Lovely Snow Dust körömlakkok / Lovely Snow Dust Nail Polishes

11:24



 

Sikerült beszereznem a Lovely Snow Dust trend kiadásából a képen látható két homok hatású körömlakkot. Mivel az első homok lakkjaim Lovely márkájúak voltak, tuti volt ezeket a szépségeseket is beszerzem:)
Úgy döntöttem, ez nem teszt lesz, így kivesézni nem szeretném, viszont egy-két észrevételemet azért mégiscsak megosztom:

  Nr2-es nevű a képen látható első, fehéres színű lakk , amiben nagyon apró kékes, zöldes, sárgás, aranyos csillámok vannak. A korábbi lakkokhoz képest ezt sokkal finomabb textúrájúnak találom. Ez hasonlít leginkább szerintem az irányadó OPI-hoz.Sajnos két rétegben akármilyen alap nélkül nem fedi a köröm végeimet.

Nr1-es a jobb oldali arany lakk, amiben többféle méretű arany csillámok úszkálnak. Ezt igazi Lovely-s homok hatásnak találom, ez az amit én igazán szeretek! Kellőképp pigmentált, két rétegben tökéletesen fed.
Íme, itt vannak a képek:


I was lucky to put my hands on two of Lovely's Snow Dust limited edition's sand  polishes. My first sand polishes were from the Lovely brand , so I knew what they do.
I decided not to go deep with analyzation, but I find it also important to share my experiences.

Nr2 is the first bottle on the top. This is a white polish , filled with tiny blue, green, yellow and golden sparkles. I think this has the softest texture of all. This reminds me the most of  OPI's finish.  Unfortunately it does not covers the tip of my nails in 2 layers.

Nr1 is the one on the right side. This is a golden polish filled with different size of glitters. It has that Lovely finish I like the most.  This is a well pigmented piece, so has a great coverage with two layers.
See more pictores below:









Szó mi szó az Nr1 elrabolta a szívemet. Valahogy a Nr2 textúrája nem fogott meg annyira. Én minden esetre örülök, hogy előrukkoltak ilyen különleges színekkel, de  legjobban annak örülnék, ha az alap szortimentben is helyet kapnának, na meg még egy nude szín. 
Ha tetszettek a lakkok, mindenképp látogassatok el a legközelebbi Rossmann-ba, ott a Lovely pultnál találhatjátok a körömlakkokat és a trend kiadás többi részét.


I have to say, Nr1 stole my heart. I don't know why Nr2's texture is not as good as I expected. I am very happy ,  that they came out with these uniqe colors. 
Lovely nail polishes are available in our country's drugstores like Rossmann and also DM( I'm not 100% sure about that)




Noémi


Kövess/ Follow me on:  FacebookBloglovinPinterestLuvocracy







You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Ó, ha a fehérre le tudtam volna csapni! Így jártam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Krémmánián szoktam elsőként értesülni a termékek boltba érkezéséről. Ott mindig van valaki aki megírja :D

      Törlés
  2. Debrecenben sehol sem volt lakk :(
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom :( nekem szerencsém volt, mert itt a kisvárosban, ahol lakom teli volt még a pult a Rossmannban, amikor bementem, de ez már jóval karácsony előtt volt.

      Törlés
    2. Akkor tényleg szerencsés voltál :) Itt sztem ki sem rakták...vagy nem is értem...mert bárhol voltam, a körömlakkok helyén mindenhol ugyanazt láttam, ugyanazzal a színnel volt feltöltve (csillogó fehér), de ez a felső sorból persze, nem a homokhatásúból...

      Törlés
    3. Nálunk tisztességesen kirakták. Ahogy tegnap kérdeztem, nem voltak benne biztosak hogy kapnak még belőle. Remélem megérzik ebben az igényt ezekre a színekre és behozzák őket az állandó lakkok közé!

      Törlés