Yves Rocher újdonságok / New products from Yves Rocher

9:17




Ezek az elmúlt hónapok milyen sok újdonsággal teliek a számomra!

Néhány héttel ezelőtt hozta a posta a legújabb Yves Rocer kuponomat. Rögtön láttam, hogy az új Ragyogó fiatalság sminktermékcsalád nekem mindenképpen kelleni fog, ha lesznek megfelelő színek. Még eltelt két hét, míg a kezeim között tarthattam a szépségeket.

Mit is kell tudni ezekről a termékekről? Egy mondatban: gyöngyházfényű ragyogás bőrlágyító hatású rózsaviasszal.

Nagyon, de nagyon szép, exkluzív kivitelezésű termékekről van szó. A korrektor és a púder különleges fényes borítást kapott, ami nagyon egyedivé  teszi az egész kollekciót.


Last days brought me so many new things!

Few weeks ago I received a coupon from Yves Rocher. It was featuring the new makeup line called Youthful Glow. I felt such an excitement and decided it will be the next face product I will invest in. It took 2 weeks to finally have these and I am impressed.

What do we have to know in one sentence? Smoothing pearls wrapped in rose extracts. I've heard so many things about rose water. Thought it could be gerat!

I have to say this line has an exclusive packaging. The powder and the concealer has a metallic golden cover. Looks fabulous!




Ragyogó fiatalság alapozó- Beige 100   5990Ft
Tökéletes textúrájú alapozó, ami a smink első lépéseként gyöngyházfényű ragyogást biztosít a hozzáadott bőrlágyító hatású rózsaviasznak köszönhetően. Az azonnali eredmény makulátlannak tűnő, simább és ragyogóbb bőr.
Kivételes összetétele garantáltan elrejti az öregedés jeleit és az optimális fedés gondoskodik arról, hogy az alapozó ne emelje ki a ráncokat. A folyékony textúra visszaadja a bőr elvesztett szaténfényű ragyogását, a zsírosan fénylő zónákat pedig hatékonyan mattítja. A Ragyogó fiatalság alapozó hidratálja bőrét, emellett pedig egész napos komfortérzetet biztosít.

Ezen bemutató szöveg elolvasása után, no meg persze 1-2 meggyőző teszt olvasása után úgy döntöttem, kell nekem ez az alapozó, ha lesz jó szín. Elégedett vagyok a színválasztékkal, 10 színben elérhető. Így szerintem mindenki megtalálhatja majd a számára megfelelőt. Úgy érzem nem használom még elég ideje, hogy egy szép, mindent összefoglaló tesztet írjak róla, de annyit elmondhatok, hogy eddig nagyon tetszik az állaga, a viselete. Csalókás a termék, ugyanis az apró csillámokat csak szikrázó napsütésben lehet látni, szóval ha az ember felkeni magára nem lesz tőle rögtön diszkógömb, viszont ad egy természetes egészséges szaténos fényt a bőrnek.

Youthful Glow Foundation - Beige 100
It's unique smoothing textture instantly reduces signs of aging for optimal coverage without marking facial features. This creamy fluid melds with the skin to restore you complexion's incomparable glow and give your face a satiny matte finish. The fine texture of the foundation moisturizes your skin for a feeling of comfort throughout the day.
Avaiable in 10 shades inspired by nature.

I have been using this foundation lately, but have not enough information to write a review about it. I like the consistency and great to wear. When I swatch the foundation I don't see any shimmer, but in the sunshine it sparkled on my and. I did not see this sparkling effect on my face wearing it. Your face won't be greasy looking nor matte, it gives that satiny finish as it claimed.



Ragyogó fiatalság ecsetes korrektor   02-Beige    1,5 ml 4290Ft
Lágy, könnyedén eloszlatható korrektor azonnal simává varázsolja bőrét. Hatékonyan egységesíti bőrét anélkül, hogy beleülne a ráncokba és tökéletes fedést biztosít reggeltől estig. A fényvisszaverő pigmentekben gazdag összetétel felderíti az arc árnyékos zónáit és visszaadja a bőr kipihent ragyogását.

