Break Up Haul

19:38



Ez nem olyan haul lesz mint az eddigiek. Sok időn át hallgattam az elmúlt időszakban, ugyanis teljes erőmmel a megmaradó vizsgáimra szerettem volna koncentrálni, viszont azért a Pixibox-al kapcsolatban kicsit pihentem és elmondtam nektek a véleményemet. Aztán jött a nagy csapás, ugyanis a barátom közölte velem, hogy ő most szakít velem 25 nap híján 6 év után és otthagy egy 19 éves csitri csaj miatt.(Nem sértésként mondom ezt a korosztályra csak ex barátom 25, friss diplomával, stb...)

Mindezt egyik napról a másikra tette, úgy, hogy nem is vettem észre a problémát, pedig az utóbbi egy hónapban gyakorlatilag náluk laktam. Nagyot csalódtam benne és a hihetetlen az egészben az, hogy mindezt a saját szemem előtt csinálták. Még a mai napig ha felkelek, azt hiszem, hogy ez csak egy rossz rémálom és egyszer felébredek belőle és minden olyan lesz mint ezek előtt.

De tudhatnám, hogy számomra már sosem lesz ugyanolyan.

 A blogolást mindenképp folytatni szeretném, csak úgy éreztem, még össze kell gyűjtenem a belső energiát a folytatáshoz.

Itt jött a képbe a vásárlás, no meg az akciók. Nem terveztem ennyi cuccot venni, sőt a felét sem, mert nem éreztem őket annyira szükségesnek. Egyik terméket sem kezdtem még el használni, csak lefényképeztem párat bejegyzéshez, úgyhogy nyugodtan mondhatjátok mikre vagytok a legkíváncsibbak, azokat kezdem tesztelni legelőször.

Lássuk hát mikre mondtam igent szomorúságomban:



 Első kör

Rimmel ScandalEyes shadow paint szemhéjpúder, mellyel már hosszú idők óta szemezek, most úgy gondoltam itt lesz az idő a beszerzésére. Meg egyébként is ez a füllesztő nyári idő a legtökéletesebb a tartósság tesztelésére! Essence Rock Style hajfesték por  01 pink punk színben. Drágállottam a sok összeget egy The Body Shop darabért, így a szortimentből ez volt az a második termék, amit tudtam hogy mindenképp kell nekem. No meg főleg most a felejtéshez. Essence XXL Shine Lipgloss és Maybelline Colorama körömlakk egy apró, felvidító ajándék volt egyik kedves barátnőmtől. Essence Eye Blender Brush, pedig a must-have termék volt a listámon.



 Második kör- 25%-os kedvezmény a Lovely termékekre

Lovely Rio lakk 01 színben egy különleges homoklakk. Egyszer viseltem eddig, pont a szakításkor, fogalmazzunk úgy, mély nyomokat hagyott bennem. Ha esetleg kíváncsiak vagytok rá szívesen készítek róla posztot, de szeretnék megválni tőle, nem tudom mit szólnátok egy sorsoláshoz?  Lovely Natural Beauty Blusher 05-ös színben egy kellemes rózsaszín pirosító, aminek hihetetlenül jó, krémes állaga van. Lovely ColorWear Longlasting Lipstick jumbo ceruzáját mindenképp a kosaramba kellett tenni, tetszenek az ilyen kialakítású termékek. Lovely Extra Lasting Waterproof Top Coat alias vízálló szájfény, ami egy kakukktojás, furdalt a kíváncsiság, hogy mit is tud ez a ketyere, ezért is került a kosaramba. Lovely Extra Lasting matt szájfényre esett még a választásom, próbáltam már, de nagyon kíváncsi leszek, hogy így egy kis idő elteltével milyen lesz a második benyomásom. Főleg a Bourjois darabbal szeretném összehasonlítani, akár egy jó kis dupe is lehet. Eveline Cosmetics Arckrém 12 értékes gyógynövénnyel, argán olajjal, szőlőmag olajjal és aloéval szintén felkeltette a figyelmem, az Eveline termékekről tulajdonképp jókat hallottam, így gondoltam beszerzem ezt az arckrémet.



 Harmadik kör: Catrice szortiment ürítés

Catrice Pure Shine Color Lip Balm 020 Rusty In Peace színben rögtön jött velem. Vásárláson gondolkozóknak mindenképp ajánlom a teszter megtekintését, mert csalóka a tubusban található szín! Catrice Ultimate Shine ajakrúzs 030 Rose 'N' Gun színben az egyik nyári újsághoz volt ajándéknak csomagolva. Amikor kibontottam, kicsit furcsán néztem, mert nem ilyen színre számítottam a tubus feliratát olvasva, de őszre szerintem tökéletes lesz.  Catrice Ultimate Colour rúzs 190 The Nuder The Better rúzst a nude rúzs keresésem egyik állomásaként szereztem be, várom, hogyan fog mutatni majd az ajkaimon.
Catrice Defining Blush 050 Aprops Apricot színben velem kellett, hogy jöjjön, ugyanis eddig még nem volt Catrice pirosítóm. Bár a színt nem tudom hogyan fog működni az arcomon, de mindenképp tökéletes darab lesz az ismerkedésre.



Negyedik kör: Ecsetek Aliexpresről

Elsőként a lapos kabuki ecsetet rendeltem meg innen. Sajnos nagyon hosszú ideig tartott a szállítás, az összes rendelésem közül gyakorlatilag ez volt az az egy, amivel elégedetlen vagyok.  Majd jött a satírozó ecset, amit itt találtam. 5 darab ecset van a csomagban, egész jó minőségűek és kedvező áron juthatunk hozzá. Tuti választás! Végül rendeltem még egy 20 db-os ecsetkészletet, amit itt találtam. Egész jó minőségűek az ecsetek és nagyon sok a variáció. Mint ahogy látjátok, már húgom lenyúlt a szettből már párat magának, nem is csodálom!



