Megérkezett a Pixiboxom!

16:40




Hozzám is megérkezett a mai napon a Pixibox augusztusi kiadása, rögtön kezembe is vettem a fényképezőgépem és kattintgatni kezdtem. Sajnos az utóbbi időben nem sikerült lecsapnom a dobozokra, amelyet nagyon nagyon sajnáltam. Szerencsére most sikerrel jártam, lássuk csak mit is tartogat az augusztusi doboz!


1. Clinique Age Defense BB Cream SFP 30 15ml

,, Tegye tökéletessé és óvja bőrét az új Age Defense BB Cream SPF 30-cal a Clinique-től. UVA/UVB szűrővel és a környezeti hatások ellen nyújtott védelemmel segíti megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását, miközben elfedi a bőr tökéletlenségeit."

Igazából más terméket vártam a Clinique-től, lehet csak amiatt érzek így, mert nekem már van egy Clinique BB krémem. Nagyon tetszik a kis tubuska, utazóneszesszerbe tökéletes, kicsi, kevés helyet foglal és könnyű. Az első gondolatom az volt, hogy de mégis hányas színt kaptam? A tubusból kinyomott termék szépen illeszkedett a bőröm színéhez, ugyanis a 02 árnyalatot rejtette a dobozka. A saját nagy kiszerelésű BB krémemről hamarosan lesz teszt, viszont ezt is szívesen fogom használni!


2. Vichy Capital Soleil napvédő krém arcra mattító hatással SPF 50

,, Csökkenti a pigmentfoltok kialakulását és lassítja a bőr idő előtti öregedését. Hialuronsavval és szilikát mikroszemcsékkel gazdagították a hidratáló és mattító hatásért. Fluid textúra, amely csökkenti a fénylő arcbőr hatását."

Fluid textúrájú fényvédő krémet eddig még sajnos nem próbáltam. Kíváncsi leszek rá, fog-e majd ragadni, az eddig próbáltakkal sajnos csak gondom volt. Én hiányoltam volna még pluszba  1-2 mintát ebből.


3. Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair Sampon és balzsam 50ml

,, Az innovatív Phytolipid Technológia természetes és organikus összetevőkön alapszik, és kifejezetten a színkezelt haj ápolására lett kifejlesztve. Az ESSENSITY Color & Repair sorozat intenzív ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt hajnak. "

Mivel pont a mai napra terveztem a hajmosást, így rögtön használatba is vettem. A samponnak enyhe illata van, kellemesen habzik, minőségét átlagosnak találom. A balzsamnak meglepő módon fűszeres, rozmaring szerű illata van és kellemesen ápolja a hajam. Szárítás közben meglepődtem a volumenen, melyet adott. Mivel nekem nem festett a hajam, így a színre kifejtett hatásáról nem tudok nyilatkozni. Mindkettőből maradt még egy alkalomra, így remélem sikerül eldönteni, hogy megéri-e majd a balzsamot beszerezni.


4.Essie körömlakk

,, Az Essie körömlakk márka az Egyesült Államokban sztároknak, szakembereknek már több, mint 30 éve egyet jelent a megbízható, magas minőségű körömápolással. Teret ad a nőknek, hogy kifejezzék magukat. Káros anyagoktól mentes készítmény."

Egész méretű Essie körömlakk! A 12-es Bordeaux nevű bordóvörös árnyalatot kaptam dobozomban. Ha jól tudom ez volt most az elmúlt ősz-tél trend egyik fontos színe. Az őszi időszakban előszeretettel fogom használni, nehéz ilyen jó színt találni. A minősége pedig, kifogástalan, mind ahogy azt vártuk.


5.BOMB Cosmetics Little Hotties illatkapszula

,, A különböző színekben és formákban pompázó, kézzel készített viaszpasztillák órákon át kellemes illattal töltik meg a levegőt. Tedd aromalámpába és figyeld, ahogy felolvadnak, csodás illatot varázsolva. "

Három darab lapocskát kaptam, melyeknek mesés illatuk van. Egy kis szütyőben érkeztek, sajnos a szállítás során a kerek pirosas színű eltörött, de ez annyira nem is gond, hisz a vége ugyanaz lesz: olvadás a mécses lángjánál. Nagyon kreatívnak találom a kezdeményezést, hogy kutyulhatunk magunknak kompozíciókat. A BOMB oldalán rendelhetünk egy egész válogatást, 25-30 db lapocska kerül 2990 Ft-ba. A doboz tartalmazott egy kedvezmény kupont is, ami 10% kedvezményre jogosít fel. Ha esetleg valamelyik kedves olvasó kedvet kapott a rendeléshez, szívesen átadom, csak írjon a blog e-mail-jére. Örömmel fogom kipróbálni őket, így önmagukban is felérnek egy illatosítóval, most a bejegyzés megírása közben is nagyon eresztik magukból az illatot.


