Monday Mani #2- Catrice Week

20:09






A hétfővel megkezdődik a Catrice Week a blogon, amelynek keretein belül a legújabb leárazáson vásárolt szerzeményeimről szeretném megosztani a véleményeimet kicsit koncentráltan, ugyanis egymás után 5 nap is olvashattok bejegyzéseket a héten!

Mivel hétfő van, itt a Monday Mani ideje! Ebből az alkalomból előkerült újra a Catrice 830-as számmal jelzett Samon & Garfunkel nevű lakkja, melyet még a Blogkarácsony keretein belül Nórától, a Beauty Secrets From Nora blog írójától kaptam. Imádom ezt a színt, nagyon szép, csak rengeteg időt vesz igénybe, mire a kellő réteg megszárad a körmeimen.
A középső három ujjam körmeire alapként az Avon új Gel Finish lakkját használtam alapként, majd jött az Essence Hey Nude homoklakkja, középső ujjra pedig az Essence Effect Nails 01 I'm so dreamy körömdíszítő glittereit szórtam. A bombabiztos végeredményt pedig a NYC Turbo Dry fedőlakkja biztosítja a legvégén.

Az eredmény pedig egy tökéletes nyár végi manikűr!








Nektek hogy tetszik?


 Noémi


You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Az az Avon Gel finish lakk annyira gyönyörű, nekem tökéletes púderrózsaszínnek tűnik, és az Essence homoklakk csak még jobban feldobja. :) Szuper kombináció! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy tetszik! Szeretnék még ezzel a színű lakkal más manikat is kikísérletezni, remélem sikerül majd valami szépség :)

      Törlés
  2. Szuper lakkokat párosítottál össze, nagyon tetszik a végeredmény :)

    VálaszTörlés