1 éves a PIXIBOX - a harmadik dobozom

21:39


Sziasztok ! Hey There!



 Magyarország első beauty-box szolgáltatása a Pixibox épp most lett egy éves. Ennek alkalmából ünnepi kiadással jelentkeztek, amire sikerült időben lecsapnom. Úgy emlékszem, hogy még a rendelés előtt már bemutatták azokat a márkákat, amelyek képviseltetni fogják magukat ebben a hónapban. Tudtam a márkákkal annyira nem lőhetnek mellé, hát nem is lőttek, sőt be is találtak!

Hungary's first beauty-box service has it's first birthday . So on this occasion they came out with a birthday edition.The box has golden patterns instead of the good old black ones. Brands names were shown before ordering , so I knew I colud be a hit!


 Itt látható a doboz és annak tartalma. Elnézést kérek az életlenségért, de a mai nap nem kedvezett sajnos a fényképezésnek. 
So these are the things and the golden patterned box. I'm sorry about the bad quality of the picture.


Következzenek a képek és egy rövid leírás/ There are the pictures and some description.:


Biotherm Aquasource BB Krém (1ml)

Egy egyszerű lépésben segít megszépíteni az arcbőrt: hidratáltság, egyenletes bőr és mindennapos védelem SPF15-tel
 Biotherm Aquatrio három lépés az arcbőr átfogó ápolásáért ( 3x 1,5ml) / 3 Step cleaning prgramme

-Biosource arclemosó erősítő magnéziummal száraz bőrre
-Biosource arctisztító tonik erősítő magnéziummal száraz bőrre
-Aquasource hidratáló arcápoló száraz bőrre

 Biotherm Aquasource Nuit éjszakai hidratáló arcápoló gél minden bőrtípusra (5ml) / High density hydrating jelly

Éjszaka a bőrünk akár négyszer több vizet veszíthet, mint nappal. Erre megoldásként szolgál ez az arcápoló gél mely egy balzsam sűrűségét egyesíti egy gél frissességével.Ébredés után az arcbőr hidratáltabb, ragyogóbb, simábbnak látszik.

 Vichy Eau Thermale -termálvíz spray (50ml)

A Vichy termálvíz olyan ritka ásványokkal telítődik a kőzetek mélyén, amelyek klinikailag igazoltan nyugtatják és erősítik a bőrt.
 Vichy Purete Thermale 3in1-micellás szerkezetű bőrnyugtató arclemosó (100ml)

A micelláris technológia mágnesként vonzza magához a szennyező részecskéket, ezért akár használsz sminket, akár nem, elegendő néhányszor áttörölni vele az arcot. Érzékeny bőrre is alkalmas.
 OPI körömlakk - Top Coat mini kiszerelés (3,75ml)



 Kérastase Elixir Ultimate sokoldalú szépítő elixír (50ml)

Utazó kiszerelésű szépségolaj, ami értékes összetevői révén táplálja, megerősíti és védi a hajszálakat, melyek ragyogóan fényesek lesznek. Minden hajtípusra ajánlott.
 Vichy Ideália Life Serum (7x1,5ml)

A mindennapi élet által igénybevett arcbőr minőségének látványos helyreállítására.
 Barefaced Beauty Mineral Blusher- ásványi arcpirosító Athena árnyalat ( teljes kiszerelésű termék)

Díjnyertes ásványi porpúder, ami értékes és minőségi összetevőivel selymes csillogást és lágyságot varázsol az arcunkra, természetes összetevőkkel.Vegyszermentes, vegán alapanyagú, alkohol, parabén és parfüm mentes.
 Nina Ricci - Mademoiselle Ricci parfum (4ml)

Az illat a szerelem szimbóluma, púderességét és frissességét az ibolya levelek és a mirabolan szilva, míg az érzékiségét a vanília és az ámbra adják.

-20 % kedvezményre jogosító kupon OPI körömlakk vásárlása esetén a Müllerben
-20% kedvezmény a www.vichyonline.hu webshopban való vásárláskor









Nagyon örültem a termékeknek, nagy szívvel fogom használni őket. Épp kifogyóban van a hajvégápolóm, szerencsére kaptam így ezt fogom használni. Örülök a termálvizes spraynek is, nagyon kíváncsi vagyok milyen hatása lesz a bőrömre. A micellás lemosó már csak hab a tortán! A pirosító színe nagyon jó választás, szinte mindenkinek jól áll. Az OPI  fedőlakkra kíváncsi leszek, remélem többet tud mint a drogériás társai. Nagyon szeretek mintákat kipróbálni, így azok elhasználásával nem lesznek gondjaim!
Kíváncsi vagyok rá, hogy Nektek mi a véleményetek a beauty boxokról?

I am happy to have these things.I think most of them are good choice. I like to try these new things, but this doesn't mean a commitment for a big product. I like surprises,so every two months I feel like Christmas these days! I really would like to know what you think about beauty boxes? How it is like in your country?

Szép napot Nektek! Have a nice day!


You Might Also Like

0 megjegyzés