6.BOMB Cosmetics Szappantorta

,, A kézzel készített szappanszeletek alapanyaga növényi glicerin és tele vannak tiszta illóolajokkal. Végy egy szeletet és hagyd, hogy az illatok a hatalmukba kerítsenek! "

A dobozomban a Csokis szappantorta kapott helyet. Szép nagy szeletet kaptam a tortából! Én nagyon szeretek szappannal mosakodni, így rögtön ezt is kipróbáltam. Enyhe, cseppet sem tolakodó kakaós illata van,  kellemesen ápolja bőrömet. Számomra ez a megnyugtató illat az őszi estéken.


7.Karl Lagerfeld női és férfi parfüm

,, Karl női parfümének egy elegáns, zöld virágos illatot kreáltak. Az illat nagyon modern módon közelíti meg a tradicionális parfümöket. Karl eau de toilette férfiaknak szánt illatában az aromás páfrányokhoz fordultak, ettől vonzó és érzéki, elegáns és vibráló."

Nagyon tetszett, hogy megkaptam mind a női, mind pedig a férfi parfüm mintáját. Néhány mondatban leírom személyes véleményem is, bár nem értek annyira a parfümökhöz. Az időtlen, ultra modern érzéki illatban a levendula, zöld ibolya jegyei keverednek az alma roppanó, gyümölcsös jegyeivel. Vibráló karaktert ad az ámbra és a hűvös jegyek. A férfi illatot maszkulinnak, ütősnek találom, barátomnak tetszik. A női illatban friss, metálos rózsa, lime, magnolia, frangepáni virág keveredik egy kis barackkal és ámbrával. Első szaglásra nem éreztem kiemelkedően különleges illatnak, most sem tartom annak, de így második szaglásra elnyerte tetszésemet, egyfolytában a csuklómat szagolgatom. Én ezt az illatot mindenképp nappalra viselném, a tavasz- nyár- kora ősz időszakában. Tény és való, van benne valami csavar, ami modernné teszi az illatot. Ez a csavar lehetővé teszi mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztály számára ezen illat viselését. Sajnos az ára eléggé magas, a Piximagazinban 17 ezer forint körül olvastam.



8. Vichy strandtáska

Ebben a kiadásban nekem ez a táska volt az igazi meglepetés. Nem erre számítottam, de nagyon tetszik. Egy-két egyszerű szettet könnyen fel lehet ezzel a fehér táskával dobni. A mintája pedig nagyon nyáriasan csajos.



Összességében sok jó terméket kaptam ebben a dobozban is, bár számomra valahogy ez most kicsit valami miatt elmaradt a várakozásaimhoz képest. Nem tudom miért alakulhatott így, azt is tudom, hogy nem lehet mindenkinek mindíg a kedvére tenni. Nagyon tetszik a Piximagazin, kitűnő ötletnek találom. A későbbiekben én még azt is el tudom képzelni, hogy ismert blogger társaim cikkei is megjelennek majd itt és az egész még olvasmányosabb lesz. Igazán kíváncsi leszek rá, hogy mit tartogat Beáta és a Pixibox az őszi szezonra!


Nektek sikerült rendelni Pixiboxot? Megkaptátok már? Hogy tetszenek a termékek?



 Noémi

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nem rendeltem meg. Nem rossz a doboz, jó termékek vannak benne, de nem bánom, hogy nem vettem meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a dobozt én az Essie körömlakk miatt bántam volna meg leginkább :)

      Törlés
  2. Nekem sikerült rendelni :) Szép a lakkod színe :)

    VálaszTörlés
  3. A BB krémen hol találtad meg az árnyalatszámot? Akármerre nézegetem, én sehol sem látom :D A Vichy termékmintával kapcsolatban hasonló a gondolatom, mint neked.

    Ha érdekel a véleményem a dobozról: http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/2014/07/augusztusi-pixibox.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! már korábban írtam Neked, de úgy látom nem rakta ki a gép, bocsáss meg érte!

      A tubus hátoldalára ragasztott címke alatt van a legfelső sorban az árnyalat száma. Én azt kezdtem el lekaparni.

      Törlés