öröm már csak gyönyörködni is benne! Nagyon szépek a kövek és bár nagy részük kékes-sárgás színű egész sok felsőmhöz tudom párosítani.
Azon olvasóimnak viszont nem ajánlom, akik nem szeretik, ha a nyakláncuk nagyon nehéz. Ugyanis ez nagyon nehéz és erőteljesen tudja nyomni az ember mellkasát, igazi heavy duty darab!


 Ezt a karkötőt a kis fémes díszítés miatt vettem meg. Nagyon cukinak találom a madárkát az ággal, a baglyokat (bár bizonyos dolgok miatt rossz érzés fog el a baglyos mintáktól egy ideje), no meg nem maradhat ki az infinity jel. Szerintem egy farmer-póló szettet is könnyedén feldob. Cuki. Cuki. Cuki.


Ezt a láncot kifejezetten a téli időszakra szántam, amikor megrendeltem,mert már akkor tudtam, hogy a bézses árnyalatú pulóvereimmel nagyon jól fog mutatni. Ebből a láncból több darabot is rendeltem, így azért fel kell hívnom a figyelmet, hogy kaphatunk rosszabb minőségű terméket is a pénzünkért. Mondjuk hozzá kell tennem azt is, hogy ezt a láncot valami potom áron vettem meg.


Az Orsay-ben ezt a két felsőt vettem. A sötétkék top 800 Ft-ba került, XS-es méretű, bár számomra a méretéhez képest egész bő szabású. Az ilyen színű topokat előszeretettel használom, sosem elég belőle! A vörös pólót 1500 Ft-ért vásároltam, eddig ilyen színű felsőm még nem volt. A hajam színéhez jól passzol, a színe meg nem gyengén szexi is, mi kell még?  Az Orsay márkát én nagyon szeretem, szerintem jó minőségű ruhákat készítenek, ha tehetem mindig szerzek be tőlük valamit.


Ezt a felsőt ajándékba kaptam. A hátul lévő különleges megoldás miatt gondoltam arra, hogy felteszem! Kék farmerrel, fekete cicanacival jó párost alkot majd. Valami miatt ez a taupe szín nagy kedvencem lett mostanában.


Ezt a kis fehér, átlátszó anyagú felsőt szintén ajándékba kaptam. Van ötletem, hogy mit veszek fel alá, de ha tudtok valami jó ötletet, szívesen venném, osszátok meg!

A kék felsőt a Reserved-ben vadásztam le. Tudtam, hogy szuperül fog passzolni a fenti kék köves nyaklánchoz, meg tetszett a szabása, és valami hihetetlen jó anyaga van! Sokat fogom én még ezt a felsőt hordani. És csak 1000 Ft-ba került. Lehet visszanézek a későbbiekben még más színért is!


Ez a szandál az egyik legfrissebb szerzeményem. Igazából a szerzemények között egy másik szandált szerettem volna nektek bemutatni, amit elkezdtem hordani, azelőtt, hogy lefényképeztem volna. Erre sikeresen lehúztam az orrát. Pech. Szerencsére csak 1500 Ft-ba került, még nem adtam fel a megmentését.
No mindegy, szóljak már erről a darabról is valamit! Ezt a szandált viszont felpróbáltam és nem akartam levenni. Annyira kényelmes, puha a talpa. Maga a külseje annyira nem hengerel le, de a színe egész szép! Remélem ez egy hosszú távú kapcsolat lesz kettőnk között, mert imádom viselni!


Zárásképp két nyári ruhát hoztam nektek. Ezeket a szakítás másnapján vettem elég bódult állapotban. Betértem itthon az egyik kínai boltba és meglepetésemre ezzel a két ruhával jöttem ki az ajtón. Az első kék felső része lazább, az alsó pedig sztreccses, a combomra tapad. Imádom az egybe ruhákat. Mondtam már? Ezek olyan kis komoly és elegáns darabok voltak, hogy egyiket sem hagytam volna ott szívesen. Ebben mentem a személyi igazolványom készítésére, akkor pont szakadt az eső, így a gumicsizmámat vettem fel mellé, azzal is szuperül mutatott.
A fehér alapon sötétkék csíkos ruha is nagyon tetszik. Kicsit görögös hangulatú számomra, ezzel a ruhával egy görög istennő személyébe bújhatok! A kivágása kicsit merész, de nagyon kellemes anyaga van és az öv nagyon szépen hangsúlyozza a derekamat. A kora őszi időszakban is tervezem még őket használni leggings-szel vagy harisnyával.


Nektek hogy tetszenek a szerzeményeim? Szeretitek a nyári ruhákat?



 Noémi

You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. Nagyon szuper dolgokat szereztél be! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók! :) A táska a kedvencem, szuperül néz ki. Ezt a kék fehér karkötőt már én is kinéztem ebay-en, de nem rendeltem még meg, pedig nagyon édes. Attól tartok, hogy nem hordanám, mert mostanában hanyagolom a karkötőket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kész kihívás a karomra felkötni a karkötőt :D de nagyon szépen mutat egy kicsit barnásabb bőrön :)

      Törlés
  3. az átlátsző/fehér nyaklánccal én is szemeztem nagyon sokáig, de pont azért nem rendeltem meg, amit te is leírtál - képen jó, de viselve biztosan sok lenne.

    http://curly-dora.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hittem volna hogy ez lett a legmerészebb darab a vásárlásomból :) remélem azért fogom majd tudni azért használni :)

      Törlés
  4. Szia! Nagyon tetszenek a szerzeményeid:) A fekete lánchoz tudnál esetleg linket adni? Gyönyörű szép:) Illetve a szandál is érdekel, hol sikerült beszerezni és hogy esélyes-e hogy még lelek belőle esetleg, az is szerelem :) Még az ajándékba kapott "taupe" színű felső a kedvencem a szerzeményeid közül, igazi csodás őszi darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A szandált az F&F leárazáson vettem, Miskolcon még volt belőle, nem tudom nálatok mennyire fogytak a kiárusítási darabok. A lánchoz pedig a link:
      http://www.aliexpress.com/item/2014-new-fashion-design-western-style-multi-layer-Weave-Rhinestone-Choker-necklace-jewelry-for-women-statement/1741691152.html

      innen rendeltem :)

      Törlés
  5. Egyébként kb. még sose szóltam hozzá egy bloghoz se, csak csendes szemlélődő vagyok általában, de nálad szükségesnek érzem megjegyezni, hogy nagyon tetszik a blogod és szívesen olvasom, nagyon jók a képeid, tetszik a stílus amiben írsz meg szimpatikus is vagy:) Ráadásul valamennyire hasonló cipőben járunk, ezért maximálisan együtt érzek veled és szeretnék kitartást és sok-sok örömet kívánni az elkövetkező időszakra:) (akár hasonló szerzemények formájában is:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon aranyos vagy, nagyon jól esik amit írsz, köszönöm szépen :) Nagyon örülök neki, hogy tetszik amit csinálok :) Nagy öröm nekem :)

      Törlés
  6. nagyon jó kis zsákmányok, a legutolsó a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  7. Húha mennyi szuper dolog. A táska és a nyakláncok a kedvenceim :)

    VálaszTörlés
  8. Minden csodás, nekem pont az áttetsző nyaklánc tetszik a legjobban, annak a linkjét esetleg meg tudnád mutatni? Köszi előre is :)

    VálaszTörlés