Max Factor CC Cream 40 Fair

20:35




A Max Factor napok keretein belül szeretném a CC krémet Nektek bemutatni, ami tavaly tavasszal került a drogériák polcaira, és nagy hirtelenjében felkerült a Krémmánia toplistás termékei közé.
Na, vajon mi lehet ezen krém sikerének a titka?

I am throwing a kind of Max Factor days, so the first thing I would like to review is the CC cream. In our country many girls, women raved about this product.
I was wondering what could be this cream's secret?


Kezdjük, mit ígér nekünk ez a termék:
Az okos, mindent megoldó formula kombinálja a hibátlan fedést és bőrápoló összetevők előnyeit, melyek hidratálják és simává teszik a bőr kinézetét. A könnyű formula természetes és hibátlan fedést tesz lehetővé. A mindent megoldó formula kijavítja a bőr színhibáit. A glicerin hidratálja a bőrt, ápoltan hagyja.

Let's see what this product offers us:
Colour correcting cream. Multi-tasking must-have that gives flawless coverage while caring for your skin.
A clever 'does it all ' formula that combines the benefits of flawless coverage with added skincare ingredients that moisturise and smooth the look of your skin.
Lightweight formula gives natural coverage and a flawless finish.
The intense multi-tasker corrects colour imperfections.
The formula with glycerine , hydrates skin leaving it feeling moisturised.
Combined skincare ingredients work together to brighten complexion and gives smoother looking skin.


A tubusát egyszerűnek, szolidnak találom. A fekete tubuson egy körülbelül 1cm-szer 3cm-es ablakon át láthatjuk a használandó termék színét. A vékony arany betűk kölcsönöznek eleganciát az összképnek, valami fényt hiányolok róla. A kupakot lecsavarva egy kis szájat találunk, aminek a mérete ideális az adagoláshoz. Higiéniai szempontból ideálisnak találom.
Nagyon örültem neki, hogy a boltban a kupak egy műanyag fóliával van lezárva, így biztos lehettem benne, hogy senki sem bontotta fel előttem.

The package looks nice. There's a window on the front, so we can see the product's real colour. Thin, golden letters give elegance, however I am still missing some shine. When  the cap is removed, we can see a small hole, that is ideal for  getting the perfect amount from the tube. In our country the cap is covered with a tape, so no one can open before buying.


Illat
A terméknek különleges illata van. Nem tudom konkrétan mihez hasonlítani, számomra műanyagos, egy kis parfümmel keverve. Az illat az applikáció után elillan. Persze ez is szubjektív, barátomat például egy testápoló illatára emlékeztette.

Scent
This product has a strong scent. For me it is a bit like the scent of plastic mixed with perfume. Luckily, it disappears after application.


Maga a krém hígabb állagú, könnyű elkenni, eloszlatni a bőrön. Nincs zsíros, géles állaga, mint az általam használt másik Max Factor terméknek, a whipped creme alapozónak. Szépen eldolgozható. Az arcomon elkenve száraz, púderesnek éreztem , még aláhidratálás után is. Nem éreztem konkrét hidratáló hatást, az én bőrömnek ez kevés volt, de normál és kombinált bőrű olvasóim számára ideális lehet. A száraz arcrészleteimet sajnos kiemelte.
Hozzá kell tennem azt, hogy a tavaszi- nyári időszakban nem próbáltam, lehet akkorra már elegendő lenne a tudása. A krémet sokszor az ujjaimmal dolgoztam el, de előfordult, hogy a Real Techniques Expert Face Brush-ommal dolgoztam el. A Real Techniques Stippling Brush-ommal előfordult enyhe csíkozás, ott szükséges volt a javítás.

The cream has a light consistency, easy to blend in. After application it feels powdery. My biggest problem was that I feel my skin feels dry, even after hydration, and brought out my dry patches.It might be good for normal/ combined skin I think. Most times I use my fingers for application, but had no problems with my Real Techniques brushes: Expert Face Brush did great job and Stippling Brush needed some help .


A színéről azt kell, hogy mondjam a Bourjois Healthy Mix Serum mellett ez a másik olyan arctermékem, aminek a színe tökéletesen passzol a bőrömhöz. Ez a 40 Fair sárgás tónusú, az arcomon lévő színkülönbségeket kiegyenlíti, viszont a pattanások fedésére már nem elegendő, korrektor szükséges. Én a fedését közepesnek mondanám, a tartósságát pedig olyan 6-7 órásnak, közepesnek.

The big positive thing in this CC cream is the colour. This has the  colour that best matches to my skin. This is like Bourjois Healthy Mix Serum in 51 vanilla. 40 fair has a yellowish tone, reduces redness, but it is not enough for covering spots.  So for me the coverage is medium and lasts 6-7 hours on my skin.


Ezen a képen szerettem volna bemutatni a fedőképességét. Sajnos a frizurám nem a legtökéletesebb!

This is a before- after picture, that shows what kind of coverage this CC cream has. Sorry, but my hair is not the best!



Összességében nem bántam meg, hogy beruháztam erre a CC krémre és úgy érzem értem, miért van ennek a krémnek ilyen nagy rajongótábora. Nagyon örülök, hogy találtam olyan színű alapozófélét, aminek a színe ilyen közel áll a sajátomhoz. Olyan világos bőrű olvasóimnak, mint én ajánlom, akcióban, ha jól figyelünk akár 1900 forintért is be tudjuk szerezni.

All in all I find it a great choice. This matches my skin perfectly, so I advise girls with fair skin should take a look of it!




 Noémi



 

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Jó kis cucc, én is ezt használom, bár az eggyel sötétebb árnyalatot, holozz én is feér bőrű vagyok, de mégis ez a 40-es nekem hullás hatást kölcsönöz, mondjuk nekem nehéz nagyon, mert világos ÉS sárgás a bőröm, a világos alapozók, meg legtöbbször rózsaszínesek :/ De mindegy az 50-es szerencsére nem túl sötét :) szeretem ezt a terméket nagyon, én is csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked jó az 50es! Az az igazság, hogy télre úgy ki tudok fakulni.. Emlékszem középiskolában mindig azt kérdezte a biológia tanárnőm: Noémi te nem vagy beteg?? Nem. Nekem ez a természetes színem. Falfehérhez közelítő :D

      Törlés
  2. Hm, gondolkodtam egy CC krém beszerzésén, és habár ígéretesnek tűnik ez is, amit leírtál, a száraz bőröm valószínűleg nem tolerálná :( Hiába kenem a homlokom (főleg az a kényes rész), mindig száraz marad, amit a mostani BB krémem csak még jobban kiemel. Szóval még egyelőre keresem a tökéletest :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem így megkönnyíthettem a döntésedet :)

      Törlés