Catrice Pure Shine Colour Lip Balm 020 Rusty In Peace # Catrice Week

14:34




Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy mit is tudhat a Catrice színezett ajakbalzsamja. Csak eddig a kicsit magasabb ára mindig eltántorított a vásárlástól, főleg ha utána még az is kiderült volna, hogy nem tetszik a minőség.... Igazából a leárazáson szemet szúrt az egyik szín, így nagyon hamar a kosaramban landolt a termék. Bevezetésként talán annyit elárulhatok, hogy nem bántam meg, engem pár használat után már meg is győzött!

,, A krémes, szuper lágy textúra megfelelő mennyiségű nedvességgel ápolja ajkaid és sima, fényes felületet ad. Kellemes illatával kényezteti ajkaid. A Jumbo ajakrúzsok nélkülözhetetlen termékek ebben a szezonban: nem csak elegánsak, hanem szuper praktikusak is. A legkisebb kézitáskában is elférnek, emellett csavarható kialakításának köszönhetően használata rendkívül egyszerű.
8 árnyalatban kapható, beleértve a természetes nude árnyalatokat, a finom rózsás, világos és trendi ,,look at me" árnyalatokat, valamint a klasszikus pirosat és a rózsaszínt."

Első blikkre, amin a legjobban meglepődtem, az a színe volt. Nagyon csalókának tartom, a tubus színe sokkal rózsásabb színt sugallt nekem a boltban, ehelyett egy rusztikus vörösesbarnás beütésű nude színt rejt a kupak. A pigmentáltsága egy ajakbalzsamhoz képest szerintem erős, úgy általában a rúzsokhoz viszonyítva pedig gyenge közepesnek tartom. Ezzel a közepes pigmentáltsággal még szerintem tökéletesen tud alkalmazkodni az ajkak természetes színéhez. Magát a színt különlegesnek tartom, az őszies típusomhoz (haj, bőr) szerintem nagyon passzol, főleg egy bézs pulcsival! Ad egy enyhe szájfényszerű csillogást az ajkaknak, köszönhetően a benne található parányi arany csillámoknak és a fényes textúrának. Igazából nem nagyon szeretem a csillámokat a szájra való termékekben, de ezek olyan parányiak, hogy a swatchot is nagyon alaposan meg kellett figyelnem ahhoz, hogy észre tudjam venni benne. Egy ajakbalzsamhoz képest, szerintem kicsit ragadós az állaga, balzsamos az érzete az ajkakon és nagyon nagy pozitívumnak tartom azt, hogy nem csúszkál el az ajkakon. Szépen fokozatosan veszít a fényéből és az evésnek-ivásnak megfelelően halványul fokozatosan el a színe.




Összességében egy szuper terméket ismerhettem meg. Le a kalappal, a Catrice engem teljesen meggyőzött a minőségi kiszerelésével, a letisztult, modern külsővel, a csavaros megoldással, ezen kívül még 3 évig megőrzi a tartósságát is.

Szerintetek melyik színre essen legközelebb a választásom?



 Noémi

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Hm, a csomagolás alapján én is inkább valami rózsaszínes árnyalatot képzeltem volna el, de végülis ez a rezes szín is kellemes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki jól áll, de tudom, nem mindenkinek a ,,színeihez'' illene egyébként :)

      Törlés
  2. Ez a szín engem annyira nem hat meg, inkább egy valóban rózsaszínes árnyalat, vagy pirosas tetszene :)

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinéztem az új színek közül egyet :) remélem valamikor eljutok megnézni :D

      Törlés