Sajnos ezt a terméket még nem próbáltam, viszont nagyon csalogató volt a leírás. Egy eléggé drága highlighterről beszélünk, kíváncsi leszek, hogyan fogja beváltani az ígéretét!

Radiant Youth Corrector Pen   02- Beige 1,5 ml
With a single brush stroke, its light, creamy texture is easy to apply instanty smoothe wrinkles and fine lines, and reduce signs of fatigue. It blends in with the skin, evening it without making or streaking for uniform results and flawess coverage all day ong. Enriched with light.diffusing pigments, it illuminates dark areas. Your complexion is illuminated and refreshed.

I haven't tried this corrector pen. I hope it will worth the price, because  it is quite expenssive for me.



Ragyogó fiatalság púder 100- Teint tres clair  8g 5990Ft
Lágy, könnyen terülő textúrájának köszönhetően pillanatok alatt elfedi a kisebb ráncokat és a fáradtság jeleit, miközben ragyogó fényt kölcsönöz a bőrnek. Láthatatlanul simul a bőrre, nem emeli ki a ráncokat és nem szárítja ki a bőrt, így egész napos komfortérzetet biztosít.

Egy nagyon exkluzív kinézetű kompakt púdert kapunk, melyhez mellékelve van egy kis ecset is. Csontfehér színű, nincs meg benne az a megszokott sárgás tónus, ami alapesetben a pirosságot rendeltetett kiegyenlíteni. Csak pár alkalommal használtam eddig és szép, enyhe fedést ad.

Youthful Glow Powder   100- Teint tres clair 8gr
Its compact fine, silky, powdery texture is easy to apply to smooth fine lines, conceal signs of fatigue and illuminate skin. It enhances complexion flawlessly without marking facial features or drying out skin, for a feeling of comfort that lasts all day long.

With this powder we get an excusive looking compact powder that I don't want to throw in my bag. I would be so so sorry if something happen to ..  What I love in this thing, that the colour is not really yellowish toned rather white, like bone. I used few times, have no problem. It is great for fixing the foundation. 




Nagyon örülök neki, hogy mindent, amit szerettem volna sikerült egy röpke 10 perces bevásárlás alatt beszereznem. Nem viccelek!

Tipp:
Sokszor előfordult már velem, hogy sötét alapozót és púdert választottam. A nagy hibák elkerülése érdekében magammal vittem egy másik márka, már sötétnek tartott púderét és egy kicsivel sötétebb alapozó mintát, amit még az egyik üzletből csentem el. a púdert csak a teszter mellé kellett tennem, és láttam, hogy jó, az alapozó  mintából pedig egy picit tettem a kézfejemre és a két legvilágosabb szín mintáját mellé pötyögtettem. Mivel láttam hogy a Beige 100 világosabb, mint a hozott minta, így gondoltam jó választás lesz. Persze ez ugyanígy eljátszható az éppen jól passzoló alapozó mintájával, de a sötétebb színnel jól be tudtam határozni, hogy mennyire súrolja a tűréshatáromat...


I was lucky, it took only 10 minutes to choose the matching colour in everything for the first sight. How it is even possible?

Tip:
It occoured me many times that I chose too dark foundation or powder. To avoid huge mistakes I brought with me my good matching concealer, a darker powder and a small amount of a darker foundation. Why is it important? You can take the matching colour with you also, but these darker colours show you how lighter exactly the one you chose. Both choices are good. Just swatch  and decide. It is that simple!


Nekem személy szerint nagyon tetszenek a termékek, és én szerencsére 40%-os kedvezménnyel szereztem be, ugyanis ennyi most a bevezető kedvezmény, így már a termékek melletti ár nem annyira drága és mindenképp érdemes kedvezményekkel vásárolni az Yves Rocher-ben!
Nem biztos hogy a zsíros kombinált bőrűek áldani fogják a nevét, de én a vízhiányos bőrömmel elégedett vagyok. Nektek, kedves Olvasók, hogy tetszenek a termékek?


I really love the products and I was lucky to buy them 40% the price off. You should look around what offers are available in your country. More information here. Hope you loved the post!


 Noémi


 Kövess/ Follow me on: FacebookBloglovinPinterest

You Might Also Like

2 megjegyzés