Nos, ennyi lenne a beauty része a mostani szerzeményeknek. A későbbiekben megmutatom majd nektek azt is, hogy milyen ruhadarabokat szereztem be a leárazások kapcsán, sőt egy-két ékszerrel is újítottam a gardróbomat.



Remélem nem zavart titeket túlzottan a panaszkodásom és szívesen várom a sztorimhoz hasonló történeteiteket, csak tudjátok nehéz túllépni az elmúlt hat éven, főleg ha az ember az illetővel már a jövőbeni közös életét tervezné.
Ha hasonló sztoritok nincs, akkor pedig nyugodtan írjátok meg, melyik termékről szeretnétek leghamarabb tesztet!  Igyekszem azzal kezdeni!




Noémi



You Might Also Like

13 megjegyzés

  1. Ó, hát nagyon szomorúan olvastam ezt :-( Viszont az utolsó kép helyes hozzáállás, tényleg érdemes így felfogni, még ha most ez nehéz is :-)

    Az összes pirosító érdekelne elsőként, eléggé pirosítómániás vagyok, a fanyelű ecset pedig zseniálisan jó, biztosan szeretni fogod :-)

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom :( De talán jobb, hogy most alakult így, mint még 5 év múlva :( Fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom ami Veled történt :( Lehet jobb is, hogy most derült ez ki mintha már esetleg házasságban egy gyerkőccel az oldaladon. Tudom ez nem vigasztal, de öreg róka lévén már ismerem a dörgést.
    Kitartást kívánok ! ...és azt, hogy legyél nagyon boldog, sokkal boldogabb mint eddig ! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sajnálom ami Veled történt :( Lehet jobb is, hogy most derült ez ki mintha már esetleg házasságban egy gyerkőccel az oldaladon. Tudom ez nem vigasztal, de öreg róka lévén már ismerem a dörgést.
    Kitartást kívánok ! ...és azt, hogy legyél nagyon boldog, sokkal boldogabb mint eddig ! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon sajnálom, ami történt, eléggé megdöbbentett, hogy ennyi idő után történt mindez veled :( Szívből remélem, hogy hamarosan már jobban leszel, az alsó kép pedig nagyon-nagyon igaz! Teszt terén pedig leginkább a Lovely rúzsceruza érdekelne, most rá vagyok kattanva az ilyesmike :)

    VálaszTörlés
  6. Lányok, nagyon szépen köszönöm a bátorító szavakat :) Tudom, hogy a dolgok mindenképp az én érdekemben történnek, és iszonyat nehéz most úgy látni a helyzetet hogy jobb lesz, de igyekszem :)

    VálaszTörlés
  7. Vigasztaljon a tudat hogy ez a 19 éves csajszi tényleg egy csitri... Csak a volt barátod friss diplomájához járó pénz az ami vonzza, meg az hogy majd meghívja erre-arra. Az exednek meg valszeg tetszik, hogy rajonganak érte (akarom mondani rajonganak a pénztárcája miatt). Hidd el amint lesz egy nehézkes időszak kettőjük között a csaj úgy lelép egy még gazdagabbal hogy a volt barátod csak leshet és majd rohan vissza hozzád. Remélem nem fogadod vissza, hanem csak egy még nagyobbat belé rúgsz, mert megérdemli! :) Rettenetesen sajnálom ami történt, tudom nem lesz könnyű elfelejteni ezt a majdnem 6 évet...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nagyon megérdemli a következményeket... és hihetetlen hogy megváltozott egyik napról a másikra, összeveszett a családjával, teljesen kifordult magából. Képzeld, akkora az arca, hogy az anyjának azt mondta, hogy nem baj, tudja ő hogy nem fog sokáig tartani ezzel a csajjal a kapcsolata, de majd jön másik meg másik lány... és nem jönne hozzám vissza.. Na ez fájt a legjobban...

      Törlés
  8. Te sokkal jobbat érdemelsz! :)
    Ez egy nagyon gáz időszak, tudom. De én is azon az elven vagyok, hogy jobb most mint 10-20 év múlva. Vigasztalót nem tudok írni, de bízom abban, hogy találsz magad mellé egy igazi herceget!
    Hidd el te több vagy!
    Egy névtelen olvasód :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem a legjobb időszaka az életemnek, de igyekszem nem sokat szomorkodni a dolgokon és lépéseket tenni az igazi herceg megismeréséhez :)

      Törlés
  9. Nagyon sajnálom ami történt, de én is úgy gondolom, hogy jobb még most, mint később. Így hamarabb jöhet el az Igazi! ;) Sosem értettem, hogy tud egy ember egyik napról a másikra teljesen kifordulni magából, de ezt szerintem nem is fogom megérteni. Remélem, hogy mielőbb jobban leszel! :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlen mik vannak! Ha valaki nekem erről a ,,teljesen kifordult magából" jelenségről beszélt volna és sosem hittem volna el hogy létezik ilyen. De így látom, ezen a világon bármi megtörténhet! :)

      Törlés
  10. Szegényem, nagyon sajnállak, ennyi idő után pont így....remélem azért szép lassan össze tudod majd szedni magad! Én ilyenkor mindig az új haj, új pasi/élet/perspektíva elvét követtem :)

    VálaszTörlés