Új Avon Absolute színmegújító ajakrúzs minták/ New Avon Ultra Color Absolute Lipstick samples

21:10




Az Avon Január 23-ától kezdődő, idei második kampányában debütál az új Absolute színmegújító ajakrúzs. Úgy döntöttem, beszerzem a mintákat, hogy eldöntsem melyiket válasszam, így jött az ötlet, hogy egy posztban megmutathatnám a swatchokat. Remélem segítséget nyújthatok Nektek, a színválasztásban, ugyanis nagyon csalóka!

In our country this is the time when Avon's new Ultra Colour Absolute Lipsticks are debating. It caught my eyes, so I decided on buying all of the samples.  It can be useful so I shared the swatches,   hope it made you choice easier. 


Az új kampányfüzet, melyen látható maga a rúzs, kis praktikus kivitelben. 
20 abszolút imádni való árnyalatban kapható. True color technológiának köszönhetően  kiemeli, hidratálja, táplálja és védi az ajkakat. Sokoldalú formulája ápolja az ajkakat. Közepes fedőhatású.
C és E vitaminokból, hidratáló hatóanyagokból, kollagénből és 15-ös faktorból álló összetétel a hidratált ajkakért. 

The cover of the new campaign with this lovely lipstick. 
This lipstick is available in 20 shades, so everyone can find something matching. This true color technology hydrates, nourishes lips and covers lips with medium coverage. It contains vitamin C and E , collagen and 15 sun protectant factor for tha perfect lips. 


Sajnos a rendelésem leadásakor két minta hiánycikként szerepelt, mégpedig a Soft Coral és a Tender Mauve. A mintákat a kampányfüzetben megjelenített sorokban rendeztem. Szeretném megspórolni az egyenkénti név felsorolást, egyértelmű szerintem melyik melyik.

Unfortunately two samples were not in stock at the moment so Soft Coral and Tender Mauve is missing. I put them in the similar position as they were mentioned in the catalouge.








Első 10 szín swatcholva Pink Renewal-tól Luscious Peach-ig:
The first 10 colour swatched from Pink 
The first 10 color swatched form Pink Renewal to Luscious Peach:
Pink Renewal, Natural Flush, -, Creamy Melon, Fresh Fig, Warm Honey, -, Soft Coral, Red Velvet, 
Plush Plum, Luscious Peach


Második 10 szín Pure Peony-tól Coffe Creme-ig
Pure Peony, Caring Coral, Lovely Cherry, Bare Ruby, Caramel Comfort, Tea Rose, Gorgeous Guava, 
Rich Merlot, Radiant Raisin, Coffee Creme


Swatchok papíron.




Szó mi szó, ez egy könnyedebb állagú rúzs, sok hidratáló anyaggal. Az erőteljesebb változatok enyhe színt is hagynak maguk után az ajkakon.
 Kellemes, ápoló hatású viselet, mindenkinek ajánlom, aki szeret a rúzsokat használni mindennapi viseletre. Úgy érzem a swatchok segítettek nekem a döntésben, mivel ezek a mini csodák megmutatták a színek valóságát anélkül, hogy rengeteg pénzt kidobtam volna a próbálgatásokra.
 Ha esetleg érdekel titeket bármelyik szín, kedvező áron kérhettek mintát tanácsadónőtöktől.


All in all , this lipstick has lighter consistency with a lot of hydratating ingredients. Darker shades leave some colour on the lips. I think these swatches made my decision.


A termék eredeti ára 1620 forint lesz, a második kampányban 40%-os kedvezménnyel , 899 forintért megvásárolható.




Ne felejtsétek, még tart a Lovely Nyereményjáték péntekig! A részleteket megtaláljátok itt.
Remélem, tetszett a posztom! Kíváncsi vagyok, volt-e már Nektek olyan, hogy mintát rendeltek azért, hogy eldöntsétek, melyik színt választjátok?

Hope you liked this post . Have you ever ordered samples to decide, what colour you want to buy?



 Noémi

Update:

Megérkezett a két minta , így gondoltam kiegészítem a palettát.
The two missing samples hve arrived, so here is the complete palette.



A felső swatch:Creamy Melon, az alsó pedig Tender Mauve


 Kövess/ Follow me on:  FacebookBloglovinPinterestLuvocracy

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Rendeltem már régebben rúzsmintákat, csináltam belőlük palettát. :) Kíváncsi voltam ezekre a rúzsokra, bementem az Avon boltba, hogy szeretnék venni belőle mintákat, hogy el tudjam dönteni, hogy melyiket vegyem meg, de nem lehet a boltban mintát venni. :O Mert hogy nekik az a lényeg, hogy rúzst adjanak el, ne mintát... Elég érdekes hozzáállás. Mi szoktunk rendelni néha, de most csak azért, hogy mintákat rendeljek, nem fogok leadni rendelést...
    Köszi, hogy feltetted a színmintákat. :)

    VálaszTörlés
  2. Ígéretesnek néznek ki, és nagyon szép a színük! Te melyiket választottad végül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pink Renewal és Luscious Peach egész jól nézett ki a számon :)

      Törlés
  3. Köszi a segítséget, jó így látni bőrön, meg papíron, h melyik milyen színű valójában. Viszont pont a Creamy Melon maradt ki, a papírról, meg a kezedről is, pedig a felsorolásodban benne van, nem is az volt a hiánycikk, égsem találom, h melyik is lenne az, pedig az nagyon tetszik. Tudnál ebben segíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos lehet hibáztam a kiírásokban, de szerencséd van, gyorsan kiegészítettem a palettát, így most már rajta van a creamy melon is. Én ezt egy tipikus korallos rózsaszínnek mondanám neonos beütéssel. Kíváncsi leszek, hogy tetszik :)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a segítséged :) Végül nem a Creamy Melon mellett döntöttem, a Tender Mauve-t választottam. :)

      Törlés
    3. Nem fogod megbánni! Kézen swtcholva nekem sötétnek tűnt, de amikor felkentem a számra tiszta természetes hatású lett a végeredmény :)

      Törlés